تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 413 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 ...

برخی از اخبار تازه Goal

////////////////////////////////////////

Cesc Fabregas: Everyone Wants To Play For Barcelona

فابرگاس: همه دلشون می خواد برای بارسلونا بازی کنند.

Barcelona are said to be ready to make a high-profile swoop for Inter hitman Zlatan Ibrahimovic

گفته میشه بارسلونا آماده دادن یک پیشنهاد با قیمت بالا برای قاتل اینتر, زلاتان هست. یا دادن مبلغی به همراه یک مهاجم.

Gerard Pique: Alex Ferguson Told Me Barcelona Were The Better Team

جرارد پیکه: فرگوسن شخصا به من تبریک گفت و اینکه بارسلونا تیم بهتری و شایسته قهرمانی بود.

این بازیکن که سال قبل با منچستر این عنوان رو برده بود, در ادامه گفته که این پیروزی بسیار شیرین تر بوده و برد 6 تایی رئال با شش بازیکن خانگی (= خودی) و برد منچستر و فتح قهرمانان با هفت بازیکن خانگی چیزیه که برای مردم ارزش داره.

Begiristain: Pep Guardiola Is The Main Reason Behind Barcelona Success

Blaugrana sporting chief گفت که پپ گوواردیولا دلیل اصلی موفقیت بارسا و سه گانه است.

Video: Argentine Singer Releases Lionel Messi Song

آهنگ مسی منتشر شد.

خواننده آرژانتینی در وصف مسی آهنگی بنام El Zurdito یا پای چپ کوچک منتشر کرد.

موفق باشید.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 / ماگات: گوارديولا بارسلونا را خيلي خوب آماده كرد خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم ولفسبورگ گفت: پپ گوراديولا خيلي خوب مردانش را آماده بازي نهايي كرد و مزد اين تلاش را با قهرماني گرفت. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تلويزيون ورزش آلمان، فليكس ماگات اظهار داشت: در قهرماني ها، هر مربي كه تيمش را از همه لحاظ به ويژه جسماني و روحي آماده تر كند،‌ از حريف جلو مي زند. من فكر مي كنم در بازي نهايي ليگ قهرمانان بارسلونا اين ويژگي را به خوبي نمايان ساخت. ماگات افزود: بارسلونا خصوصيات ارزشمند فني ديگري هم دارد كه قابل ذكر هستند اما وقتي قرارشد در ديدار نهايي برابر منچستر كاملا مجهز بازي كند،‌ آنگاه نياز بود كه از لحاظ جسماني و روحي از تيم فرگوسن جلو بزند كه گوارديولا دقيقا همين كار را كرد. اين مربي كه در فصل اخير بوندس ليگا، ولفسبورگ را به مقام قهرماني رساند و در فصل آينده به موجب قراردادي كه به امضا رسانده، ‌هدايت تيم شالكه را برعهده خواهد گرفت،‌ ادامه داد: بابت اين همه تلاش من هم دوست دارم به گوارديولا و مردانش تبريك بگويم. تيم بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

/فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 /
    اتوئو: گل من روند بازي را تغيير داد
    خبرگزاري فارس: بازيكن كامروني تيم بارسلونا اسپانيا گفت: گل من روند بازي را به سود ما تغيير داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه،‌ساموئل اتوئو اظهار داشت: از خودم تعريف نمي كنم. ولي فكر مي كنم گلي كه زدم، ‌شرايط بازي را به كلي به سود بارسلونا كرد. از اين بابت از خداوند بابت حمايت از خودم تشكر مي كنم.
    وي افزود: در فوتبال برخي گل‌ها، چنين ماهيتي دارند كه وقتي به ثمر مي رسند، نتيجه را از حريف مي گيرند و برد را به جبهه اي ديگر مي برند. گل من اين خاصيت را داشت. هرچند مثل گل‌هاي قبلي من و گل هاي كه در فوتبال دنيا زده مي شود،‌ بود و هيچ چيز خاص ديگري نداشت.
    وي افزود: تا قبل از گل من،‌ بارسلونا تحت فشار بود اما وقتي گل زده شد، ‌اين ما شديم كه به منچستريونايتد فشار وارد كرديم و همين روند را تا پايان بازي ادامه داديم. فكر مي كنم از اين حيث شايستيگي و لياقت برد داشتيم.
    تيم بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

الان ديگه مسي حقشه! اگه ژاوي هم هميشه همينطور بازي كنه ديگه بهترين بازيكن جهان ميشه! هم اخلاق هم بازي!
    شيفته اخلاقشم!
    راستي تو بازي با منچستر با كريس رنالدو بعد از خطاي كريس روي پويول باهم درگيري لفظي داشتن؟ چي ميگفتن به هم؟ ژاويو و كريسو ميگما!
    من بازي را ضبط كردم صب كه پا ميشم هي نگاه ميكنم! اونجايي كه پويول كريس رنالدو رو دريبل ميكنه! آي آي!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 /
    گيگز: بارسا بهتر از ما بود
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: تيمي به مقام قهرماني قاره رسيد كه خيلي خوب قادر به گردش درآوردن توپ در زمين بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، رايان گيگز اظهار داشت: گاهي اوقات بارسلوني ها به خاطر سبك بازيشان،‌ به گونه‌اي در زمين رفتار مي كنند كه تماشاگر فكر مي كند، اين تيم پير است كه توپ را به گردش در آورده است. اما من اعتقاد دارم بارسايي‌ها هم توپ را زيبا به گردش در مي آورند و اين كار با سرعت سرسام‌آوري انجام مي دهند.
    گيگز ‌ادامه داد: در مقابل ما، ‌بارسلونا دقيقا اين‌گونه بود. از قبل هم گفتيم، تيمي برنده خواهد شد كه هم بتواند كيفيت كار گروهي بالاتري داشته باشد و هم بهتر با توپ كار بكند و بارسلونا چنين مشخصه‌اي داشت. آنها بهتر از ما بودند.
    تيم بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
    آشوب هواداران بارسلونا در ميدان كاتالونيا
    خبرگزاري فارس: هواداران بارسلونا با گذشت دو شب از قهرماني تيمشان همچنان در ميادين و خيابان هاي منتهي به نيوكمپ با پليس درگير هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، جدا از هواداران بازداشت شده توسط پليس اسپانيا حدود 40 هوادار بارسلونا در اسپانيا نيز توسط نيروهاي امنيتي بازداشت شده اند.
    يك روزنامه محلي كاتالان از مرگ يك هوادار اسپانيايي در درگيري با اوباش منطقه اي در جنوب بارسلونا خبر داد اما اين خبر در روزنامه هاي رسمي اسپانيا سانسور شد.
    درگيري هواداران دو تيم بارسلونا و منچستريونايتد در رم تا حدودي براي فوتبالدوستان با توجه به حساسيت بازي قابل توجيه و هضم بود اما اين همه ناآرامي و تنش در شهر بارسلونا و درگيري شديد با پليس ديگر نمي تواند در تداوم جشن هاي خياباني باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
    توره: بارسلونا باعث افتخار ما شد
    خبرگزاري فارس: هافبك ساحل عاجي بارسلونا گفت: بارسا باعث افتخار همه ما است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، يحيي توره تصريح كرد: بازي با منچستر يونايتد براي ما بسيار سخت و خسته كننده بود اما پاداش تلاشمان را گرفتيم.
    وي افزود: بارسلونا باعث افتخار همه ما شد و آن شب بهترين شب زندگي من بود.
    توره خاطرنشان كرد: بي ترديد در بارسا مي مانم و آماده تمديد قرارداد خود به هر قيمتي هستم.
    بارسلونا با دو گل اتوئو و مسي برابر منچستر يونايتد به پيروزي رسيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هانري: سال‌ها در حسرت اين قهرماني سوختم
    خبرگزاري فارس: مهاجم فرانسوي بارسلونا گفت: براي من كسب عنوان قهرماني اروپا بسيار ارزشمند است چرا كه سال‌ها در حسرتش سوختم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه،‌ تيري هانري اظهار داشت: در زندگي وقتي شما هدفي داريد و سال ها براي رسيدن به آن تلاش مي كنيد، ‌آن هدف برايتان بسيار ارزشمند مي‌شود. به ويژه زماني كه به آن مي رسيد.
    اين مهاجم ادامه داد: براي من از سال ها قبل كسب عنوان قهرماني اروپا، در حد يك آرزو بود. از 15 سال قبل كه فوتبال برايم جدي شد، ‌دلم مي خواست روزي به اين افتخار برسم كه عاقبت رسيدم. پس اجازه دهيد بگويم اين قهرماني بسيار لذت بخش و فوق‌العاده ارزشمند است.
    هانري در مورد كسب اين افتخار گفت: همه در راه كسب اين جام زحمت كشيديم و سختي متحمل شديم. من در وهله نخست از پپ گوارديولا ياد مي كنم كه مرتب به ما گفت مي توانيم به جام برسيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گوارديولا: ما فرزندان بارسا ادامه دهنده راه بزرگان هستيم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بارسلونا اسپانيا گفت: كسب عنوان قهرماني اروپا بيانگر اين نكته است كه راه برزگان بارسا را ادامه داديم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از يوفا، پپ گوارديولا اظهار داشت: همه چيز امسال براي ما به سرعت برق و باد اتفاق افتاد. به گونه‌اي كه شبي كه قهرمان شديم ‌را با شور و شادي به آخر مي رسانم و از فردا بايد بدانم كه چه مسئوليت سنگيني در قبال افتخارات به دست آمده فصل جاري دارم. عالي و زيباترين فصل بارسا با اين موفقيت همراه بود. موفقيتي كه ادامه دهنده راه بزرگان تيم است.
    وي افزود: بسيار خوش اقبال و باسعادت هستيم كه دراين حجم و گستردگي كار، موفقيت به ما لبخند زد. به عنوان مربي موظف هستم از همه اعضا باشگاه و هواداران تشكر كرده و تبريك بگويم.
    گوارديولا ادامه داد: مشخص است كه بهترين تيم تمام ادوار بارسلونا نيستيم ولي عالي ترين و بهترين فصل فوتبال را پشت سر گذاشتيم. امسال سه عنوان قهرماني كسب كرديم كه علت عمده فتح اين سه جام به عزم و اراده ما براي كسب افتخار برمي گردد.
    اين مربي تصريح كرد: قبلا هم چند مرتبه گفتم خرسند خواهيم شد اگر بتوانيم به دوراني كه يوهان كرويف و چارلي ركساژ بودند،‌ بازگرديم. آنها پدران موفقيت بارسلونا محسوب مي شوند كه ما فرزندان، ادامه دهنده راهشان بوديم.
    وي در مورد شرايط بازي و تيم حريف در اين جدال گفت: انتظار نداشتم در ابتداي بازي، منچستر‌ ما را تحت فشار قرار دهد. آنها با فشاري كه وارد كردند،‌براي ما دردسرساز شدند. به ويژه بايد اذعان كنم كه وقتي در دقيقه دوم بازي، كريستيانو رونالدو صاحب ضربه آزاد مقابل ما شد، بخت بسيار خوب و بزرگي براي جلو زدن از ما، در اختيار داشت. در حالي كه در همان موقعيت و حمله نخست، ‌به گل رسيديم و بعد سعي كرديم توپ را در كل زمين به چرخش و گردش درآوريم.
    گوارديولا تاكيد كرد: به ياد داشتيم در مرحله نيمه نهايي سال قبل، مسي برابر پاتريك اورا به مشكل برخورد. به همين دليل از مسي خواستيم به مركز زمين متمايل شود تا در اين منطقه يك بازيكن بيشتر در اختيار داشته باشيم. به نظرم ليونل در حال حاضر بهترين بازيكن است. به باور من مسي،‌ استعدادي است استثنايي كه تكرار نخواهد شد.
    گوارديولا افزود: بايد جلوي احساساتم را بگيرم. امروز به واقع شاهكار كرديم. ما تيمي نيستيم كه از لحاظ قواي جسماني در حد خارق العاده اي باشد .ديديد بدون چند بازيكن اصلي در خط دفاع بازي كرديم. ولي مقابل بهترين تيم دنيا،‌ خوب دفاع كرديم و خوب هم به حمله روي آورديم.
    وي در مورد وضعيت آتي قهرمان جديد باشگاه هاي اروپا، گفت: اجازه دهيد بعد از اين همه فشاري كه در طول يك فصل داشتم‌، چند روزي را استراحت كنم تا بعد بگويم برنامه ام براي آينده چيست. اما آنچه مشخص است‌، اينكه مي خواهم همچنان زيبا و قشنگ فوتبال بازي كنيم و فصل بعد در همين جايي كه الان هستيم، باشيم.
    گوارديولا تصريح كرد: آدم مي تواند بد بازي كند و برنده هم بشود. ولي وقتي شجاعانه كار كند و رو به فوتبال هجومي بياورد، بديهي است كه از بخت زيادي براي كسب عنوان برخوردار خواهد شد. در اين ميان بدترين و خطرناكترين چيز، ‌آن است كه نخواهد خطر كند.
    وي ادامه داد: انسان از برد خوشحال مي شود اما خوشحالي و خرسندي با گذر زمان افزايش مي يابد. حالا من مي روم تا با كاتالاني ها براي اين منظور شادي ها را تقسيم كرده و جشن به پا كنيم.
    بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فرگوسن: افتخارات بارسلونا رويايي است
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: ‌افتخارات بارسلونا در اين فصل فوق العاده و رويايي است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: از تيم من بخاطر مسائل دفاعي ايراد گرفته مي شود ولي عامل ناكامي ما برابر بارسلونا مسئله دفاعي نبود.
    اين مربي اسكاتلندي كه صاحب افتخارات متعدد بين‌المللي است، افزود: به عنوان مثال يك عامل اساسي اين بود كه گل اول وضعيت بازي ما را دگرگون كرد. ما در مواجهه با دريافت گلي زودهنگام برنامه ريزي نكرده بوديم. اين مسئله اشكالي بود كه ازطرف ما بوجود آمد.
    وي ادامه داد: با اين حال موظفم از تيم خيلي خوب بارسلونا در اين جدال تعريف و تمجيد كنم. اينجا تيمي كه بهتراز ديگري بود به حق خود رسيد.
    فرگوسن تاكيد كرد: دراين ديدار تيم من كار خوبي ارائه كرد و به خاطر همين ويژگي به بازي نهايي جام رسيد اما در گام آخر موفق نشديم از عنوان قهرماني خود دفاع كنيم. موقعيت خيلي خوبي براي ما بوجود آمد كه در اين زمينه يعني قهرماني گام برداريم اما من از بازيكنانم انتظار بيشتري داشتم تا پس از دريافت گل، متحول شده و به بازي بازگردند.
    اين مربي ادامه داد: بايد اعتراف كنم وقتي بارسلوني ها صاحب توپ مي شدند، دقايقي طول مي كشيد تا ما مي توانستيم خود را صاحب توپ كنيم اما بعد از دريافت توپ قادر نبوديم تا درست از آن بهره برداري در زمين كنيم.
    فرگوسن در مورد بارسلونا گفت:‌ بايد به گوارديولا تبريك بگويم كه در اولين فصل حضورش به عنوان مربي توانسته به چنين كار عظيمي دست يابد و تا اين حد موفق شود. در حقيقت آنچه او و شاگردانش به آن رسيدند، چيزي در حد خارق العاده و رويايي است.
    سرمربي منچستر عنوان كرد: گوارديولا در حقيقت تيمي بوجود آورد كه شرايط بازي به همه بازيكنانش رسيد. همه توانستند صاحب توپ شوند و از فوتبال خود خيلي راحت لذت ببرند. به چنين مربي بايد از صميم قلب تبريك گفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •