تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 1126 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

امروز وقتی کامپیوتر رو روشن کردم
    یه ارور داد که هارد دیسک مشکل داره و باید از اطلاعاتت بک اپ بگیری
    توی Event Viewer ویندوز هم این پیغام رو نوشته بود :
    Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault on disk ST31000528AS ATA Device (volumes I:\;C:\;E:\;M:\;S:\;H:\). This disk might fail; back up your computer now

کسی می دونه مشکلش از کجاست ؟ نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟
    سلام
    دوست من
    وقتی خطاهای هارددیسک شما در هر موردی از حد نرمال خودش فرا تر میرود این خطاها بوسیله یک نرم افزار هوشمند در درون هارددیسک چک میشود و در اینگونه موارد پیغام اخطار ظاهر میگردد تا شما مطلع شوید که وضعیت غیر نرمال است و امکان ازدست دادن اطلاعات وجود دارد.
    پس هم هارددیسک را چک کنید و هم از اطلاعات خود محافظت کنید.

موفق باشید
    امیر

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوست من
    وقتی خطاهای هارددیسک شما در هر موردی از حد نرمال خودش فرا تر میرود این خطاها بوسیله یک نرم افزار هوشمند در درون هارددیسک چک میشود و در اینگونه موارد پیغام اخطار ظاهر میگردد تا شما مطلع شوید که وضعیت غیر نرمال است و امکان ازدست دادن اطلاعات وجود دارد.
    پس هم هارددیسک را چک کنید و هم از اطلاعات خود محافظت کنید.

موفق باشید
    امیر
    از کجا می شه فهمید مشکل از کجاشه ؟
    از نرم افزار SeaTools استفاده کردم و بازم تست گرفتم Smart Fail می زد
    Fail Info هم اینو نوشته بود :

Unfortunately, your Seagate product has failed an important diagnostic test, possibly caused by problem sectors which are difficult to read. Seagate recommends that you run SeaTools for DOS, which has the ability to repair most problem sectors. SeaTools for DOS may be able to save you from the inconvenience and down time of exchanging the drive. For more information on this subject see our online FAQ:

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوست من
    ظاهر اين گزارش ها هيچ چيزي را نمي تواند ابراز کند . بعضي از هاردديسک ها آپشن هايي دارند که از کارخانه هم با ايراد خارج ميشود بگذريم . خوب براي هارد شما ميتوان دو احتمال داد:
    1- هارد داراي ويروس است و ويروس شما در MBR مي باشد پس با فرمت و پارتيشن بندي ازبين نمي رود حتما" بايد هارد را فرمت سطح پايين کنيد.
    2- هارد داراي سکتور هاي مشکل دار است . ممکن است بد سکتور داشه باشد( بعيد مي دانم ) و هم ممکن است سکتور هاي کند داشته باشد .

موفق باشيد.
    امير
    دستت درد نکنه
    والا این هارد داره چهار پنچ ساله مثله هلو کار یکنه.
    وقتي اين هارد به مشکل خورد يه دفعه بردمش نمايندگي گيگابايت اونها هم بعد از دو روز ور رفتن با اين سيستم گفتن هيچکاري نميش کرد بايد کلا فرمتش کنيم و از اول پارتيشن بندي کنيم اين کارو کردن و تقريبا دو هفته خوب کار ميکرد و راحت FIFA 12 و COD MW3 رو بازي ميکردم ولي بعد از دو هفته سيستم به طور عجيبي کند شد. العان بازي که نمتونم بکنم هيچ بعضي مواقع سيستم بالا نميياد و تو صفحه ي بوت ميگه a disk read error occurred یا همچین چیزی؟؟
    فرمت سطح پايين يعني چي؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

از کجا می شه فهمید مشکل از کجاشه ؟
    از نرم افزار SeaTools استفاده کردم و بازم تست گرفتم Smart Fail می زد
    Fail Info هم اینو نوشته بود :

Unfortunately, your Seagate product has failed an important diagnostic test, possibly caused by problem sectors which are difficult to read. Seagate recommends that you run SeaTools for DOS, which has the ability to repair most problem sectors. SeaTools for DOS may be able to save you from the inconvenience and down time of exchanging the drive. For more information on this subject see our online FAQ:
    سلام دوست من
    بله
    مشکل اینجا است که وقتی درون گزارش های SMART چیزی نوشته شد باید با سیستم های حرفه ای بعد از حل مشکل هارد آن گزارش را هم پاک کرد اگر نه ممکن است هارد سالم شود ولی هنوز همان پیغام را می دهد.
    شما میتوانید هاردتان را به یک مرکز تعمیرات دارای ابزار های حرفه ای بسپارید و در عرض چند دقیقه فقط گزارش SMART را پاک کنند . میتوانید هارد را به خانه سخت افزار و یا هر کجای دیگر ارسال کنید.

موفق باشید
    امیر

6. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    بله
    مشکل اینجا است که وقتی درون گزارش های SMART چیزی نوشته شد باید با سیستم های حرفه ای بعد از حل مشکل هارد آن گزارش را هم پاک کرد اگر نه ممکن است هارد سالم شود ولی هنوز همان پیغام را می دهد.
    شما میتوانید هاردتان را به یک مرکز تعمیرات دارای ابزار های حرفه ای بسپارید و در عرض چند دقیقه فقط گزارش SMART را پاک کنند . میتوانید هارد را به خانه سخت افزار و یا هر کجای دیگر ارسال کنید.

موفق باشید
    امیر
    با نرم افزار HD Tune یه چک کردم
    گزینه Reallocated Sector Count زرد رنگه یعنی مشکل داره و زده Warning

Current 36
    Worst 36
    Threshold 36
    Number Of Damaged Sectors Which have been replaced 2627

این مقدار ها عادی ؟ مخصوصاً بد سکتور ها
    احتمال داره مشکل از این باشه ؟ اگه اره راه حلش چیه ؟

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

بابک جان منم دقیفا مشکل شما رو دارم و هاردم 1 ترای سیگیت Baracuda 7200 بود و سیستم هم All in one سونی و حدود 16 ماه بود که کار کرد بود ولی خوب زیاد ازش استفاده میکردم 10 11 ساعت در روز !
    به هرحال یه وسترن 1 ترای بلک گرفتم تو این گرونی و دادم ایران رهجو برام عوض کرد و الان چون نمیتونم از اون هارد سیگیت استفاده کنم منتظرم یه باکس تبدیل اینترنال به اکسترنال بگیرم و با seatools تحت داس چکش کنم و ببینم واقعا مشکلی داره یا نه ؟
    فکر کنم تا 2 3 روز دیگه انجامش بدم و نتیجش رو اینجا بگم
    اگه مشکلی هم نداشت که به صورت اکسترنال استفاده میکنم ،اگه مشکل داشت هم باید یه low level format کنم یا با seatools یه کاری کنم
    ولی به نظرم مشکلی نداره و مشکل از گزارش S.M.A.R.T خود هارد هست !

9. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امروز صبح کامپیوتر رو که روشن کردم دیدم ویندوز بالا نمی یاد و روی لگوی 7 می ایسته Restart هم کردم اما فایده ای نداره
    مشکل از هارده ؟
    امیدی به تعمیرش هست بدون پاک کردن اطلاعات ؟ چیزی حدود 800 گیگ سریال توی این هارد داشتم که بک اپ نداشتم
    مارک هاردم ، هم مارک هارد خودته علی اقا
    Last edited by babak2002; 02-01-2012 at 13:39.

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

امروز صبح کامپیوتر رو که روشن کردم دیدم ویندوز بالا نمی یاد و روی لگوی 7 می ایسته Restart هم کردم اما فایده ای نداره
    مشکل از هارده ؟
    امیدی به تعمیرش هست بدون پاک کردن اطلاعات ؟ چیزی حدود 800 گیگ سریال توی این هارد داشتم که بک اپ نداشتم
    شوخی نکن ! با یه سی دی لینوکس به صورت لایو بوت کن سیستم رو یه هارد اکسترنال وصل کن همه چی رو بک اپ بگیر !

هاردت سیگیت baracuda 7200 هست ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

مشکل از هارده ؟
    سلامدوست من
    من هم با علی 1369 موافقم

من فکر میکنم مشکل ویروسی باشه یا نرم افزاری چون هاردت کار میکنه و تا لوگوی ویندوز پیش میره . بهترین راه اینه که بصورت هارد دوم به یک سیستم دیگه وصلش کنید . مشکلی از بابت اطلاعات ندارید فقط در زمان جابجایی و برقراری اتصال دقت کافی انجام بدید.

حتما" موفق خواهید شد

13. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یه کامپیوتر قدیمی دارم که اون IDE می خوره اما Sata هم داره

بالا اوردن ساتا تو این سیستم به عنوان هارد دوم چه شکلیه ؟

خواستم ویندوز رو هم عوض کنم اما می زد روی این پارتیشن نمی شه چون به زودی خراب می شه
    خاصیت SMART رو هم از بایوس غیر فعال کردم و با Seatools توی Dos هارد رو ازمایش کردم و پیغام داد ه مشکلی نداره
    اما اگه SMART فعال باشه تست رو شروع نکرده Fail می زنه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •