تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3803 از 4105 اولاول ... 28033303370337533793379938003801380238033804380538063807381338533903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,021 به 38,030 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به به!

والا تا اونجا که شد، توی آموزشی به انواع و اقسام مختلف تیغمون زدند، بعد وسایل تحویلی رو هم اسمش رو گذاشتند استحقاقی که همون رو هم ناقص گرفتیم (مثلا کیسه ی انفرادی و ... داده نشد!) و آخر سر هم گفتند پول این استحقاقی ها از حقوقتون کم میشه!

دیشب که اس ام اس حقوق اومد 48 هزار تومن، خودم از خنده روده بر شدم!

2. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام. دوستان چند تا سوال داشتیم.

1- با خودمون حدودا چقدر پول ببریم برای آموزشی که راحت بتونیم زندگی کنیم؟! یا مثلا کارت بانک ببریم؟
    2- لوازم بهداشتی مثل اسپری و ضد عرق با خودمون ببریم موردی نداره؟
    3- من شبها قرص ملاتونین (خواب آور) مصرف میکنم وگرنه خوابم نمیبره، اینو ببرم با خودم مشکلی پیش نیاد؟
    4- میتونیم کارت تلفن از اینجا بخریم با خودمون ببریم؟
    5- موی سرمونو با چه شماره ای بزنیم قبل اعزام خوبه که هم خیلی کچل نشیم همم زیاد بلند نباشه که اونجا گیر بدن و اینکه آیا کوتاه کردنش به مدرک بستگی داره یا نه (من ارشد هستم)؟ و اینکه باید موی سرمون همه جاش دقیقا یک شماره باشه؟ مثلا نمیشه دورشو با شماره 1 بزنیم بالاهاش شماره 4 اینا باشه مثلا؟!

با تشکر.
    Last edited by sarbaz_; 26-12-2016 at 14:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

درود.

این آموزشی ما هم در 05 کرمان، دقیقا 10/1 تموم شد و تا الان توی خونه استراحت میزدیم و خستگی در میکردیم حالا ان شاء الله بعدا براتون کامل توضیح میدم که چه خبر بود و چی شد و ... .

دیگه باید کم کم آماده کنیم خودمونو واسه یگان .
    سلام
    منم باید برج 1/12 برم نزاجا 05 کرمان چجوری ها بود؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. دوستان چند تا سوال داشتیم.

1- با خودمون حدودا چقدر پول ببریم برای آموزشی که راحت بتونیم زندگی کنیم؟! یا مثلا کارت بانک ببریم؟
    2- لوازم بهداشتی مثل اسپری و ضد عرق با خودمون ببریم موردی نداره؟
    3- من شبها قرص ملاتونین (خواب آور) مصرف میکنم وگرنه خوابم نمیبره، اینو ببرم با خودم مشکلی پیش نیاد؟
    4- میتونیم کارت تلفن از اینجا بخریم با خودمون ببریم؟
    5- موی سرمونو با چه شماره ای بزنیم قبل اعزام خوبه که هم خیلی کچل نشیم همم زیاد بلند نباشه که اونجا گیر بدن و اینکه آیا کوتاه کردنش به مدرک بستگی داره یا نه (من ارشد هستم)؟ و اینکه باید موی سرمون همه جاش دقیقا یک شماره باشه؟ مثلا نمیشه دورشو با شماره 1 بزنیم بالاهاش شماره 4 اینا باشه مثلا؟!

با تشکر.
    من قبل از اعزام یه پست کامل زدم در مورد مایحتاج، شما یه نگاهی بهش بنداز؛ مطمئن باش که به جواب سوال هات میرسی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا ان شاء الله تا فردا هم کاملش میکنم.

ولی خب حالا یه جواب کوتاه هم به سوالاتت میدم:

1. شما کلا هیچ وقت پول نقد زیاد پیش خودت نگه ندار، پول بذار داخل کارتت باشه. خرید ها رو که با کارت میتونی انجام بدی اونجا، هر وقت هم پول نقد خواستی که از عابر بانک میگیری.
    2. ببر آقا، حتما ببر .
    3. قرصت رو هم با خودت ببر، موقع ورود به 05 که اصلا ما رو نگشتند ولی شما احتیاط واجب داشته باش و یه نامه هم قبل اعزام از پزشک بگیر، داخلش بنویسه که این قرص رو به این دلیل باید مصرف کنی. اینطور احتیاط ها (زرنگی ها) همیشه توی خدمت به کار میاد. برای خواب هم نگران نباش، اونقدر خسته میشی که ناخوداگاه بدون قرص شما خودکار خوابت خواهد برد .
    4. کارت تلفن هایی که توی 05 به ما مینداختند (مینداختند که لفظ خیلی خوبی هست، کارت تلفن 4 و نیمی رو تا 13 و نیم هم میفروختند!) از این کارت تلفن های همگانی (مشترک بین استانی بود). البته از شانس دوره ی ما میگفتند اینطور شدید دیگه کارت تلفن نایاب شد در استان کرمان که قیمتش اینطور سر به فلک کشید.
    5. خیر عزیزم، اینکه دور مو رو سفید کنی و ... این خبر ها نیست قانونا باید سر با 4 کوتاه بشه، حالا بسته به رشد موهات و ... داره، ولی یه نکته ای رو میگم. مو رو بزن، خوبه، بذار حالا که فرصتش شده و پیش اومده، از فرصتش استفاده بشه و مو رو حتی مثلا با 2 هم بزن. خودتم راحت تری اونجا.

سلام
    منم باید برج 1/12 برم نزاجا 05 کرمان چجوری ها بود؟
    درود.

تا اونجا که من گذرا به صفحات قبل نگاه انداختم و اگر (بازم میگم اگر) درست خاطرم مونده باشه، شما اعزامی 10/1 بودی که درخواست تعویق زدی و افتادی 12/1 ؛ اگر این درست باشه که شما 12/1 دوباره از نو تقسیم میشی، ممکنه حتی نیروی انتظامی بیافتی و یا اگر ارتش افتادی، لزوما باز 05 نمیافتی.

در هر صورت، ان شاء الله تا فردا باز هم یه پست کامل میزنم و کلا در مورد دوره ی آموزشی (از مایحتاج گرفته تا اینکه قانون هاش چی هست، چیکار کنید که راحت تر باشید و ...) به ویژه در 05 کرمان میگم که یک یادگاری هم باشه واسه دوستان تازه اعزام و از این تجربیات استفاده کنند.

6. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    بهترین یگان خدمتی در نیرو انتظامی کجا هست ؟

Sent from my LG-D686 using Tapatalk
    کسی نمیدونه؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

خودم اموزشی اراک بودم
    بهترین پادگان کشور اراکه
    منظورم این بود که بعد از تقسیم شدن کجا خوبه توی نیرو انتظامی ؟

مهندسی
    اداره گذرنامه
    فرودگاه
    دادگستری
    یه سری جاها مثل کانون بازنشستگان و ...
    معاونت اجتماعی
    و ...

9. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من تعجیل زدم دو هفته پیش برای اسفند و پیامکش اومد و موافقت شد و رفتم پلیس +10 برگه اعزام خدمت جدید بهم داد که تاریخ اعزام زده اول اسفند ولی توی سایت هنوز درخواست تعجیل رو

زده در حال بررسی به نظرتون دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟ ( مثلن اردیبهشت بندازن تاریخ اعزامم رو )
    نه مشكلى نيست سايت دير اپديت مى شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من قبل از اعزام یه پست کامل زدم در مورد مایحتاج، شما یه نگاهی بهش بنداز؛ مطمئن باش که به جواب سوال هات میرسی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا ان شاء الله تا فردا هم کاملش میکنم.

ولی خب حالا یه جواب کوتاه هم به سوالاتت میدم:

1. شما کلا هیچ وقت پول نقد زیاد پیش خودت نگه ندار، پول بذار داخل کارتت باشه. خرید ها رو که با کارت میتونی انجام بدی اونجا، هر وقت هم پول نقد خواستی که از عابر بانک میگیری.
    2. ببر آقا، حتما ببر .
    3. قرصت رو هم با خودت ببر، موقع ورود به 05 که اصلا ما رو نگشتند ولی شما احتیاط واجب داشته باش و یه نامه هم قبل اعزام از پزشک بگیر، داخلش بنویسه که این قرص رو به این دلیل باید مصرف کنی. اینطور احتیاط ها (زرنگی ها) همیشه توی خدمت به کار میاد. برای خواب هم نگران نباش، اونقدر خسته میشی که ناخوداگاه بدون قرص شما خودکار خوابت خواهد برد .
    4. کارت تلفن هایی که توی 05 به ما مینداختند (مینداختند که لفظ خیلی خوبی هست، کارت تلفن 4 و نیمی رو تا 13 و نیم هم میفروختند!) از این کارت تلفن های همگانی (مشترک بین استانی بود). البته از شانس دوره ی ما میگفتند اینطور شدید دیگه کارت تلفن نایاب شد در استان کرمان که قیمتش اینطور سر به فلک کشید.
    5. خیر عزیزم، اینکه دور مو رو سفید کنی و ... این خبر ها نیست قانونا باید سر با 4 کوتاه بشه، حالا بسته به رشد موهات و ... داره، ولی یه نکته ای رو میگم. مو رو بزن، خوبه، بذار حالا که فرصتش شده و پیش اومده، از فرصتش استفاده بشه و مو رو حتی مثلا با 2 هم بزن. خودتم راحت تری اونجا.

درود.

تا اونجا که من گذرا به صفحات قبل نگاه انداختم و اگر (بازم میگم اگر) درست خاطرم مونده باشه، شما اعزامی 10/1 بودی که درخواست تعویق زدی و افتادی 12/1 ؛ اگر این درست باشه که شما 12/1 دوباره از نو تقسیم میشی، ممکنه حتی نیروی انتظامی بیافتی و یا اگر ارتش افتادی، لزوما باز 05 نمیافتی.

در هر صورت، ان شاء الله تا فردا باز هم یه پست کامل میزنم و کلا در مورد دوره ی آموزشی (از مایحتاج گرفته تا اینکه قانون هاش چی هست، چیکار کنید که راحت تر باشید و ...) به ویژه در 05 کرمان میگم که یک یادگاری هم باشه واسه دوستان تازه اعزام و از این تجربیات استفاده کنند.
    شما مطمئن هستی با تعویق زدن ارگان نظامی تغییر میکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما مطمئن هستی با تعویق زدن ارگان نظامی تغییر میکنه؟
    بله، شما مجددا و از نو تقسیم میشید (که طبیعتا ممکنه باز همون ارگان و همون پادگان بیافتید و یا به احتمال بیشتر، عوض میشه). مثلا توی همین تاپیک بودند دوستانی که اول 01 بودند و بعد مثلا افتادند نیروی انتظامی.

============================

ماشالله قبل اعزاممون این تاپیک خیلی خیلی پویا و شلوغ بود، ای کاش دوستان میومدند و از طرح تقسیم ها و درجه هاشون میگفتند ولی با توجه به چیزی که من توی 05 دیدم، دوستان لیسانسه عملا امیدی به ستوانسومی نداشته باشید، درجه ها رو به شدت کم کردند و اکثرا گروهبان یک میدند و از هر گروهانی یه تعداد انگشت شماری ستوان سه میشند.

13. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بله، شما مجددا و از نو تقسیم میشید (که طبیعتا ممکنه باز همون ارگان و همون پادگان بیافتید و یا به احتمال بیشتر، عوض میشه). مثلا توی همین تاپیک بودند دوستانی که اول 01 بودند و بعد مثلا افتادند نیروی انتظامی.

============================

ماشالله قبل اعزاممون این تاپیک خیلی خیلی پویا و شلوغ بود، ای کاش دوستان میومدند و از طرح تقسیم ها و درجه هاشون میگفتند ولی با توجه به چیزی که من توی 05 دیدم، دوستان لیسانسه عملا امیدی به ستوانسومی نداشته باشید، درجه ها رو به شدت کم کردند و اکثرا گروهبان یک میدند و از هر گروهانی یه تعداد انگشت شماری ستوان سه میشند.
    سلام دوست عزیز خیلی ممنون که به دوستان کمک می کنید من از قبل اینکه برید آموزشی پست های شما رو می خوندم و کیف می کردم از توضیحاتی که می دید... اون موقع یادمه که گفتید مشکل قلبی دارید، توی آموزشی معاف از رزم ها رو تحویل می گرفتن یا تفاوتی نداشت اخه من شرایط معاف از رزمی رو داشتم اما نگرفتم.اونجا که بودید میشد برای معاف از رزمی اقدام کرد یا محل نمی زارن؟
    پیشاپیش ممنون

15. این کاربر از murchehh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •