تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 3195 اولاول ... 2813313713773783793803813823833843853914314818811381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کنسولم premium هست NTSC مادربورد رو هم نمیدونم چیه!! چون وقتی من خریدم آمار درست حسابی نداشتم !اسفند 85 خریدم.
    trova عزیز دمت گرم رفتم خوندم بعدش هم کد خطا رو در اوردم این بود

0110 خطای RAM, علت این مشکل اتصال لحیم پل شده روی تراشه RAM است

این دیگه چه جور خرابیه؟؟؟ اخه علت چیه؟؟؟microsoft گند زده با این کنسول دادنش
    هر چقدر که کنسولش ادم رو معتاد میکنه همون قدرم از نظر سخت افزار میره رو اعصاب. داغونه به خدا. 5 سال ps1 داشتم جرأت نکرد بگه آخ .تو این مورد شک ندارم که دیگه sony حرفه اول رو میزنه
    خوب مشکل از داغ شدن بیش از حد رم و خرابی اون هست..

ولی باز هم امکان داره درست بشه ببرش فروشگاه نکست جن nextgen.ir اونها بهت میگن درست میشه یا نه..

الان بهترن کاری که میتونی بکنی خرید یک آرکید هست که می تونی لوازم پریموم رو بندازی روش..

ماکروسافت کنسولش رو یکم زود روانه بازار کرد و این کار باعث شد که سری های اول این کنسول که مادربرد لانج داشتند مشکل براشون درست بشه.. البته نه همه بعضی ها تقریبا 30 درصد..

کلا لوازم سونی به خر کار بودن معروفه و خرابی تو کارش نیست اما خوب قیمتش خیلی بالا هست کپی خورم نشده..

سلام من دو تا از بازیهام که سری j هستند ر اx-box ام نمی خونه ولی بقیه بازی هام که سری j هستند را می خونه
    دو تا بازی ها را مغازه دار هم برام تعویض کرد ولی فایده ای نداشت...
    باید چی کار کنم؟؟؟اشکال از کجاست؟؟؟؟
    باتشکر
    سه حالت داره

1- ریجن بازیها j نیست ..
    2- بازی ها مشکل دارن..
    3- بازی قوی هست و لنز کنسولت نمیتونه اونها رو بخونه..

به نظر من برو ان بازی ها رو از یک فروشگاه دیگه تهیه کن ببین درست میشه یا نه..

2. 2 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب مشکل از داغ شدن بیش از حد رم و خرابی اون هست..

ولی باز هم امکان داره درست بشه ببرش فروشگاه نکست جن nextgen.ir اونها بهت میگن درست میشه یا نه..

الان بهترن کاری که میتونی بکنی خرید یک آرکید هست که می تونی لوازم پریموم رو بندازی روش..

ماکروسافت کنسولش رو یکم زود روانه بازار کرد و این کار باعث شد که سری های اول این کنسول که مادربرد لانج داشتند مشکل براشون درست بشه.. البته نه همه بعضی ها تقریبا 30 درصد..

کلا لوازم سونی به خر کار بودن معروفه و خرابی تو کارش نیست اما خوب قیمتش خیلی بالا هست کپی خورم نشده..
    کاملا باهات موافقم در مورد sony .تلفنی که گفت احتمال درست شدنش زیاده! منتها موندم باز تعمیر که کردم این سری یه جیز دیگش خراب شه به نظرت یه xbox جدید بگیرم بهتر نیس؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

کاملا باهات موافقم در مورد sony .تلفنی که گفت احتمال درست شدنش زیاده! منتها موندم باز تعمیر که کردم این سری یه جیز دیگش خراب شه به نظرت یه xbox جدید بگیرم بهتر نیس؟
    ببخشيد كه دخالت ميكنم توي بحثتون.ولي همون بنده خداييم كه من دسگامو بردم پيشش اولا مي گفت 100%
    درست ميشه اصلا غير ممكنه درست نشه ولي آخرش هيچي به هيچي.فقط 1ماه منو علاف كردو قيمته x360
    نجومي رفت بالا.تاره بعدن فهميدم خيلي از كنسولايي كه درست ميكنه بعد يه مدت دوباره خراب ميشه.خيلي
    بايد خوش شانس باشي كه كنسولت درست شه و ديگه خراب نشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر از من میشنوی کنسولت رو تعمیر کن و فعلا باهاش بازی کن ولی فکر کنم زیاد کار کنه.. البته معلوم هم نیست..

فعلا با این سر کن تا کنسول های جدید با مادربرد جاسپر هم تو بازار بیان بعد بخر..

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    آیا در تهران محلی برای خرید اقساط وجود داره؟
    اگر بله آیا شراطش رو میدونید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اول اینکه چه جوری میشه رو xbox save ریخت؟
    دوم اینکه من save dmc4 می خوام از کجا پیدا کنم؟

داره خودمونی میشه Expert Advisor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آیا در تهران محلی برای خرید اقساط وجود داره؟
    اگر بله آیا شراطش رو میدونید؟
    غالبا برای کنسول ها اقساط وجود نداره مگر اینکه به شما اعتماد داشته باشند و یا دوست شما باشد!

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اول اینکه چه جوری میشه رو xbox save ریخت؟
    دوم اینکه من save dmc4 می خوام از کجا پیدا کنم؟
    xbox ها معمولا هارد دارن و فقط مدل آرکد هارد نداره ول بجا هارد یک مموری 250 مگاباتی گزاشتن روش که میتون اونجا باز ها رو سیو کنی..

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal gear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

بابا به خدا من می ترسم 500 تومن پول بدم بد این طوری بشه!!

مشکلای بچه ها هم با این کنسول انگار خیلی ضد حاله! انگار آدم کاسه بلور خریده! یکی مشکل اره یکی نداره فعلا که من دست نگه داشتم تا نمی دونم چی چی براش بیاد که دیگه تعویض درایو نکنم! البته نظر شما چیه؟

و اینکه وقتی می گید درایو های لایت ان با مادر فالکون مشکل نداره وقتی تعویض درایو با بن کیو بشه چی؟ بازم مشکل نداره؟ و اینکه وقتی تعویض درایو می کنی درایو خودتم بهت می دن؟ که اگه چیزی شد از اون استفاده کنی!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بابا به خدا من می ترسم 500 تومن پول بدم بد این طوری بشه!!

مشکلای بچه ها هم با این کنسول انگار خیلی ضد حاله! انگار آدم کاسه بلور خریده! یکی مشکل اره یکی نداره فعلا که من دست نگه داشتم تا نمی دونم چی چی براش بیاد که دیگه تعویض درایو نکنم! البته نظر شما چیه؟

و اینکه وقتی می گید درایو های لایت ان با مادر فالکون مشکل نداره وقتی تعویض درایو با بن کیو بشه چی؟ بازم مشکل نداره؟ و اینکه وقتی تعویض درایو می کنی درایو خودتم بهت می دن؟ که اگه چیزی شد از اون استفاده کنی!
    برا چي مي ترسي آخه دوست عزيز؟؟؟دقيقا مشكلت چيه؟؟؟مي ترسي 3چراغ شه؟؟؟مي ترسي بازي هاش
    بهت حال نده؟؟؟3چراغ كه نميشه با اومدنه falcon.به خدا نميشه.مگه اينكه بزاريش تو يه جاي تنگو بسته و روشنش كنيو بهش
    گرما بدي بعد 3چراغ ميشه!!!حالا اگه دو دلي نگيري بهتره

12. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •