تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 381 از 551 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امااگردقت كنیدگفتم درسرویس نامحدودشاتل كه تا 3روز قبل استفاده كرده بودم ترافیكی كه توسط نرم افزارdu meterبرای دانلود نشان می دهد 279kbsیعنی بیشتر از256كه مخابرات میده ونرم افزارinternet download manager هم موقع دانلودعددی كه نشان میده درمحدوده30 تا50است كه اگر 279 بر 8 تقسیم كنیم همان35كیلوبایت برثانیه است یعنی درهردقیقه 2mbمگابایت ویا درهرساعتحدود120 مگابایت به غیر ازبازه زمانی 1الی7 صبح میتوان دانلودكردودرساعت یك تا 7صبح سرعت رو درپست قبلی گفتم كه خوب نیست
    درواقع سرویسی كه من استفاده كردم اسما128 اما بیش از256بود ولی دربازه 1تا7صبح تقریبا 128واقعی در50درصد اوقات ودر50درصدتقریبا حالت عادی279كیلوبیت برثانیه روداشت
    میدونم . کی در مورد شما حرف زد ؟ خودم ماه ها صبانت و شاتلو تجربه کردم . اونا بدلیل اینکه محدودیت داملود دارن . روزا سرعتو 2 مگابیت میذارن .

2. این کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

دوستانی که 256 مخابرات دارن . . .

مخابرات سرعت دانلودشو توی شب و یا صبح تغییر نمیده؟ یا اصلا در کل به دلیل ترافیک، شب هاش بهتر نمیشه؟

من در بالا خوندم، یکی از پست ها خوندم از پینگ 256 راضی نبودن؟ آره؟

الان دوستان چی پینگی تجربه میکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Subaru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت ناظر محترم

من یك ربع وقت گذاشتم وبرای اطلاع كسانی كه از سرویس شاتل می خواند استفاده كنند صادقانه چند خط نوشتم امامطلبم فكركنم چند دقیقه در صفحه 380 بودامابعدحذف شد اگرطرفدار اطلاع رسانی ازادهستید دوباره حذف نكنیدیالااقل دلیل حذف رابنویسید

حدود یك ماه قبل تصمیم گرفتم ازاینترنت داییل اپ به اینترنت پرسرعت وایمكس مهاجرت كنم ابتدا به سراغ وایمكس ایرانسل رفتم ولی چون منطقه ماروخوب تحت پوشش قرارنمی داد به سراغ وایمكس مبین نت رفتم ولی علی رقم پوشش چون هرجور حساب كتاب كردم دیدم یك 50 یا60 تومانی ازخواهرخوندش ایرانسل بیشتر میگیره وچون من دلی پر از دایل اپ داشتم وبدنبال سرویس نامحدود بودم ولی مبین نت نداشت به ناچاریاد پیامكی افتادم كه همان روز شاتل برای جشنواره زمستانی فرستاده بود به نمایندگی شاتل رفتم ویك مودم زاگسل دوپورت49تومان و15500برای وصل كردن adslدادم فروشنده به من پیشنهادكردكه سرویس یك ماه با 3گیگ 128روحدود13تومان بخرم اما من كه دنبال سرویس ناحدود بودم سرویس 128یك ماه نامحدود روگرفتم 29000تومان اون طوری كه دراین سایت خوندم سرعت سرویس های 128وایمكس برای دانلود16 است اما برای سرویس نامحدود شاتل 35كیلو بایت بود البته درشب سرعتش خیلی كم میشد ومیتونم بگم 15شب (ساعت یك شب به بعد)خوب وعادی و15 شب با سرعت حدود19 كیلو بایت ودرمدت 30روز حداقل 26گیگا بایت (یعنی 2mbدردقیقه) دانلود كردم درمورد قطعی هم دراین یك ماه فقط یك بار ساعت 9شب برای یك ساعت سرعت حدود10 یا این حدود شد البته به خاطردانلود خیلی زیادم دقیقا دوروزاخر سرعت دانلودم با idm25كیلوبایت درثانیه شد
    چون درجشنواره زمستانی یك مودم دوپورت خریده بودم وفروشنده به من گفت میتونم به ازای سرویسی كه می خرم یك ماه ازاون سرویس رورایگان برای بعد از تمام شدن سرویس بعدی استفاده كنم موقعی كه سرویسم درحال تمام شدن بود به شاتل زنگ زدم و(ازاونجایی كه ازدانلود خیلی زیاد خسته شده بودم وشنیده بودم سرویس ecohازنامحدودسرعت بیشتری دارد)سرویس سه ماه 128ecoبا 6گیگ رو تقاضاكردم و دیروز رایگان برام وصل كردند سرعت دنلود این سرویس خوشبختانه والبته تاحدودی بد بختانه 1.8mbمگا بیت در ثانیه یعنی 230 كیلوبایت درثانیه است یعنی دریك دقیقه 12مگابایت می توان دانلودكردودر ساعت یك شب به بعد 509كیلوبیت یعنی63 كیلوبایت است این طوری بگم كه با 29000 تومان 4ماه سرویس از شاتل دریافت كردم وتا این ساعت ازسرویس 128اون مشكلی ندیدم
    این ها رونوشتم تا شاید اگر كسی بخواهد ازنوع سرویسی كه شاتل از حدود35 روز پیش تاامروز19بهمن 89 برای افرادی مثل من ارایه كرده اطلاع داشته باشد
    می خواستم بدونم سرویس شبانه 128eco 6 گیگ همیشه سرعتش همون مقداریه که گفتی یا فقط همون روزهای اول ؟

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    سرویس 512 مخابرات ما هم امروز وصل شد.دیروز درخواست دادم امروز وصل شد!!

سرعت دانلود بین 60 تا 68 هست.
    فقط پینگ یه کم بالاست!

6. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    شرکت صبا نت به مناسبت دهه فجر یک گیگ حجم هدیه میده .
    هر کی اینجا مشترک صبا نته میتونه با شماره 7269189 تماس بگیره تا اون یک گیگو به حجمش اضافه کنن .البته ظاهرا فقط تا پایان وقت اداری امروز این حجم داده میشه پس سریع تر اقدام کنید .
    Last edited by 4039; 09-02-2011 at 12:40.

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

سلام
    شرکت صبا نت به مناسبت دهه فجر یک گیگ حجم هدیه میده .
    هر کی اینجا مشترک صبا نته میتونه با شماره 7269189 تماس بگیره تا اون یک گیگو به حجمش اضافه کنن .البته ظاهرا فقط تا پایان وقت اداری امروز این حجم داده میشه پس سریع تر اقدام کنید .
    من زنگ زدم رو منشی است کسی برنمیداره

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام
    شب اول كه استفاده كردم همان 63كیلوبایت برثانیه بود اما شب دوم دوساعتی همان بود (البته به سایتی كه ازش دانلود میكنیم هم فكر كنم بستگی دارد)اما ساعت 3وسیزده دقیقه تا ساعت4وپنجاه دقیقه صبح امروزكلا اینترنتم قطع بودولی بعد ازوصل همان 63شد
    درمورد قطعی اینترنت امشب به نمایشگاه كامپیوتر مشهد رفتم وبه شاتل گفتم چرا سرویستون قطع بود گفت تمام كشور تا صبح امروز قطعی داشتند یادم رفت بپرسم فقط شاتل منظورش بود یا شركتهای دیگه هم منظورش بود

در آغاز فعالیت mohammad369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان صبانت دارم میخوام از مخابرات بگیرم.
    سایتی هست که تعرفه های سرویس هاشو ببینم
    512 میخواستم که یکی از دوستان میگفت با کارت دانشجویی تا 256 بیشتر نمیدن؟
    بعد بفرمایید که برای درخواست سرویس باید برم خود مخابرات؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه LANDASEFR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Core i7 Intel Cpu

پيش فرض

دوستان مشهدی(همشهریان) تو محدوده آزادشهر صبانت بهتره یا شاتل ؟؟

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیروز رفتم نمایشگاه کامپیوتر از شاتل یه سرویس یک ساله با 15 گیگ حجم گرفتم شد 88 تومان 3 گیگ هم ترافیک خریدم با 3گیگ جایزه شد 15 تومان.
    درگل شد یه سرویس یک ساله با سرعت128 و 21 گیگ دانلود 103 هزار تومان.
    الان فقط مونده یه مودم کمبو بخرم(خود شاتل داشت با سه گیگ جایزه می داد 49هزار تومان!!!
    اگه خودم بخوام از پاساژ تک یه مودم کمبو با مارک تی پی لینک بخرم چند بخرم خوبه؟(گارانتی داره؟از چه شرکتی؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •