از کجا قيمت ها رو بگيرم؟
سايت خاصی داره؟
----------------------------------
يه سوالی هم برام پيش اومده
از وقتی شاتل گرفتم،چراغ adsl مودم بعضی وقت ها قرمز ميشه و مجبورم ريستارت کنم
دليلش چيه؟
ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از کجا قيمت ها رو بگيرم؟
سايت خاصی داره؟
----------------------------------
يه سوالی هم برام پيش اومده
از وقتی شاتل گرفتم،چراغ adsl مودم بعضی وقت ها قرمز ميشه و مجبورم ريستارت کنم
دليلش چيه؟
ممنون
من از محدودیت در اومدم
ترافیک رایگان گرفتم
بنظرتون فسخ کنم؟
ته دوره ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Meysam Raz; 30-05-2012 at 23:23.
2 گیگ من هنوز ندادن :( مگه همه نباید 2 گیگ بگیرن
اگر مشترک اکو یا آرت هستی و برات ایمیل اومده
میدن نگران نباش
آقا آرمان تابلو پست نزدم حقیقت رو گفتم من 3 ماهه گرفتم سرعتش خیلی پایین بود در حد 5 کیلوبایت ( شبانه ) ولی چند ماهی هست که یک ماهه میگیرم و یه شب در میون دانلود میکنم هیچ مشکلی نداره سرعتشم بین 50 تا 70 هست . واسه من هم 2 گیگ رو دادن ایول.OK ......![]()
سلام
داداش شما که از مخالفای سر سخت و قدیمی شاتل بودی. هنوز تو شاتل هستی؟
من به شخصه اگه شاتل بگه محدودیت سرویس های اکو رو برمیداره و بدون محدودیت میمونه حاضرم قرارداد 5 ساله ببندم.(به آرت کار نداریم که با جیب ما جور در نمیاد) چون بجز محدودیت بقیه چیزاش یا در حد خیلی خوبه یا خوب.
ولی امان از محدودیت که پیر کرد ما رو
مال ما هم دادن. بزن به سلامتی همشهری![]()
سلام داداش
بله من هنوز از شاتل اشتراک دارم.
قبلا هم گفتم دوباره هم میگم من سعی میکنم واقعیت و انصاف رو اگر هم شده حداقلش ، مد نظر قرار بدم
برعکس اونهایی که کورکورانه تعریف میکنند و شک میکنیم که از کارمندای شاتلن یا کاربر معمولی ، مخالفت من با قانون شکنی هستش که به اسم قانون شاتل انجام داده و فعلا هم خبری از برداشتنش نیست![]()
تا زمانی هم که مشترکش باشم و از شاتل کم انصافی یا بی قانونی ببینم میام و میگم (مثل محدودیتهای بیخودی شبانه و...) . همونطور که از جنبه های مثبتش هم گفتم
2گیگ برای من واریز شد .....![]()
من 512 1ماهه داشتم. 3 ماهه داشتم، 1 ساله دارم ( 3 تا از دوستام + 3 تا از فامیلام هم دارن) : سرعت هیچکدوم با هم فرقی ندارن. هر سه سرویس رو همزمان با هم مقایسه کردم. (همه کرج) سرعت دانلود (تا دو هفته پیش) 61.2 kb/s بود. الان دقیق حساب نکردم ولی روزا حدود 230-250 ، شبا مثل قبل 61.2 هست.(با محدودیت دانلود)
128 1 ماهه دیدم، 3 ماهه دیدم. (زیاد):سرعت دانلود (تا 2 هفته پیش) 16 kb/s بود.
منظور شما از " 3 ماهه نگیر سرعتش پایینه" چی بود؟
تا 1 هفته دیگه هم سرویسم تموم میشه. می رم یه ISP دیگه. بقیه کسانی که قبلاً به شاتل دعوت کرده بودم هم دارم به جای دیگه دعوت می کنم.
موفق باشی![]()
هم اکنون 104 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 104 مهمان)