آخرين قيمت با گارانتي شركتي 550000 تومان .
آخرين قيمت با گارانتي شركتي 550000 تومان .
سلام دوستان عزيز
من تازه كار هستم و ميخواستم يه دوربين ديجيتال بخونم.
كامپكت يا التراكامپكت باشه .(لطفا از هر دوش معرفي كنيد)
بودجم تا 350 تومانه.
و ميخوام بيرون و يا داخل خونه عكس بگيرم كه داخل خونه ميخوام كيفيتش عالي باشه(البته در حد خودش).
ميشه منو راهنمائي كنيد؟
اگه پيشنهاد ديگه ائي هم دارين لطفا راهنمائي كنيد.
مرسي
سلام
من اطلاعاتي در مورد دوربينهاي
Panasonic Lumix DMC-FX180 و
Panasonic Lumix DMC-FX520
ميخواستم همراه با قيمت
باتشكر
Last edited by setayesh_mj; 09-09-2009 at 09:27.
با سلام
می خوام یه دوربین دیجیتالی برای عکس های پرتره بخرم ولی تا یک ملیون و صد یا دویست
می تونید دراین زمینه راهنمائیم کنید.
دوربین های اولتراکامپکت کیفیتشون پایینه توصیه نمیشه. بهترین دوربین ها تو این محدوده SD880 و SD960 از کنان هستند.
میتونی یه نیکون D5000 بگیری با یه لنز 50 میلیمتر. قیمتش همون حدودا در میاد.
یه-دوربین-میخوام-خوب-باشه-پولش-مهم-نیست-مرسی
با توجه به داشتن قابلیت تعویض لنز زوم اپتیکال و دیجیتال توی این دوربین به چه صرته؟
و اینکه کیفیت عکسهای این دوربین چطوره ؟
آیا دوربین GF1 توی ایران موجوده و اگه هست قیمتش چنده؟
ممنون
Last edited by tirdad_60; 09-09-2009 at 23:27.
پیشنهاد میکنم canon eos d500 رو بگیرید ... با کیت و فیلتر و کیف و ... (یه مجموعه کامل ) حدود 950 میوفته . دوربین بسیار عالی ای هست و حتما بدرد کارتون میخوره .
توضیح که ندادی ... برای چی میخواید ... مگه میشه پولش مهم نباشه ؟
با این وجود من میگم canon 5d رو بگیر .. با یه کیت فک کنم 4 تومنی خرج برداره !!
یا سونی آلفا 900 که فقط بدنه 3 تومنه !!!
حالا قیمت مهمه یا نه ؟![]()
nikon d90 بهترين گزينه است كيفيت عالي عكس زوم خوب وكيفيت ساخت عالي
يا حق
حالا هر دوربینی که گرفتین توجه داشته باشین که برای پرتره لنز خیلی اهمیت داره. لنزهای ثابت (مثلا همون 50mm که مثال زدم) برای پرتره استفاده میشه.
خب یعنی تا 8-7 میلیون هم بودجه دارین؟
این دوربین با لنز های micro four-third و four-third سازگاری داره. البته لنز دوربین های micro four-third از دوربین های four-third کوچکتره و برای استفاده از لنزهای four-third باید یه آداپتور (یا تبدیل) نصب بشه تا لنز روی اون سوار بشه. ظاهرا دو تا لنز کیت برای این دوربین در نظر گرفته شده که یکی Lumix G Vario 14-45mm F3.5-5.6 ASPH هست که میشه گفت لنز وایده. و دومی هم Lumix 20mm F1.7 G ASPH هست که بهش pancake هم گفته میشه و لنز فوق العاده سریعیه (F1.7) و این یکی هم وایده ولی با فاصله کانونی ثابت که ظاهرا کیفیتش هم خیلی بالاست. پس با لنز کیتش تله ی خوبی نصیبتون نمیشه ولی از نظر واید واقعا عالیه. البته اکثر لنزهای دوربین های four-third واید هست ولی برای تله هم انتخاب های خوبی هست مثل 300mm و 300-70 و 180-18 و 200-50 و...
لیست کامل لنزهای موجود رو میتونی اینجا ببینی:
این که تو ایران هست یا نیست یا اینکه میاد یا نمیاد رو نمیدونم (البته تازه معرفی شده). ولی قیمتش حدود 900 دلاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه عکساش هم اینجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)