تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3807 از 4428 اولاول ... 280733073707375737973803380438053806380738083809381038113817385739074307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,061 به 38,070 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام.

این موضوع رو علنی اعلام میکنم تا بقیه کاربران هم توجه داشته باشند.

دوست عزیز. به نظرم شما متوجه مواردی که مطرح شد نیستید! ملاک تست و بررسی های ما ، دوستان و آشنایان ما نیستند. ملاک استفاده شخصی از اینترنت هست .
    شما با ارسال این پست ها و این مسائل فقط جو تاپیک رو منحرف میکنید. لطفاً دانسته های از استفاده شخصی خودتون رو به اشتراک بذارید و از پیشنهادات خارج از بحث تاپیک خودداری کنید.

یک کارت قرمز برای شما در نظر گرفته شد . در ارسال پست هاتون بیشتر دقت کنید چون تاپیک به اندازه کافی مسائل و مشکلات داشته!
    درود
    شما اینقدر گفتین ملاک برخورد فقط قوانین سایته که فکر کنم بتونین به این درخواست من رسیدگی کنید :
    شما اون قسمت از قوانین فروم که توش نوشته کاربر باید تست سرعت و بررسی کیفیت از خونه و یا ویلای شخصی و یا شرکت شخصی خودش و یا از توی اتاق خودش بذاره رو نشون بدین به من , من خودم ازتون درخواست میکنم 10تا کارت قرمز بهم بدی . اینجا بحث و بررسی در مورد کیفیت سرویس هست. حالا این بررسی از توی خونه خودم باشه یا کیفیت اینترنت دوستی که از این شرکت سرویس داره. چه تقاوتی داره توی نتیجه ماجرا که شناخت کیفیت سرویس دهنده هست.حالا حرف دوتا کاربر که اومدن ایراد بنی اسرائیلی گرفتن که تست اینترنت دوستان ! رو نباید اینجا گذاشت شد قانون سایت . شما فرض کن من رفتم خونه دوستم دانلود کردم نتیجه اش رو اینجا گذاشتم . قانون فروم زیر پام رفته؟.
    موفق باشید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درود
    شما اینقدر گفتین ملاک برخورد فقط قوانین سایته که فکر کنم بتونین به این درخواست من رسیدگی کنید :
    شما اون قسمت از قوانین فروم که توش نوشته کاربر باید تست سرعت و بررسی کیفیت از خونه و یا ویلای شخصی و یا شرکت شخصی خودش و یا از توی اتاق خودش بذاره رو نشون بدین به من , من خودم ازتون درخواست میکنم 10تا کارت قرمز بهم بدی . اینجا بحث و بررسی در مورد کیفیت سرویس هست. حالا این بررسی از توی خونه خودم باشه یا کیفیت اینترنت دوستی که از این شرکت سرویس داره. چه تقاوتی داره توی نتیجه ماجرا که شناخت کیفیت سرویس دهنده هست.حالا حرف دوتا کاربر که اومدن ایراد بنی اسرائیلی گرفتن که تست اینترنت دوستان ! رو نباید اینجا گذاشت شد قانون سایت . شما فرض کن من رفتم خونه دوستم دانلود کردم نتیجه اش رو اینجا گذاشتم . قانون فروم زیر پام رفته؟.
    موفق باشید.
    داداش شما میتونی یه کاریری به اسم دوستت بسازی بعد با همون اکانت بیای تست هاش رو بزاری [emoji3] قوانین هم رعایت میشه

Sent from my GT-I9300

3. 3 کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

درود
    موفق باشید.
    با سلام.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بند 9:

• تمام کسانی که مرتبط با سرویس دهنده های اینترنت هستند توجه نمایند که در اینجا جزو کاربران هستند و هیچ تفاوتی با بقیه کاربران نخواهند داشت. درصورتی که علاقه مند به راهنمایی کاربران هستند می توانند در مباحث شرکت کنند ولی انجام تبلیغات در تاپیک ها ممنوع است و در صورت دیدن این مورد با متخلفین برخورد خواهد شد. همچنین در صورت شرکت در مباحث مرتبط با وضعیت اینترنت در مناطق ( بخاطر انجام بحث در رابطه با چندین سرویس دهنده ) ممنوع است.

5. 12 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

داداش من زنگ زدم نامردا میگن برای مخابرات شما (کاشانی) فقط باید یکسال ببندی ولی تو سایت ثبت نام میکنم سه ماه شش ماه هم داره .
    مرکز مخابرات کاشانی خیلی شلوغه. پارس‌آنلاین هم پورت خالی نداره. واسه همینم فقط 1ساله می‌دن. من که می‌خواستم بگیرم، 2 ماهی تو نوبت بودم تا پورت آزاد شد. به منم همینو گفتن. مجبور شدم 1 ساله بگیرم.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hmd

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

هفته پیش نت 2 مگ 4 گیگ ثبت نام کردم.
    قرار فردا وصل کنند.
    اگه راهی است سرعت شبانه را افزایش بدم بفرمایید.
    Last edited by master2014; 10-09-2014 at 21:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اقا ما که زنگ زدیم پارس انلاین انقد گف یک ساله بخر قطع کردم بابا من یه ماهه میترسم هنوز بخرم بیام یک ساله بخرم چیکار کنم.دوستان فردا پنج شنبه هستش اگر فردا درخواست بدم به جمعه ینا نمیخوره یکم بیشتر طول بکشه؟ چون زیاد تحمل دوری نت ندام ) نت ایرانسلم که انقد سرعت میده میترسم گوشیم منفجر شه روشن نمیکنم.یه سوال دیگه مدرک کارت دانشجویی نداریم چیکار کنیم؟؟؟ پرسیدم خودش که گفت یه سری از مرکز ها زیاد حساسیت نشون نمیدن.حالا اگه نشون دادن باید چیکار کنیم؟ چون تاحالا isp تو این 5سال عوض نکردم هیچی از روال کاری نمیدونم

10. این کاربر از izoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بند 9:

• تمام کسانی که مرتبط با سرویس دهنده های اینترنت هست توجه نمایند که در اینجا جزو کاربران هستند و هیچ تفاوتی با بقیه کاربران نخواهند داشت. درصورتی که علاقه مند به راهنمایی کاربران هستند می توانند در مباحث شرکت کنند ولی انجام تبلیغات در تاپیک ها ممنوع است و در صورت دیدن این مورد با متخلفین برخورد خواهد شد. همچنین در صورت شرکت در مباحث مرتبط با وضعیت اینترنت در مناطق ( بخاطر انجام بحث در رابطه با چندین سرویس دهنده ) ممنوع است.
    درود
    دست شما درد نکنه . پس هر کسی که کیفیت اینترنتش خوب باشه بیاد توی تاپیک مربوط به شرکت اعلام کنه میشه تبلیغ شرکت؟ پس اسم تاپیک رو بذارین " تاپیک فقط ناله و نفرین کاربران از سرویس دهنده " . چون اگه کسی کیفیت سرویش خوب باشه اینجا اعلام کنه میشه تبلیغ !
    به هرحال من که کارت قرمزم رو دریافت کردم الان هم کاملا دلیلش رو فهمیدم .
    با سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اقا ما که زنگ زدیم پارس انلاین انقد گف یک ساله بخر قطع کردم بابا من یه ماهه میترسم هنوز بخرم بیام یک ساله بخرم چیکار کنم.دوستان فردا پنج شنبه هستش اگر فردا درخواست بدم به جمعه ینا نمیخوره یکم بیشتر طول بکشه؟ چون زیاد تحمل دوری نت ندام ) نت ایرانسلم که انقد سرعت میده میترسم گوشیم منفجر شه روشن نمیکنم.یه سوال دیگه مدرک کارت دانشجویی نداریم چیکار کنیم؟؟؟ پرسیدم خودش که گفت یه سری از مرکز ها زیاد حساسیت نشون نمیدن.حالا اگه نشون دادن باید چیکار کنیم؟ چون تاحالا isp تو این 5سال عوض نکردم هیچی از روال کاری نمیدونم
    مدرک و کارت دانشجویی نمیخواد . بیخود کرده گفته یک ساله. یه ماهه هم میتونی بگیری و باید بهت بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مدرک و کارت دانشجویی نمیخواد . بیخود کرده گفته یک ساله. یه ماهه هم میتونی بگیری و باید بهت بدن.
    دادن که یک ماهه میده ولی هی میگه جشنوارس 30% تخفیف و کوفت و زهر مار :| حالا فردا درخواست بدم چقدر طول میکشه پیک بیاد و بعد از پر کردن فرم چون فرداش به جمعه میخوره اون یه روز حساب نمیشه؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دادن که یک ماهه میده ولی هی میگه جشنوارس 30% تخفیف و کوفت و زهر مار :| حالا فردا درخواست بدم چقدر طول میکشه پیک بیاد و بعد از پر کردن فرم چون فرداش به جمعه میخوره اون یه روز حساب نمیشه؟!
    خب اون استفاده از تخفیف جشنواره بستگی به خودت داره . ولی به زور نمیتونه بهت بگه یه ساله بگیر. از من میشنوی در حال حاضر از هیچ شرکتی 6-ماهه یا یه ساله نگیر . فردا مدارک رو بگیره دو سه روزی طول میکشه رانژه. سرویست هم تا خطت رانژه نشه و بوزر نیم پسورد نگیری استارت نمیخوره نگران نباش .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •