در حال بررسی...
در حال بررسی...
Last edited by foxyjanam; 04-06-2010 at 19:37.
ممنون اما هرکار می کنم این پیغامی که میگه رو صفحه نمیاد.
هر وقت روشن میکنم زود میره رو نصب آپدیت و هیچ جوری اون صفحه نمیاد.
من خیلی دنبال راه حل مشکل شما گشتم ، وقتی که سیستم این error رو میده safe mode مثل اینکه دیگه بالا نمیاد
و یه سری روش واسه تعمیر پیشنهای شده بود ( عوض کردن هارد کنسول ، فرمت کردن هارد با.... و ..و..)
که اکثرا جواب نگرفته بودن.
اما یه سری روش هایی بود که بعضی ها مشکلشون حل شده بود
من لینکشونو میزارم،خودتون بخونید،ایشالا که کارتون راه بیفته
تو این صفحه ، پست 16 ام یه روش نوشته که به گفته فرستندش رو 4تا PS3 با این مشکل جواب داده (البته اونا fat بودن،مال شما رو نمیدونم چیه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از اعضای اون سایت هم همین روشو رفته و جواب گرفته(پست 19)
اینجا هم یه سر بزنین
اگه از اینجا جواب نگرفتین باز جا های زیادی هست که رو این بحث شده،تو همون سایت اولی بگردین پیدا میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by foxyjanam; 06-06-2010 at 04:03.
عزیز من چیچیش اضافیه ؟
اون باید به صورت ضربدری قرار بگیره زیر دکمه های جهت های بالا / پایین / چپ راست
وگرنه اونها درست کار نمیکنند و به بورد آسیب میرسه ، پدر انگشت های خودت هم در میاد
در ضمن ، یک طرفش هم شکسته ! باید 4 پر باشه .
اگه شکسته که دیگه کاریش نمیشه کرد ولی خوب بدم نشد حداقل یاد گرفتم چطوری باز وبستش کنم.اگه بودن اون قطعه حیاتیه یکی بگیرم بندازم روش .حالا از کجا بگیرم....!!! اگرم گرفتم کی حال داره 2باره دسته رو باز کنه...!!!![]()
سلام . میخواستم بپرسم که اگه بخوام با ps3 به طور انلاین بازی کنم باید چه کار کنم؟
منظورم اینکه مثلا باید چه جور مدمی واسه adsl بگیرم {یا هر مدلی بهش میخوره؟}و اینکه حداقل سرعت adsl باید چقدر باشه {مثلا 128 مخابرات رو بگیرم میتونم همه بازی ها رو بازی کنم}
هر مدمی بخرید کارتونو راه میندازه. بهتر هست یه مدمی بگیرید که ۴ تا خروجی لن داشته باشه. که راحت به pc هم مدمو وصل کنید.منظورم اینکه مثلا باید چه جور مدمی واسه adsl بگیرم {یا هر مدلی بهش میخوره؟}و اینکه حداقل سرعت adsl باید چقدر باشه {مثلا 128 مخابرات رو بگیرم میتونم همه بازی ها رو بازی کنم}
فکر نکنم ۱۲۸ مخابرات جواب بده کم کم ۲۵۶ نیاز دارید که سرعت دانلودتون ۳۰ باشه.
دوستانی که تو killzone 2 سرعت اینترنتشون ۱۲۸ بود با مشکل رو به رو بودن
یه جویستیک psx یا ps2 دست دو یا در به داغون گیر بیار توش هست .
مهم نیست که یه پرش شکسته ، همینکه بندازیدش سر جاش کفایت میکنه![]()
در بازی انلاین Ping مهمه و چون اینترنت مخابرات 128ش روی 1 مگ بسته میشه برای انلاین بازی کردن نباید مشکلی داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)