کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا یه لحظه تصور کنین تو امریکا هم یه تاپیک مثله تاپیک خودمون باشه بعد به اسم گوگل فایبر بعد چی میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلن طرف بیا بگه پینگ خرابهدیشب 10000000000000000gb دانلود کردم رکورد زدم
خداییش تصور کنین
![]()
دوستان شرایط گرفتن این سرویس گیم چیه؟هزینه هم داره؟ من نامحدود 256 دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگم خوبه بدون هیچ تایم اوت
اما متاسفانه تو یازی آنلاین (مثلا DOTA2 اگه بشناسین) پینگم دو ثاتیه خوبه بعد میره رو 2000-3000 ، چند بازی دیگه هم امتحان کردم
قبلا از مخابرات با همین سرعت راحت بازی میکردم
حالا نمیدونم مشکل از چیه
شما port forward کنید ببنید چه میشه. یا port trigger
داداش من زنگ زدم نامردا میگن برای مخابرات شما (کاشانی) فقط باید یکسال ببندی ولی تو سایت ثبت نام میکنم سه ماه شش ماه هم داره .
دوستانی که میخوان از طریق پروتکل Tcp پینگ بگیرند.
![]()
پینگ TCP یا UDP نداریم... پینگ خودش یه پروتکل داره که بهش میگن ICMP.
احتمالا این نرم افزار در واقع delay کانکشن زدن رو تست میکنه... یا اینکه کلن چاخانهولی فکر کنم همون delay رو اندازه بگیره(دوباره
)
Last edited by netstat; 10-09-2014 at 18:52.
Tcping measures the latency of a tcp-connection. It connects and then disconnects. This measures the time it takes to get a SYN, SYN+ACK, ACK+FIN and FIN packet accross the network.
مرسی
پس در واقع delay یکبار کانکشن زدن و قطع کردن اون کانکشن رو اندازه میگیره....
با سلام.
این موضوع رو علنی اعلام میکنم تا بقیه کاربران هم توجه داشته باشند.
دوست عزیز. به نظرم شما متوجه مواردی که مطرح شد نیستید! ملاک تست و بررسی های ما ، دوستان و آشنایان ما نیستند. ملاک استفاده شخصی از اینترنت هست .
شما با ارسال این پست ها و این مسائل فقط جو تاپیک رو منحرف میکنید. لطفاً دانسته های از استفاده شخصی خودتون رو به اشتراک بذارید و از پیشنهادات خارج از بحث تاپیک خودداری کنید.
یک کارت قرمز برای شما در نظر گرفته شد . در ارسال پست هاتون بیشتر دقت کنید چون تاپیک به اندازه کافی مسائل و مشکلات داشته!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)