من می خوام دکمه های پلیر گوشی توی ان گیج کار کنه باید چی کار کنم ??
----------
و یک سوال دیگه صفحه ی نمایش گوشی رو وقتی فشار می دی مثل صفحه ی نمایش هیست رنگ ها پخش می شه اونجوری می شه عادی؟؟؟؟؟؟؟؟
-----------
راستی امروز رفته بودم جمهوری یادم افتاد جی پی اس رو امتحان کنم رفتم داخل جی پی اس و بعد اون گذینه دومی که 1-2 صفحه قبل گفته بودید زدم چند تا خط اومد با اعداد مختلف و حدودا 5 دقیقه همینجور موند و هیچ اتفاقی نیفتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ورژن گوشی من 21
برای اینکار فایل اسکرین رزولیشن رو که دانلود کردی به جای تکست گوشی خودت تکست ان 81 رو رینیم و بریز تو گوشی اینجوری هم میتونی تو 3 جهت 90 و 180 و 270 درجه بازی کنی و هم میتونی از پلی و استوپ تو بازی استفاده کنی.اینم لینکش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لازم نیست کل عملیات انگیج رو از اول انجام بدی. فقط اون فایل قبلی رو که رینیم کردی پاک کن و فایل مخصوص ان 81 رو که تو پک بالا هست رینیم و بریز تو اونجای که داش یونس تو تاپیک انگیج گفته و یه ریاستارت.
بعدش هم از تو تنظیمات هر بازی تو بخش کنترلش وقتی تو یکی از حالت های 180 یا 270 درجه هستی یکی از اون دو دکمه رو ست کن.
وسلاممممممممممممممممممممم مم.
تمام ال سی دی ها از نوع تی اف تی همینجورین. حتی تلویزیون و مانیتور ال سی دی !!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا شما میخواین چه اتفاقی بیوفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه ی بعد و نگاه کن.
خب وقتی وصل بشه چند تا عدد مختلف که طول و عرض جغرافیاییته نشون میده دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!
گوشی که دست و پا در نمیاره.
در ضمن تو علا ئدین وای فای هست. که رایگانه. و از نظر جی پی اس با جاهای دیگه فرقی نداره.
راستی گوشیت زمین نخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟