سلام . من اولین پستی که تو این تایپیک میدم . مشکلی که من دارم اینه که بعد از نصب تمام پکیج sims وقتی وارد قسمت وسایل میشم بعضی از وسایل معلوم نیست و بجاش نوشته no pic نمیدونم مشکل از کجاست اگه میشه منو راهنمایی کنید .
سلام . من اولین پستی که تو این تایپیک میدم . مشکلی که من دارم اینه که بعد از نصب تمام پکیج sims وقتی وارد قسمت وسایل میشم بعضی از وسایل معلوم نیست و بجاش نوشته no pic نمیدونم مشکل از کجاست اگه میشه منو راهنمایی کنید .
Last edited by mehba; 01-11-2008 at 17:37.
سلام . من یک پکیج از بازی سیمز رو خردیدم . وقتی نصبش می کنم glamour life sluff و family fun sluff اون ارور میده و اجرا نمیشه و university هم وقتی واردش میشی بیشتر قسمت هاش اجرا نمیشه و سرعت بازی خیلی کم میشه . میشه بگید باید چیکار کنم ؟
اولین باره نمیدونم ؟
بچه ها کسی نمیدونه
پک هات کامل dl کردی؟
کدوم ارور؟
آخرین پکیج اصلییت چیه؟( EP ها نه stuf ها )
باید آخرین پکی که نصب میکنی رو بازی کنی
منظورت از بیشتر قسمتاش اجرا نمیشه چیه؟
کم شدن سرعت بازی طبیعیه (سیستمت چیه؟)
با TheSims2 همین سرعتت کمه یا فقط با univercity
آخرین پکیجم family fun sluff هست ولی اصلا باز نمیشه .
برای university هم همچ کدوم از آدم ها و چیزهای دیگه رو نداره ، و وقتی می خوام آدم بسازم تمام صفحه سفید میشه . سرعتش هم کنده یعنی مثلا وقتی ادمی داره راه میره مرتب وسطش ایست می کنه و بعد به راهش ادامه میده . فقط university اینجوری هست و بقیش کاملا درسته .
اول یه توضیح کوچولو بدم family fan stuff و کلا پک هایی که آخرشون stuff هست مثل teenstyle stuff و ...
لوازم اضافه هستن و جزو مراحل اضافه نیستند
مراحل اضافه یا expansion pack ها مثل univercity هستند که مراحل اضافه به بازی میدن
شما نباید پک ها رو جدا جدا بازی کنی(همه 1 بازی هستند)
وقتی میگی قیش کاملا درسته منظورت چیه؟
چون اگه شما uni رو نصب کرده بشی بهمراه EP های دیگه مثل business یا night life با باز کردن آخرین EP .EP های دیگه هم اجرا میشن ترتیب نصب هم یه لحظه صبر کن بهت میگم بعد بهم بگو کدوم رو داری یا نصب کردی
The Sims 2
The Sims 2 University
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 Open For Business
The Sims 2 Pets
The Sims 2 Seasons
The Sims 2 Bon Voyage
The Sims 2 FreeTime
The Sims 2 Apartment Life
================
Christmas Prty pack
The Sims 2 Family Fun Stuff
The Sims 2 Glamour Life Stuff
The Sims 2 Celebration! Stuff
The Sims 2 H&M® Fash ion Stuff
The Sims 2 Teen Style Stuff
The Sims 2 kitchen and bath ..... Stuff
The Sims 2 IKEA home Stuff
من دو تا سی دی dvd خریدم که به ترتیب شامل sims2 - pets - seasons - nightlife - open for business - university - glamour life - family fun هستند . همه اونها رو نصب کردم و از طریق seasons همش رو بازی می کنم . فقط ایرادهایی که بهتون گفتم داره .
اگه ترتیب نصب بالا رو رعایت کرده باشین و از طریق season بازی رو اجرا میکنید
احتمال 90% بازی uni... مشکل داره سعی کنید یه پک uni.. دیگه نصب کنید یا بی خیال این پک شید و با بقیش بازی کنید
اون 10% هم حدس میزنم که بعد از نصب uni.. بازی آپدیت نشده(که احتمالا شده)
یعنی وقتی uni ... نصب کردی بعد از نصب یه نصب کوچیک دیگه نیومده باشه کهبا رنگ قرمز تند پر بشه(که احتمالا شده)
به این تاپیک سر بزن شاید بچه های دیگه که این مشکل رو داشتن بیان بگن چیکار کنی
خلاصه من هر کاری از دستم بر بیاد میکنم و از بقیه می پرسم تا بتونی بازی کنیخوبه؟
منظورتون رو نفهمیدم .
درضمن فکر نکنم برای نصب پکهای sims ترتیب خواصی باشه .
منظورم این بود که تا حلا به چنیین مشکلی بر نخوردم
اگه یه عکس از محیط بازییت بزاری راحت تر میشه کمک کرد
اگه رو ترتیب انتشار که تو پست3807 هست نصب کنی خیلی بهتره چون همه ی اپدیت ها درست و به ترتیب نصب کردی و با خیلی از مشکلات و باگها مواجه نمیشی
Last edited by Big-Boss; 01-11-2008 at 22:00.
آره دقيقا" همون روز كه لينكشو گذاشتم خراب بود و بالا نمي اومد ... ولي الان درست شده ... يه بار ديگه امتحان كنيد ...راستی این وب سایتم رو هواس
کد:
http://www.modthesims2.com
هر کاری میکنم توش نمیره
اين no pic رو كه گفتيد من هم ديدم .. ولي نه تو خود وسايل اصلي سيمز ... تو وسايلي كه دانلود ميكردم از اين موارد پيش مي اومد ... كه خوب ايراد از طراحي اون شي ء بود... ولي تو خود پك هاي سيمز رو نميدونم چطور ميشه رفعش كرد !!! دوبره بازي رو نصب كنيد شايد درست بشه ... بهتره اين بار ترتيب نصب ( در صفحه قبل ) رو هم رعايت كنيد ... ممكنه موثر باشه !
Last edited by aroosak_kooki; 02-11-2008 at 05:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)