تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3804 از 4105 اولاول ... 28043304370437543794380038013802380338043805380638073808381438543904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,031 به 38,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز خیلی ممنون که به دوستان کمک می کنید من از قبل اینکه برید آموزشی پست های شما رو می خوندم و کیف می کردم از توضیحاتی که می دید... اون موقع یادمه که گفتید مشکل قلبی دارید، توی آموزشی معاف از رزم ها رو تحویل می گرفتن یا تفاوتی نداشت اخه من شرایط معاف از رزمی رو داشتم اما نگرفتم.اونجا که بودید میشد برای معاف از رزمی اقدام کرد یا محل نمی زارن؟
    پیشاپیش ممنون
    درود.

ممنون عزیز، شما لطف دارید.

اولین و مهمترین (بدون هیچ شکی مهمترین) نکته ای که باید مد نظر قرار بدید، این هست که من تجربیاتم از 05 (گردان چهارم) رو میگم، که طبیعتا از بدترین، سخت ترین و قدیمی ترین پادگان های نیروی زمینی هستش، شما امکانات 05 رو به هیچ وجه نمیتونی با پادگان های دیگه مقایسه کنی (بازم وضع گردان 6 اش یکم بهتر هست و نو سازتر هستند).
    نکته ی بعدی هم این هستش که از این گروهان تا 20 متر اونورتر (گروهان بغلی) به خاطر تفاوت کادر و فرمانده و ... برخورد ها متفاوت هست دیگه چه برسه به گردان و پادگان متفاوت ولی بازم میگم که طبیعتا شرایط در پادگان های دیگه متفاوت (بهتر) هست و توجه بیشتری میکنند.

اولین و مهمترین نکته ای که معاف از رزم ها باهاش روبرو میشند، این هست که در برگ سفیدشون به صورت کامل قید شده باشه معاف از رزم اگر نه باهاشون مثل شرایط جسمانی ها برخورد میشه. یعنی نکته ای که قبل از اعزام هم اینجا در موردش صحبت کردیم و من خدا رو شکر یه آینده نگری کردم و رفتم نظام وظیفه تا این معاف از رزمی رو قید کنه، توی این پست در موردش صحبت کردیم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان اگر شما هم مثل من، بند بیماریتون طولانی هست و در آخر برگه ی سفید، معاف از رزمی قید نشده (از قلم افتاده) حتما برید و معاف از رزمی رو ثبت کنید، اگر نه میگند که شما شرایط جسمانی هستید و معاف از رزم نیستید!

روز اول یگانم (که بشه روز دوم اعزام) شبش بود که من اومدم توی آسایشگاه که اورکتم رو بردارم و نگو کمک مربی بشمار داده بود، تا ما پا رو گذاشتیم توی آسایشگاه دیدیم گفت سه، خبر دار هر کی داخل بود رو هم بشین پاشو تنبیه داد. متاسفانه من اون موقع اطلاع نداشتم (تازه کاری همینه ) که خیلی ساده بعد از یه دونه بشین پاشو میتونم بگم نمیتونم برم و اونها هم هیچ کاری نمیتونند بکنند ولی ما رفتیم و اتفاقا حالمم بد شد؛ هر چند، واقعا درسته که میگند هر کار خدا بی حکمت نیست، همین عدو شد سبب خیر برای ما .

فرمانده گروهان کلا هر وقت یکی بهش میگفت که معاف از رزمم، میگفت ما که رزم نداریم! طرف یکم پاپیچش میشد، میگفت من منظورم رژه ها و بشین پاشو ها هست، میگفت اون بله، میگم رعایتت رو بکنند چون هر چند به روی سرباز نیارند، هر چند چیزی نگند ولی وقتی رفتید کمیسیون و معاف از رزم شدید، دیگه اینها حق زیاده روی ندارند (این حق شما هست که باید ازش آگاهی داشته باشید) ولی یه نکته ای رو مد نظر قرار بدید ها، من دارم در مورد معاف از رزمی صحبت میکنم که شرایط طرف نامساعد هست (مثل همین مورد قلب خودم) وگرنه خب انصافا مثلا معاف از رزم بابت چشم، طبیعتا اون خودش باید بدونه معاف چشم فرق داره با معاف هایی از این دست که افراد مشکل شدید دارند. حتی سر خود صبحگاه مرکز هم، فرمانده ی پادگان میگفت آقا حواستون به این مورد ها باشه، مثلا این نباشه که طرف کل پاش پلاتین هستش و بخواد رژه بره (هر چند میره ).

توی گروهان ما به این صورت بود که معاف از رزم ها هم رژه میرفتند یا بشین پاشو و ... (تنبیه جمعی) ولی دست خودتون بود، مثلا افرادی که پلاتین داخل پاشون بود یا من (هر چند من به خاطر همون جریان اون شب که خدا رو شکر شد سبب خیر، کلا یه راه خوبی برام باز شد که مسئولیت گرفتم) رو میگفتند به صورت نمادین شما رژه برین (یعنی اینکه فقط پا رو بیارید بالا و هیچ نیازی به ضرب پای چهارم به هیچ وجه نیستش) و همین رژه هم وقتی طولانی میشد و شما احساس میکردی نمیتونی یا میخواستی جیم بزنی مثل همون بشین پاشو کافی بود دست رو بیاری بالا و تموم بود، میرفتی یه گوشه برای خودت اما اکثر مواقع بچه ها همون نمادین رو میزدن (چون نهایت میگفت نمادین بزن، کمک مربی ما تا اونجا که جا داشت همه رو رژه نگه میداشت)، ضمنا خود توی همین جمع بودنش، حس خوبی داشت و دوست داشتنی بود، نمادین یه پایی بی ضرب پا هم میزدی.

ورزش صبحگاهی هفتگی هم به خاطر برفی که کرمان اومد و تعطیلات و یه سری اتفاقات داخل پادگان 05 ، خدا رو شکر کلا دو بار به ما خورد که یک بارش رو من جیم زدم دفعه ی دومش رو هم گفت بیا و اون موقع که اونا دور میدون میدویدند، من راه میرفتم و بعدش حرکات کششی رو همراه با بقیه انجام دادم که صادقانه میگم، انصافا صفای خوبی داشت.

همین رژه رو مثلا یه سری جاها میگند ندارند و مثلا دنبال بقیه راه میرند و یا مثلا نگهبانی های آسون (مثل آسایشگاه) میدند به معاف از رزم ها ولی مثلا یگان ما اون رژه رو اون مدلی میرفت ولی منشی گروهان برای اینکه شر هم نشه براش، گفت معاف از رزم ها رو نگهبانی نگذارید (معاف از رزم های یگان ما واسه همین نگهبانی ندادند) ولی مثلا میدون تیر که میرفتیم، معاف از رزم و غیر رزم نداشت! میگفتند همه تیر بزنند. حالا شما خودت حساب کن داخل این یگان ما، اینطور در شرایط مختلف برخورد ها 0 و 100 میشد (از معاف از نگهبانی تا تیر اندازی حتمی) دیگه حساب کن از یک یگان به یگان دیگه تا گردان مجاور و تا پادگان دیگه، چقدر ممکن هستش شرایط و اوضاع عوض بشه.

در کل واسه کسی که مشکل جسمانی داره، بدون هیچ شکی اگر میتونه معاف از رزمی رو بگیره، حتما اقدام کنه که فشاری روش نباشه (چون شما حتی مثلا نگهبانی نمیدی، اگر نگهبانی بدی و مشکلی برات پیش بیاد یا اینکه حتی ترک پست کنی، نمیتونند برات نامه ی ترک پست بزنند چون پس فردا شما میتونی بری بگی من مشکل جسمانی دارم و حالم بد شد و با این وجود منو گفتند برو نگهبانی، اون کمک مربی بنده خدا هست که 15 روز اضافه میخوره).

اگر هم میخواید که معاف از رزمی بگیرید، حتما قبل از اعزام اقدام کنید چون حقیقتش توی آموزشی محل نمیدند (05 گردان چهارم که اینطور بود، عملا باید بدون هیچ شکی دور اعزام برای گرفتن معافی رو خط بکشید، به هیچ وجه اعزام نمیکردند).

و نکته ی آخر که در مورد معاف از رزم ها گفته میشه، اینکه بیگاری میکشند و نمیدونم مجبور میکنند دستشویی تمیز کنند و ... الکی هستش، والا فکر نکنم از گردان چهارم 05 ما قدیمی تر و بی امکانات تر و کثیف تر داشته باشیم ولی برای همین سرویس ها (همونطور که دوستمون قبل از اعزام هم به من گفته بود) همون موقع میاند میگند که کی میخواد مسئول تمیز کردن سرویس ها بشه و چون به اونها معاف از نگهبانی میدند، همیشه هستند افرادی که داوطلب میشند.

ولی باید معاف از رزم ها به این نکته توجه کنند که چون کمتر کار انجام میدند، به اونها نمره ی پایینی داده میشه و برای همین هستش که اونها معمولا کف درجه رو میگیرند که مثلا اگر شما لیسانس باشی باید به فکر گروهبان دومی (که داخل همین تاپیک هم موردش رو داشتیم) و یا نهایت گروهبان یکی باشید (علی الخصوص الان که درجه ها رو کم کردند) ولی همون هم اگر زرنگ باشید، میتونید حداقل گروهبان یکمی رو بگیرید که البته من از این هم فراتر رفتم و شدم جزء اون معدود افرادی که در پست قبلی گفتم اما در کل باز هم میگم، به ویژه الان که درجه ها رو کم کردند، معاف از رزم ها باید بیشتر حواسشون باشه و کلا شخصیت همواره جیم از خودشون توی ذهن کمک مربی ها و فرمانده نسازند که بعدا به مشکل میخورند.

امیدوارم در مورد این معاف از رزمی کامل توضیح داده باشم که دوستان بتونند استفاده کنند؛ اگر هم سوال دیگه ای دارید، بپرسید، تا اونجا که باشه در خدمت هستم.

2. 5 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بله، شما مجددا و از نو تقسیم میشید (که طبیعتا ممکنه باز همون ارگان و همون پادگان بیافتید و یا به احتمال بیشتر، عوض میشه). مثلا توی همین تاپیک بودند دوستانی که اول 01 بودند و بعد مثلا افتادند نیروی انتظامی.

============================

ماشالله قبل اعزاممون این تاپیک خیلی خیلی پویا و شلوغ بود، ای کاش دوستان میومدند و از طرح تقسیم ها و درجه هاشون میگفتند ولی با توجه به چیزی که من توی 05 دیدم، دوستان لیسانسه عملا امیدی به ستوانسومی نداشته باشید، درجه ها رو به شدت کم کردند و اکثرا گروهبان یک میدند و از هر گروهانی یه تعداد انگشت شماری ستوان سه میشند.
    بله شما درست فهمیدید من تمدید کردم 1/10 افتادم 05 کرمان الان توی سایت برام زده 1/12 اعزام ولی مکان آموزشی همون 05 کرمان هستش.یعنی دیگه تغییر نمیکنه؟!

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله شما درست فهمیدید من تمدید کردم 1/10 افتادم 05 کرمان الان توی سایت برام زده 1/12 اعزام ولی مکان آموزشی همون 05 کرمان هستش.یعنی دیگه تغییر نمیکنه؟!
    نه، اینکه الان تغییر نکرده، ملاک نیستش یا بهتر بگم، سایتشون هر هزار سال یکبار به روز میشه .

شما مجددا و از نو تقسیم میشید، همون مثلا ده روز یا یک هفته قبل از اعزام که همه میرند و محل آموزشی رو میبینند و برگه سفیدشون رو میگیرند، شما هم باید چک کنی و ببینی که کجا افتادی و برگه سفید جدید رو بگیری.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه، اینکه الان تغییر نکرده، ملاک نیستش یا بهتر بگم، سایتشون هر هزار سال یکبار به روز میشه .

شما مجددا و از نو تقسیم میشید، همون مثلا ده روز یا یک هفته قبل از اعزام که همه میرند و محل آموزشی رو میبینند و برگه سفیدشون رو میگیرند، شما هم باید چک کنی و ببینی که کجا افتادی و برگه سفید جدید رو بگیری.
    چطور سایتشون برای تغییر زمان اعزام آپدیت میکنه ولی برای محل اعزام نه

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چطور سایتشون برای تغییر زمان اعزام آپدیت میکنه ولی برای محل اعزام نه
    سايت هر دو ماه نزديك اعزام اپديت مى شود
    به هر حال هر گاه به هر نحوي تاريخ اعزام تغير كند سازمان و كد محل اموزشى نيز تغير مى كند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام ما بعد اموزشی 01 افتادیم قرارگاه فرماندهی لویزان درجه هم گروهبان 1 به همه دادن ستوانی به کارشناسی ندادن کسی از این قرارگاه اطلاعات داره؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام ما بعد اموزشی 01 افتادیم قرارگاه فرماندهی لویزان درجه هم گروهبان 1 به همه دادن ستوانی به کارشناسی ندادن کسی از این قرارگاه اطلاعات داره؟
    انجا ممكنه به پادگان هاى ديگر تقسيم شويد
    الان چند سال هست كه به ليسانس ها گروهبانى مى دهند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

امریه آتش نشانی رو برای چه کاری ازش استفاده میکنن؟ میفرستنش ماموریت؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

امریه آتش نشانی رو برای چه کاری ازش استفاده میکنن؟ میفرستنش ماموریت؟
    سلام

سازمان آتش نشانی یا برای اداره مرکزی سرباز میگیره و یا برای کارهای اداری ایستگاه ها

استفاده از سرباز برای ماموریت قانونا ممنوع است و دلیلیشم فوت یکی از سربازها در یکی از ماموریتها در 5 سال پیش بود

اگر سربازی در ایستگاه برای ماموریت استفاده بشه , رئیس و فرمانده ایستگاه مجرم شناخته شده و طبق قانون مجازات می شود

11. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    چندین بار سوالمو پرسیدم ولی میترسم اقدام کنم .موردم اینه الان یه دو سال و خرده ایه غایبم قبل از ورود به غیبت این شرایطو داشتم که تنها یرادرم که بزرگتر از منه بابت ماده 33 بند 5 معاف شد یعنی دو سه سل قبل اینکه من وارد غیبت شم معاف شد و پدرمم اون موقع 71 سال داشت حالا میخوام اقدام کنم خیلیا میگن میشه واسه کفالت اقدام کرد ولی بعضیا هم دلمو خالی میکنن میگن به این آسونی معاف نمیشی از طزفی میترسم معاف نشم و برام تاریخ اعزام صادر شه که به دلایلی نمیتونم واقعا برم خدمت.
    از طرفی هم نگرانم سن کفالت بره بالاتر حالا نظر شما چیه؟چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •