من بازی رو توی windows قبلیم نصب کردم بازی هم کردم خیلی هم خوب بود اما الان توی windows جدیدم نصب می شه مشکلی هم نداره اما وقتی روش کلیک می کنم تا بازی بالا بیاد یک ایراد الکی میده که نمیتونه بازی رو اجرا کنه مشکل از کجاست؟
![]()
من بازی رو توی windows قبلیم نصب کردم بازی هم کردم خیلی هم خوب بود اما الان توی windows جدیدم نصب می شه مشکلی هم نداره اما وقتی روش کلیک می کنم تا بازی بالا بیاد یک ایراد الکی میده که نمیتونه بازی رو اجرا کنه مشکل از کجاست؟
![]()
من بازي hit man 3 را نصب كردم .اما وقتي روي ايكن ان كليك ميكنم دموي اول بازي را نشان ميدهد ولي وقتي دمو تمام ميشود مانيتور سياه ميشود و وقتي دكمه هاي جهتي را ميزنم صداي عوض شدن گزينه ها مي ايد و حتي توي بازي هم ميرود ولي مانيتور سياه است و چراغ ان چشمك ميزند لطفا به من كمك كنيد ....ممنون ميشم
سيستم من هم نسبتا خوب است و بازي half life 2 , همينطور half life 2 : episod one را راحت اجرا مي كند
ram:256 گرافيك:218
Last edited by sfsf; 17-08-2007 at 13:57.
منم همين مشكل رو دارم ............ميشه بيشتر توضيح بدي ؟ من نميدونم كه فرق رم با هارد چيه ....هارد يعني درايوي كه ويندوز روش نصب شده ؟ پس رم كجاست ؟![]()
خوب دوست من شما یه عکس از ارور رو اینجا بزار ببنیم چی میگه ؟! حرف حسابش چیه ؟!من بازی رو توی windows قبلیم نصب کردم بازی هم کردم خیلی هم خوب بود اما الان توی windows جدیدم نصب می شه مشکلی هم نداره اما وقتی روش کلیک می کنم تا بازی بالا بیاد یک ایراد الکی میده که نمیتونه بازی رو اجرا کنه مشکل از کجاست؟
دوست من رم شما برای این بازی پایین است .من بازي hit man 3 را نصب كردم .اما وقتي روي ايكن ان كليك ميكنم دموي اول بازي را نشان ميدهد ولي وقتي دمو تمام ميشود مانيتور سياه ميشود و وقتي دكمه هاي جهتي را ميزنم صداي عوض شدن گزينه ها مي ايد و حتي توي بازي هم ميرود ولي مانيتور سياه است و چراغ ان چشمك ميزند لطفا به من كمك كنيد ....ممنون ميشم
سيستم من هم نسبتا خوب است و بازي half life 2 , همينطور half life 2 : episod one را راحت اجرا مي كند
ram:256 گرافيك:218
عزیزم رم حافظه ی جانبی هست . سرعت کارهایی مثل کپی و Paste به رم بستگی داره .منم همين مشكل رو دارم ............ميشه بيشتر توضيح بدي ؟ من نميدونم كه فرق رم با هارد چيه ....هارد يعني درايوي كه ويندوز روش نصب شده ؟ پس رم كجاست ؟
سلام من توی بازی Stronghold Legends مشکل دارم تو بازی وقتی می خوام دوربین رو به اطراف ببرم تکه تکه حرکت می کنه و مشکل دیگم اینه که قبلا وقتی می خواستم بازی رو شروع کنی یه صفحه میومد که می تونستی گرافیک بازی رو تغییر بدی تا سرعت بازی بهتر بشه و من گرافیک را به بالا ترین حد گذاشتم. من به اشتباه یک قسمت از اون صفحه که نوشته بود:" همیشه این صفحه رو نشون بده"از حالت امضا درآوردم حالا می خوام گرافیک رو پایین بیارم چه جوری می تونم اون صفحه رو برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ورژن بازی هم 1.10 هستش![]()
حالا من بايد چه كار كنم آيا به اين روشي كه شما گفتين ميشه رم را به طور دستس بالا برد من به اون صفحه اي كه آدرس دادي رفتم توي my computer و .....ولي متوجه منظور شما نشدم كه چطوري رم را به 700 افزايش دهم اگه ممكنه عكسي از اون صفحه برام بذاريندوست من رم شما برای این بازی پایین است .
عزیزم رم حافظه ی جانبی هست . سرعت کارهایی مثل کپی و Paste به رم بستگی داره .
من بازي resident evil3 را نصب كردم ولي فقط يك دمو نشان مي دهد و بعد صفحه سياه ميشود و يك جمله انگليسي پايين صفحه مي نويسد و بعد كامپيوتر هنگ ميكند و من مجبورم كامپيوتر راrestart كنم در ضمن رم كامپيوترم 1 گیگ است و كارت گرافيكم Gforce 6200 pci express 256 است و سی دی هم که بازی روی اون هست هیچ مشکلی نداره این مشکل رو یکی از کاربرای دیگه هم داشت که من نوشته ی اون رو کپی گرفتم ولی اون گرافیکش agp بود و رم هم 256 بود
ممنون میشم کمکم کنید![]()
منhitman3 را روي كامپيوترم نصب كردم اما وقتي كه اجراش مي كنم اين پيام را ميدهددر ضمن وقتي كه Ignoreرا ميزنم فقط فيلم بازي را نشان مي دهد و وقي كه ميخواهد وارد منوي بازي شود مانيتورم خاموش ميشود و چراغش چشمك ميزند مرا راهنمايي كنيد![]()
دوست من این پیغام شما میگه که ShortCut ( یا همون عکس بازی روی دسکتاپ ) با آدرسی که داره نمیخونه !منhitman3 را روي كامپيوترم نصب كردم اما وقتي كه اجراش مي كنم اين پيام را ميدهددر ضمن وقتي كه Ignoreرا ميزنم فقط فيلم بازي را نشان مي دهد و وقي كه ميخواهد وارد منوي بازي شود مانيتورم خاموش ميشود و چراغش چشمك ميزند مرا راهنمايي كنيد
شما برو اون مسیری که داده ، ( E:\hitman\hitman ) ببین فایل اصلی بازی وجود داره ؟
احتمال 90% وجود نداره . پس یه بار دیگه بازی رو نصب کنید .
سلام
ببخشيد الآن چند وقته وسط بازي UEFA Champions League 2006-2007 يه دفعه يه صفحه آبي رنگ مياد شبيه صفحه داس و مجبور ميشم كامپيوتر رو restart كنم
بعضي وقتها هم وسط بازي همينطوري كامپيوتر restart ميشه
يه روش ياد گرفتم و اون اينه كه اول يه بار از طريق safe mode وارد ويندوز ميشم و دوباره restart ميكنم و عادي ميرم توي ويندوز و بازي رو بدون دردسر بازي ميكنم
ميشه يه راه حل عاقلانه بديد
باتشكر namber_one
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)