عکس از دانلود یکی از دوستان!!! پارس انلاینیتون گذاشتید که بقیه بهتر تصمیم بگیرن؟
اینجا مگه تاپیک تبلیغاتی شرکت پارس آنلاینه؟
شما میتونید در مورد کیفیت سرویس خودتون اظهار نظر کنید... عکسای دانلود شبانه ی دوستتون رو هم بگید خودش بیاد آپلود کنه...
عکس از دانلود یکی از دوستان!!! پارس انلاینیتون گذاشتید که بقیه بهتر تصمیم بگیرن؟
اینجا مگه تاپیک تبلیغاتی شرکت پارس آنلاینه؟
شما میتونید در مورد کیفیت سرویس خودتون اظهار نظر کنید... عکسای دانلود شبانه ی دوستتون رو هم بگید خودش بیاد آپلود کنه...
کاملا صحیحه.هر 1000 تا کاربر یکی داره اینجوری دانلو.د میکنه که اونم کاملا شانسیه.کیفیت اینه که از هر 1000 تا 999 تا راضی باشن.نه تنها پارس بدرد نمیخوره هیچکدومشون مالی نیستن![]()
این موضوع حساساسمی شدن سرعت هنوز نیاز به بحث و بررسی!
بیشتری داره....
ولی به نظر من میاد که فقط برای سرورای خارجی باشه.... انگار سرورای داخلی به خصوص اکسپرس لیچ سرعتش هنوز خوبه....
حالا من بیشتر تست میکنم خبر میدم.
ای کوفتت بشه....
![]()
باو ثواب داره ضمنا باعث راهنمایی کاربرا هم میشه که بهتر تصمیم بگیرن
دیگه کاربر باید خودش عقل داشته باشه فرق تبلیغ رو با حقیقت تشخیص بده
سلام جدیدا سرعت شبا بیش از حد گذشته میاد پایین
دیشب
الان
دوباره مسخره بازیا مثل اینک داره شروع میشه
سلام دوستان.خواهشا جواب بدهید.من چند روز دیگر قراردادم تمام می شود و می خواهم از ان 5 روز اضافه شرکت پارس انلاین که شبانش رایگان نیست استفاده کنم و حدود 4 گیگ ازترافیکم باقی مانده..اگر من ازان 5 روز استفاده کنم بعدا ان 5 روز با تمدید قرارداد ترافیک باقی مانده به دور بعد منتقل می شود.مرسی
درود . توی این 5 روز ترافیک روزانه و شبانه از 4 گیگت کم میشه هرچی بمونه منتقل میشه به دوره بعد.
برای این که تو اینجا به کار خودمون برسیم این دو تا تست سرعت رو که تازه داغ داغ از تو تنور در آوردم رو اینجا میذارم.
این سرور داخلی تهران:
![]()
اینم از سرور فرانکفورت:
سرویس 2 مگابیت حجمی، تهران، مرکز کاشانی
سرعتم الان 500 هست ولی پینگم خراب شده پیج هم باز نمیشه درست و حسابی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)