تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3804 از 4428 اولاول ... 280433043704375437943800380138023803380438053806380738083814385439044304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,031 به 38,040 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

واسه من ظهرا سرعت خیلی کم میشه

دوستان کسی این مشکل رو نداره ؟

ولی با دانلود ها و سایتهای داخلی که تست میگیرم سرعتم 120 هست تقریبا

نه انگار سایت داخلی هم خرابه :

داش شلدون ممنون بابت تست سرعتت که خیلی داغونه شبا تایم فری چقد میگیری؟

2. این کاربر از izoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

داش شلدون ممنون بابت تست سرعتت که خیلی داغونه شبا تایم فری چقد میگیری؟
    خواهش میکنم رفیق
    من از این به بعد به مدت بی نهایت تست سرعت میذارم تا هر کسی میخواد بیاد پارس بهتر راهنمایی بشه

شبانه هم بعضی وقتا 50 بعضی وقتا هم 100 البته بیشتر بین 50 تا 80 هست

البته این رو هم در نظر داشته باش که پارس آنلاین همیشه اینطوری نبوده و قبلا خیلی ها راضی بودن و اینکه شما خودت واسه مرکز مخابراتی خودتون یه تحقیق کن مثلا از کافی نتی که از پارس آنلاین سرویس میگیره و .... سوال کن که مطمئن بشی چون واسه بعضی خیلی خوبه

4. 3 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خواهش میکنم رفیق من از این به بعد به مدت بی نهایت تست سرعت میذارم تا هر کسی میخواد بیاد پارس بهتر راهنمایی بشه شبانه هم بعضی وقتا 50 بعضی وقتا هم 100 البته بیشتر بین 50 تا 80 هست البته این رو هم در نظر داشته باش که پارس آنلاین همیشه اینطوری نبوده و قبلا خیلی ها راضی بودن و اینکه شما خودت واسه مرکز مخابراتی خودتون یه تحقیق کن مثلا از کافی نتی که از پارس آنلاین سرویس میگیره و .... سوال کن که مطمئن بشی چون واسه بعضی خیلی خوبه
    اگه اینجوریه بری مخابرات بهتره ها! منم دارم با 70-80تا دانلود میکنم صب و شبشم فرقی نداره.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اگه اینجوریه بری مخابرات بهتره ها! منم دارم با 70-80تا دانلود میکنم صب و شبشم فرقی نداره.

من قبلش مخابرات بودم انقدر اذیت کردن تا تخلیه کردم مثلا شبانه رو نگفت حذف کردن الان هم هر چند روز شایعه میشه که دوباره شبانه حذف شده

راستش تو فکر فن آوا هستم یا اینکه برم یه سرویس دهنده وایرلس درست و حسابی پیدا کنم درسته پول رادیو و .... یکم گرون درمیاد ولی بجاش آدم آسایش داره
    Last edited by lamp23; 10-09-2014 at 15:15.

7. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من قبلش مخابرات بودم انقدر اذیت کردن تا تخلیه کردم مثلا شبانه رو نگفت حذف کردن الان هم هر چند روز شایعه میشه که دوباره شبانه حذف شده راستش توی فکر فن آوا هستم یا اینکه برم یه سرویس دهنده وایرلس درست و حسابی پیدا کنم درسته پول رادیو و .... یکم گرون درمیاد ولی بجاش آدم آسایش داره
    نامحدود مخابرات رو گفتم اگه پارس هم اندازه همونه چه فرقی داره پس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون از 4l1r3z4 و bilmazlar عزیز. منظورم از اینکه تا دم در وضعیت عالیه وضعیت سیم کشی داخلی بود چون همونطور که گفتید از دم در یه سیم مستقیم کشیدم پشت مودم حتی گوشی تلفن هم بهش وصل نیست.
    یه نکته جالب اینه که وقتی با Attenuation آپستریم فاصله رو حساب کردم شد 1.58 کیلومتر و روی نقشه هم اگه یه خط صاف از مخابرات بکشی تا خونه 1.58 میشه. حالا واقعا نمیدونم چطوری این دو تا عدد دقیقا با هم یکی شدن انگار که مخابرات کابلو صاف کشیده تا در خونه
    روی نقشه البته خط صاف نباید بکشی. معمولاً مخابرات از جایی که خودش قرار داره شروع می‌کنه به سمت خیابون اصلی بعد همین‌طور خیابون اصلی .. خیابون فرعی .. کوچه اصلی .. کوچه فرعی تا برسه دم خونه. حالا شما هم باید بری تو نقشه با همین روال مسافت رو طی کنی. البته جالبه که خط صافی که کشیدی شده 1.58. به هر حال حتی مسیری هم که گفتم روی نقشه در بیاری حداقل فاصله کابل‌کشی می‌شه. ممکنه تو بعضی جاها حتی مخابرات دور شمسی قمری هم زده باشه. ولی معمولاً فاصله کابل‌کشی از مسیر خیابونی که گفتم حداکثر 100 تا 200 متر بیشتره.

در ضمن bilmazlar عزیز به عقیده من فاصله یکی از فاکتور ها تو وجود نویزه یعنی به خاطر اینکه مقاومت سیم رسانا با افزایش طول بیشتر میشه، حتی در شرایط ایده آل هم حداکثر تا یه فاصله ای سیگنال رو میتونه با کیفیت انتقال بده و هر چه طول کابل بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه. یعنی مثلا اگر در یک شرایط ایده آل همه فاکتور های دیگه رو فرض کنیم که مطلوب باشن، مقدار نویز تو یه خونه به فاصله 500 متری مرکز مخابراتی کمتر از یه خونه به فاصله 3 کیلومتری مرکز هست. حالا در عالم واقع که بقیه فاکتور هایی که گفتید هم میاد وسط (اتصالات، کیفیت کابل ها و دستگاههای مخابرات و ...) و نویز رو بیشتر هم میکنه.

به هر صورت که من اون مقدار از خط که در اختیارم بوده رو به بهترین وجه بهینه کردم ولی ظاهرا بقیه عوامل مشکل دارن و در نتیجه بیشتر از این دیگه خطم کشش نداره.
    اون بحث مقاومت سیم رسانا دخلی به ایجاد نویز نداره. اون باعث می‌شه که قدرت امواج الکتریکی داخل سیم که حاوی اطلاعات هستن در طول کابل کم بشه که بهش می‌گن میرایی یا Attenuation. این پارامتر مستقیم با طول کابل از یه طرف و فرکانس امواج از طرف دیگه مرتبطه.

نویز منشأش خارجیه و از عوامل بیرونی روی امواج داخل سیم تداخل ایجاد می‌کنه. مثلاً کابل‌های برق که نزدیک کابل تلفن باشن می‌تونن توی سیم تلفن القای مزاحم داشته باشن. به هرحال هر چی طول کابل‌کشی زیاد‌تر باشه احتمال افتادن نویز بیشتره روش. ولی این جور نیست که اگه کسی کابلش 1 کیلومتر باشه الزاماً کمتر از کسی که کابلش 2 کیلومتره نویز روش بیافته.

یه توضیح: تو پست قبلی این که گفتم نویز به کیفیت تجهیزات و ... ربط داره در واقع دچار یه اشتباه لپی شدم. این تجهیزات اگه کیفیت بالاتری داشته باشن از نویز تأثیر کمتری می‌گیرن و در شرایط نویزهای بالاتر هم می‌تونن عملکرد بهتری داشته باشن. ولی همین تجهیزات می‌تونن در میزان میرایی خط اثر مستقیم بذارن. یعنی اگه یه اتصال زنگ‌زده وصل راه باشه می‌تونه کلی روی بالا رفتن عدد میرایی مؤثر باشه.

شما هم اگه سیم کشی داخل خونه رو درستش کردی دیگه عملاً کاری از دستت بر نمی‌آد. فقط یه نکته. اگه از دم در خونه کابل مستقیم کشیدی برای مودم یه پیشنهاد برات دارم. اونم اینه که یه اسپلیتر خوب دم در خونه بذاری روی خط اصلی که از مخابرات اومده بعد کابل‌کشی تلفن‌های داخل خونه رو اونجا به خروجی تلفن و کابلی که مستقیم برای مودم کشیدی رو به خروجی مودم اون اسپلیتر وصل کنی. این جوری اثر بهتری تو کم شدن قطعی و مشکل این جوری داره.
    Last edited by bilmazlar; 10-09-2014 at 15:31.

10. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نامحدود مخابرات رو گفتم اگه پارس هم اندازه همونه چه فرقی داره پس
    مخابرات خوزستان نامحدود رو حذف کرده

من هر جا شده میرم فقط پارس نمیمونم ولی تا هستم تست سرعت میذارم تا بقیه بدونن پارس چقدر بد شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شماکه تهرانی و از سرعت شبانه ات راضی هستی بگو شبا معمولا حجم دانلودت چقدره . به کسایی که میخوان بیان پارس آنلاین کمک میکنه ثواب داره
    من اگه شبانه لینک دانلود مستقیم داشته باشم بعضی شبا تا 10 گیگ هم دانلود می‌کنم. اما معمولاً 7 تا 8 گیگ.

تو این پست چند صفحه پیشم هم متوسط سرعت شبانه‌ام رو گذاشته بودم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی شما سؤال منو جواب ندادین:

منظورت اینه که تو شهرهای دیگه قراره سرعت شبانه اسمی بشه؟ این جوری که یعنی یه روزی تهران هم این بلا سرش می‌آد.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من قبلش مخابرات بودم انقدر اذیت کردن تا تخلیه کردم مثلا شبانه رو نگفت حذف کردن الان هم هر چند روز شایعه میشه که دوباره شبانه حذف شده

راستش تو فکر فن آوا هستم یا اینکه برم یه سرویس دهنده وایرلس درست و حسابی پیدا کنم درسته پول رادیو و .... یکم گرون درمیاد ولی بجاش آدم آسایش داره
    آسیاتک ظاهراً سرعت شبانه سرویس‌های با سرعت بالاش رو می‌بنده روی 2مگابیت (250 کیلوبایت). اونم یه پرس و جویی بکن.

فن‌آوا همه سرویساش شبانه رایگان ندارن. مثلاً باید سرویس با حجم 30 یا 40 گیگ بگیری تا شبانه رایگان داشته باشه.

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    مشکل منو بعضی از دوستان در جریان هستن که چی بود وضعیت داغون خط و قطع شدن اینترنت در زمان روشن شدن روشنایی کوچه و شکایت من از مرکز و رسیدگی و پیگیری مداوم مرکز بعد از اون

بعد از 3 4 روز اومدن انواع کارشناس مخابرات(سیم بان و مسئول کابل زمینی و ......) و عوض کردن چند تا اتصال خط از سر کافو (snr از سر کافو 13 بود ) و پست (پست جلو درمون چند تا خط خالی داشت رو همش تست کردن هیچ کدوم بدون نویز نبود) آخر معلوم شد مشکل از کابل برق زمینی فشار قوی اداره برقه که تو مجاورت کابل مخابراته !!! تنها راهی که مونده بود این بود که امروز کابل بانه اومد خط منو انتقال داد به پست اونوری کوچه که از سر پست چک کردیم snr از 6 اومد روی 11 و قرار شد از اونور خیابون یه کابل دو زوجی بکش تا خونه ما فقط دوستان یه مشکلی که این وسط هست اینه که حدود 65 متر باید کابل بکشن ! می خواستم ببینم این مقدار کابل باعث عفت کیفیت خط نمیشه؟

ممنون

17. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •