تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3806 از 4751 اولاول ... 280633063706375637963802380338043805380638073808380938103816385639064306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,051 به 38,060 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه mahdibarcelon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

من این همه سال عضو انجمن بودم فکر می کردم ریز آمار نظرسنجی هایی که گذاشته میشه رو کسی نمیفهمه ! مثل اینکه گیج بازی درآوردم بد ! همه عالم و آدم میفهمن ! معمولا تو نظرسنجی طرفی که آمار جمع می کنه نظر تک تک افراد رو لو نمیده ! این فروم برعکس مثل اینکه !
    به پی سی ورلد خوش آمدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ببین دوستم منم 128 دارم روزانه عالیه تا 60-70 میره اگه اوسه دانلود شبانه ام برنامه داشتی مثل ای راهی که جکسون میگه استفاده کنی اصلا مشکلی پیش نمیادش واست حالشو میبری آره تا زیر 18 گیگ استفاده کنی با مدیریت محدود نمیشی
    من پسرعموم آرت 1 داره تا حالا محدود نشده حالا باز واستون می پرسم ازش ...
    مرسی
    فقط این برنامه جکسون چیه؟
    به ما هم بگید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان این دو گیگ هدیه که گفته شاتل تا 10 خرداد به همه داده میشه چرا واسه من نفرستادن واسه شما ها فرستادن؟ به شاتلم یه ساعته ایمیل دادم ولی جواب ندادن!!! من از شاتل کرج سرویس یک ماهه 128 دارم به شاتل از 20 نمره 11 میدم دلیش شبش 1 تا 8 صبح بعضی وقت ها سرعت رو خیلی پایین میارن در حد 5 کیلوبات

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

یه سوال سرویس 1 به 10 ش چطوره
    مثلا 256 دانلودش واقعا چنده ؟ ممکنه مثل محدودش باشه ؟
    پیشنهاد شما کدوم هست ؟ پارس آنلاین یا شاتل ؟
    راستی من کرجم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

راستی سرعت اکو چه طوره ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شاتل صد در صد تو کرج از همه یه سر و گردن بالا تره شما اگه خواستی شاتل بگیری سرویس 3 ماهه نگیر سرعتش پایینه سرویس یک ماهه 128 با ترافیک 3 گیگ با هزینه ی 14 هزار تومن بگیر سرعت دانلود تو روز با نرم افزار idm 240 تا 270 هست و در شب یک تا هشت که رایگان هست با نرم افزار idm بین 50 تا 70 هست ولی اگه تو 30 شب بیشتر از 15 شب دانلود کنی سرعت شبت بین 5 تا 10 میشه پس نتیجه میگیریم که یک شب در میون باید دانلود کنی تمام

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    در مورد ترافیک هدیه شاتل که دو گیگ است سوال دارم خوب شارژ ماهینه باید 12 هر ماه پرداخت کنم حالا فردا باید هزینه این دوره را دوباره بدهم چون زود تر ترافیکش تمام شد بعد حالا دو گیگ ترافیک روی اکانت آمده و اگر فردا شارژ ماهیانه را بدهم که از فردا حساب بشود آیا این دو گیگ هم حذف میشود و یا روی دوره جدید میزارنش
    ممنون
    خداحافظ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بالاخره 2 گیگ رو داد!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    در مورد ترافیک هدیه شاتل که دو گیگ است سوال دارم خوب شارژ ماهینه باید 12 هر ماه پرداخت کنم حالا فردا باید هزینه این دوره را دوباره بدهم چون زود تر ترافیکش تمام شد بعد حالا دو گیگ ترافیک روی اکانت آمده و اگر فردا شارژ ماهیانه را بدهم که از فردا حساب بشود آیا این دو گیگ هم حذف میشود و یا روی دوره جدید میزارنش
    ممنون
    خداحافظ
    2 گیگ هدیه به دوره‌ی بعد منتقل می شه.

داره خودمونی میشه mahdibarcelon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

سلام دوستان این دو گیگ هدیه که گفته شاتل تا 10 خرداد به همه داده میشه چرا واسه من نفرستادن واسه شما ها فرستادن؟ به شاتلم یه ساعته ایمیل دادم ولی جواب ندادن!!! من از شاتل کرج سرویس یک ماهه 128 دارم به شاتل از 20 نمره 11 میدم دلیش شبش 1 تا 8 صبح بعضی وقت ها سرعت رو خیلی پایین میارن در حد 5 کیلوبات
    سلام
    هنوز به ما هم ندادن........راستی دوست من شما خیلی لطف داری به شاتل از 20 نمره 11 میدی ....فکر نکنم بقیه امتیازشون بالای 5باشه........سرعت شبانه هم اگه بچه خوبی باشی و حرفشونو گوش کنی و در کل دور دانلود رو خط بکشی سرعتت پایین نمیاد........یعنی هر چقدر میخوای وبگردی کن و حتی فیلم آنلاین ببین بازی آنلاین بکن.......فقط دانلود نکن یا اگه میکنی یه سره رو دانلود نذار تا محدود نشی.....خداییش من ک نمیتونم و دانلود میکنم

یه سوال سرویس 1 به 10 ش چطوره
    مثلا 256 دانلودش واقعا چنده ؟ ممکنه مثل محدودش باشه ؟
    پیشنهاد شما کدوم هست ؟ پارس آنلاین یا شاتل ؟
    راستی من کرجم
    256 نامحدود سرعتش 32 هست......محدودش سرعتش بیشتره.....تو مشهد که روزانشو رو دومگ بستن....شبانش هم سرعتش رو 512 بستن(64کیلو).........در کل شاتل هم سرعت و هم پینگش بهتر از باقی سرویس دهنده هاس.......از پارس که خیلی سرتره.....تنها بدی که شاتل داره اینه که سرویسهای نا محدودش واقعا نامحدود نیست و محدودیت داره.............شبانه رایگان هم اسمش رایگانه ولی اگه زیاد دانلود کنی محدود میشی......................شاتل با تموم بدیهاش از مخابرات بهتره...........ماها یه جوری از بد و بدتر "بد" رو انتخاب کردیم

راستی سرعت اکو چه طوره ؟؟
    تو مشهد که عالیه...............روزا رو دومگ بستن(250ک) ...شبا هم رو 512بستن(64).............بازم میگم اگه شاتل میگیری حواست باشه محدود نشی.....
    Last edited by mahdibarcelon; 30-05-2012 at 21:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •