راستی یکی گفت پینگ شاتل خوبه... یه بار دیگه تست گرفتم:
(تست با ایران به درد نمی خوره)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راستی یکی گفت پینگ شاتل خوبه... یه بار دیگه تست گرفتم:
(تست با ایران به درد نمی خوره)
آرمان جان منظورم از 3 ماهه نگیر این بود که من 3 ماهه داشتم 20 روز اول شباش مشکلی نداشت ولی 70 روز آخر شباش سرعت بین 5 تا 10 کیلو بود![]()
به عنوان يك كرجي مطالب فوق تاييد مي شود!
خدا رو شکر این دو گیگ ما رو هم دادندولی من هنوز موندم چرا بعضی از دوستان ناراضین ، من با 260 دانلود واسه 128 و این ترافیکای رایگان دارم حالشو میبرم
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
سلام
این محدودیت استفاده از ترافیک رایگان شاتل برای هر شب چقده؟ 1 گیگ؟ 2 گیگ؟ چقده؟
مثلاً با سرعت 256 شاتل میشه 2 گیگ در هرشب دانلود کرد؟
میارزه از پارس بیام شاتل؟ پینگ خوب میده؟
2 گیگ من رو هم دادندمن هم مثل دوستمون EngineeR EhsaN 128 دارم روز 260 و شبا هم 60-70 . تا الان هم محدود نشدم . قطعی هم 1 دقیقه نداشتم
![]()
هنوز هیچ کس نمیدونه محدودیت واقعا چه طور عمل میکنه . بعضی میگن در یک ماه نباید بیشتر از فلان گیگ دانلود کنی(بحث حجم دانلود هست )
بعضی دیگه میگن تو یه ساعت مشخص نباید بیایی دان بزنی و بهتره یه شب در میون بیایی(بحث زمان دانلوده )
اما واقعیت اینه که این حرفا هیچ کدوم مال من اجرا نشد من 20روز پشت هم دان زدم
سر یک ساعت مشخص هم شروع میکردم
در یک ماه حدود 10 گیگ بیشتر از حدس بچه هاهم دان کردم بعدش محدود شدم .
اما با یه حساب سر انگشتی معلومه اگر سرویسم از یه شرکت دیگه بود بیشتر از این میتونستم دان بزنم موقع محدود شدنم دانلودم به 30گیگ نرسیده بود که 10 یا 12 شب رفتم تو محدودیت اما تو بقیه شرکت ها بچه ها شبی یک گیگ هم بگیرن تو ماه30گیگ شده
ازلحاظ پینگ هم بازی من کانتره 1.6 هست پینگ سرور ایرانی حدود60 اما پینگ با خارج حتی ترکیه و روسیه از220به بالا بوده یعنی بیخیال بازی با بیرون کشورمون شدم .
در رابطه با سرویس 256 بچه ها هستن بگن اما شما علل حساب بدون که اگر شبی 2 گیگ هم بتونی دان بزنی سر یه هفته محدود میشی .
قضاوت شاتل اومدنت هم با خودت اما نکن با خودت جوونی زوده واسه مریض شدنت سکتهو پوکی استخوان
و....
دوستان یه سوال؟؟
مگه ساعت رایگان شبانه بیشتر شده؟ من بعد از ساعت 8 هم دانلود داشتم ولی اونو زده توی قسمت دریافت رایگان!!
سلام
نه تا اونجایی که من اطلاع دارم همون 8 هستش. بیشتر نشده.البته به روز رسانی ترافیک مصرفی و دانلود رایگان توی سایت به صورت لحظه ای نیست. هر چند دقیقه یکبار به روز میشه و نمایش داده میشه. مثلا هر 15 دقیقه. شاید به این دلیل بعد از ساعت 8 دیدین که دانلود رایگانتون بیشتر شده.ولی در کل اگر هم شده اشتباه سیستم بوده و برید حال کنید
ولی همیشه سعی کنید قبل 8 دانلودتون رو قطع کنید چون واسه من شده کل دانلود شبانه مو به عنوان مصرف حساب کرده فقط به خاطر اینکه از ساعت 8 گذشته بود سیستم اشتباه تشخیص داده و هیچ کاریش هم نتونستم بکنم. 2 شب, یکی 1g و یکی 2g از ترافیکم از بین رفت.
من دیگه 7:45-7:50 دانلود رو قطع میکنم.
الانم رفتم دیدم همون بود پس ایول،حالا باز خدا کنه ردمو نزنن برن کم کنن
پس منم باید قبل از 8 قطع کنم،آقا دمت گرم بابت راهنمائی![]()
هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)