آره عمادجان ثبتش کن .نتیجه های من هیچ وقت به واقعیت خوشبختانه نپیوسته![]()
آره عمادجان ثبتش کن .نتیجه های من هیچ وقت به واقعیت خوشبختانه نپیوسته![]()
بازی باجوانان این خوبی راداره که می تونیم بازیکنهای آینده داررابین اینها پیداکنیم وبیاریم توتیم خودمون![]()
اونی جان، پیش بینیت ثبت شد..
خدا کنه اینجوری باشه که تو میگیدلیل پیش بینیه بازی با سپاهانت رو نگفتی چی بود ؟ گفته بودم که بهت گیر میدم
آره.. راست میگی. به اینش فکر نکرده بودم..
خدا کنه مهاجمامون مثل این بازی که تونسته بودن گل بزنن، تو بازی با مس هم گل بزنن..
اگرداورپنالتی رابه نفع استقلال میگرفت وپنالتی ماگل میشدمیفمیدیداوربیشترازاینکه به ضرراستقلال کارکنه به ضررمن کارکرد
![]()
یعنی با کسی هماهمنگ کرده بودی ؟ خوب با داور هم هماهنگ میشدی دیگه.. میگفتی اون پنالتی رو بگیره که ما بفهمیم چرا نتیجه رو اونجوری پیش بینی کردی..
آها.. یعنی پیش بینی های تو دقیقاً 180 درجه برعکسه، درسته ؟ پس یکی از شاکیای ترکی، خود توئی..
انشاا.. پیش بینیه بازیه بعدیت درست (180 درجه برعکس) از آب در بیاد..
پیروز قربانى مدافع استقلال به دلیل برگزارى مراسم ازدواج خود به احتمال فراوان در دیدار این هفته تیمش مقابل مس در کرمان غایب خواهد بود. از آنجایى که تاریخ عروسى قربانى اوایل شهریور است وى عملاً نمى تواند تیمش را در این مسابقه همراهى کند. گفتنى است دیدار استقلال- مس ۳ شهریور برگزار مى شود. نکته جالب در این دیدار مى توانست تقابل امیرحسین صادقى مدافع سابق استقلال و پیروز قربانى باشد چون سال ها این دو در استقلال کنار هم بازى مى کردند.
مبارک باشه آقا پیروز![]()
این چندبارچندبارازدواج میکنهیادمه چندسال پیش ازدواج کرد
![]()
یکشنبه 87/6/3
مس کرمان - استقلال تهران، ساعت 16:45 ، ورزشگاه باهنر کرمان
داوران : هدايت ممبيني، عليرضا يزداني، محمد رضا ابوالفضلي، قاسم واحدي، محسن زماني
تا الآن 10 نفر بازیه [مس - استقلال] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینیهاشون میتونید پست 4007 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر این پیش بینی، میتونید به پست 3916 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 4 روز دیگه فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به من چه
خودش گفته.. پیروز رو نمیگم، خبر گذاری رو میگم خودش گفته..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)