سلام.آقا قيمت كارت گرافيك:8800 gt
1 گيگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.آقا قيمت كارت گرافيك:8800 gt
1 گيگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما آخر چیکار کردی؟ یادمه همون موقع که من داشتم میخریدم شما هم نظرت دور ور 2032 بود. ولی به هر حال خیلی محسوس نیست یه توضیح کوچولو تو صفحات قبل گذاشته بودم.فرقش در اصل اینکه اون دیجیتاله و d-sub آنالوگ و از HDCP هم خبری نیست. در کل با توجه به وضعیت کنونی همون HDCP هم خیلی قابل استفاده نیست. نگران نباش![]()
بستگی داره چه قدر هزینه میکنی ، برای مانیتورت که احتمالا چند مدل سامسونگ بهت پیشنهاد شده ولی بی خیال همه شو چون ساخت سام سرویسن و پنل های C دارن ولی جدیدا از سری معروف 2032 (که حول و حوش 325 باید باشه) یه سری 1932 BW/CW/NW اومده که البته خیلی تازس و من هیج جا هنوز خودشو ندیدم ولی از اون جایی که 6 ماه گارانتی تعویض داره شرط میبندم همون پنل های بی کیفیت C هستند. به نظرم تو این رنج بهتره به ال جی فکر کنی که مدل های فوق العاده شیک و کاربردی داره. در مورد کارت گرافیکیت هم تا اونجایی که میدونم الان در یک پله بالاتر از 9600 gt قرار می گیره و حول و حوش 280 باید باشه ولی با ورود سری های جدید nvidia و ati قیمت یه سری کارت های قوی تر مانند 9800 پایین تر میاد و قیمتشون به این حدود میرسه در ضمن نباید از 4850 هم غفلت کرد ، اگه میتونی صبر کنی تا یکی دو ماه دیگه بازار متحوله.
سلام دوستان من يه كارت گرافيك با مشخصات زير ميخوام بگيرم . ميخوام بدونم روي سيستمم درست كا ميكنه يا نه يعني اصلا با مادر بردم جور در مياد؟
مشخصات سيستم من :mainboard aus p5p800 whit agp 8x grafic card supported
cpu :intel pntium 4 3.ght
768 mb ram
مشخصات كارتمورد نظر
AGP 7600 SDH 512MB (128bit) كارت گرافيك اسپاركل 7600 اس دي اچ 512 مگابايت
SF-AG76SDH Ultra2 مدلNVIDIA GeForce 7600 GS پردازنده گرافیک400 مگاهرتزفرکانش پردازنده512MB DDR2 مقدار حاقظه128 بیت نوع رابط حافظهAGP 8X درگاه400 مگاهرتزسرعت تبدیل انالوگ به دیجیتالModel number SF-AG76SDH Ultra2 Graphics Processing NVIDIA GeForce 7600 GS Core Clock 400 MHzMemory Type 512 MB DDR2Memory Interface 128-bitBus Type AGP 8XRAMDAC400 MHz
بله هیچ مشکلی نیست
دوست عزیز حق با شماست
من تا پای خرید 2032 رفتم اما هرچی نگاه کردم دیدم کیفیت این مدل از LG در حد قابل توجهی از 2032 بالاتره
برای همین نظرم عوض شد![]()
19 اینچ آخرین اندازه مانیتور کامپیوتر هست؟19 اینچ که کاملا سیاه باشه تا 350 تومنچی بگیرم؟
کارت گرافیک 9900 gt چه برندی بگیرم؟رم 1 گیگ پیدا میشه؟قیمتش چنده؟
نه آخرین اندازه نیست، بستگی به این داره که شما چه اندازه ای رو مانیتور میدونی وگرنه اگه اشتباه نکنم سامسونگ یه مانیتور 30 اینچم داره با رزولوشن فوق العاده بالا. همچنین بازار پر از نمایشگر های 24 اینچی هستش.منظورتو از صفحه ی کاملا سیاه نفهمیدم ولی تو این رنج 2232BW از سامسونگ شاید بهترین انتخاب باشه البته مدل های سری آرت (GW) هم هست که قیمتشون یه 20-30 تومنی فرق میکنه و توضیحشو چند صفحه ی قبل به یکی از دوستان دادم.
غیر از کارت گرافیکت بقیه ی سوالاتو توی تاپیک های مربوط همین انجمن بپرس.
دوست عزیز سری 32 سامسونگ کاملا مشکی پیانویی هستند و تا 22 اینچ هم در ایران موجوده.![]()
سلام
من یه کم ابتدایی هستم، پس لطفاً نخندید.
من بودجم حدوداً 900 تومنه و می خوام کارت گرافیکم رو ارتقا بدم.
از XFX 9800GTX 512MB DDR3 Black Edition خیلی خوشم اومده.
حالا سوالام اینهاست:
1- پولم به این می رسه؟
2- از این بهتر هم هست که پولم بهش برسه؟
3- تقریباً همه چیزم مال سال 1000 قبل از میلاد ه! باید چی ها رو آپگرید کنم؟
4- چه مادربوردی بگیرم که به این بخوره؟
5- چه CPU ی بگیرم که به اون مادربورد بخوره؟
6- ماجرای DDR3 چیه؟ یعنی باید رمم رو هم حتماً DDR3 کنم؟
با یکی که صحبت کردم گفت که CPU رو AMD بگیرم و یه مادربوردی که بهش بخوره (بهم SLI رو پیشنهاد کرد ولی من غیر SLI می خوام)
گفت که مهم فقط گرافیکه (آخه می خوام بزنم تو خط Game)
ممنون می شم که کمک کنید. ایشالله تو بخش طراحی صفحات وب براتون جبران کنم
-----------------
ویرایش:
نمی دونم چرا ولی یه سر رفتم به سایت رایانه و همین جوری چند تا چیز انتخاب کردم.
این هم لیستش:
خیلی بد انتخاب کردم؟نمی دونم GF XFX 9800GTX 512MB DDR3 Black Edition
78,000 تومان AMD AM2 ATHLON 64 X2 4800+ 940
120,000 تومان GIGABYTE GA-MA78GM-S2H
19,500 تومان Kingston orginal 1GB DDRII 667
43,500 تومان Cooler Master CM Sphere
Last edited by dogtag; 25-06-2008 at 17:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)