تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3809 از 4428 اولاول ... 280933093709375937993805380638073808380938103811381238133819385939094309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,081 به 38,090 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

رفقا time out تو سرعت دانلود تاثیر داره؟؟؟؟؟؟ اگه نداره کلا تایم اوت رو چی تاثیر داره؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان عزیز
    طبق گفته مدیریت اگه دیدید کسی داره این تایپک تبدیل میکنه به محل تبلیغات یک شرکت کافی فقط از دکمه گزارش استفاده کنید لزومی نداره خودتون مستقیم جواب بدید
    برای بنده که بی طرفی مدیران انجمن ثابت بود ولی با این حرکت امشب برای بقیه ثابت شد که مدیرا کاملا بی طرف هستند
    پس اگه دیدید کسی اینجا رو تبدیل کرده که محل تبلیغات یک شرکت کافیه از دکمه گزارش استفاده کنید

=========================

پ ن پ :اشتباه نشه هیچ کدوم از بچه های اینجا مخالف نیستند اگه کسی سرویسش خوبه بیاد تعریف بکنه کما اینکه کاربرایی مثل آقا ابوالفضل و bilmazlar میان و از سرویس خودشون تعریف میکنند و هیچ کدوم از بچه ها هم مشکلی ندارند ولی به قول آقا میلاد اینجا محل تبلیغات یا اذیت کردن مخالفین نیست

3. 7 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بازم خدا رو شکر به امید روزی که سرعت شما کف سرعت برای ایران باشه نه یه ارزو.
    واقعا ساده ترین چیزا واسه ما شده آرزو این اینترنتم شده مثل تخم مرغ شانسی یه جا مال یکی خوبه یه جا دیگه همون isp همون سرویس داغونه من خودم قبل از این یه جا دیگه زندگی می کردم همین مشکلاتو داشتم الان که جا به جا شدم خوب شده اونجام که بودم دیدم دارم اذیت میشم اینترنت ماهواره ایی یه طرفه بستم الانم \یشنهادم به دوستانی که هیچ سرویسی رو خطشون خوب نمیشه همینه لذت وبگردی که با اینترنت ماهواره ایی داشتم زمین تا آسمون با الان فرق می کنه نت بدون فیلتر سرعت دانلود یکسان یعنی 1 کیلوبایت بالا \ایین نمیشد کلی سرویس باحال مثل دانلود آفلاین ... به خدا الان یه درصد سرویسم بخواد ادا بازی دربیاره دوباره همونو راه میندازم خرجش یه تنظیم دیشه چون تهدیدش می کنم فعلا داره کار می کنه

5. 4 کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه سری چیزا دست خود آدمه یه سری چیزا نه من کل سیم کشیمو خودم کردم از ترمینال دم در تا مودم یعنی خط نتم با خط خونه فرق داره تنظیمات مودممو با isp مچ کردم مدولاسیونو ... چیزی ام که شانس آوردم اینه که با مرکز مخابراتی ۳ تا کوچه فاصله دارم
    ما با مرکز مخابرات 1کوچه فاصله داریم. اگه به اون باشه که خیلی خوبه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واقعا ساده ترین چیزا واسه ما شده آرزو این اینترنتم شده مثل تخم مرغ شانسی یه جا مال یکی خوبه یه جا دیگه همون isp همون سرویس داغونه من خودم قبل از این یه جا دیگه زندگی می کردم همین مشکلاتو داشتم الان که جا به جا شدم خوب شده اونجام که بودم دیدم دارم اذیت میشم اینترنت ماهواره ایی یه طرفه بستم الانم \یشنهادم به دوستانی که هیچ سرویسی رو خطشون خوب نمیشه همینه لذت وبگردی که با اینترنت ماهواره ایی داشتم زمین تا آسمون با الان فرق می کنه نت بدون فیلتر سرعت دانلود یکسان یعنی 1 کیلوبایت بالا \ایین نمیشد کلی سرویس باحال مثل دانلود آفلاین ... به خدا الان یه درصد سرویسم بخواد ادا بازی دربیاره دوباره همونو راه میندازم خرجش یه تنظیم دیشه چون تهدیدش می کنم فعلا داره کار می کنه
    دوست عزیز.

شما کدوم مرکز مخابراتی هستی تو منطقه 5؟

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

یه عکس از کیفیت خطتت بنداز !
    سرعتت کلا خیلی زیاده !
    فاصلت تا مخابرات چقدره ؟؟؟؟
    شما تو پونک یا دم تیراژه میشینی ؟؟؟؟؟؟ (چون جزو منطقه ی 5 حساب میشه !)

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

رفقا time out تو سرعت دانلود تاثیر داره؟؟؟؟؟؟ اگه نداره کلا تایم اوت رو چی تاثیر داره؟؟؟؟؟؟
    صفحات کامل لود نمیشن و دیرتر باز میشن

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

تایم اوت بیشتر از هر چیزی توی بازی انلاین تاثیر داره.... و تاحدودی هم توی چت تصویری (البته از نوع UDP)
    تایم اوت خودش رو سرعت دانلود خیلی تاثیر نداره ولی وقتی شبکه شلوغ باشه تایم اوت هم زیاد میشه... واسه همین معمولا وقتی تایم اوت بالاست سرعت دانلود هم مشکل داره(چون شبکه شلوغه)....

یه عکس از کیفیت خطتت بنداز !
    سرعتت کلا خیلی زیاده !
    فاصلت تا مخابرات چقدره ؟؟؟؟
    شما تو پونک یا دم تیراژه میشینی ؟؟؟؟؟؟ (چون جزو منطقه ی 5 حساب میشه !)
    توام مگه منطقه پنجی؟
    مثل اینکه همه با هم همسایه ایم!

12. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

)
    توام مگه منطقه پنجی؟
    مثل اینکه همه با هم همسایه ایم!
    نه داداش ما از این پول ها نداریم
    اونجا چون محله ی جدید هست اکثرا سیم کشی های ساختمون هاش خوبه
    این موضوع بی ربط هم نیست که شما ها سرعتتون خوبه !

14. 3 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بچه ها حالا که چک کردم خطم رو گذشاتن روی 16 مگ

الان سرعتم 200 هست برام دعا کنید شبانم درست بشه

16. 6 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •