من قبل از اعزام یه پست کامل زدم در مورد مایحتاج، شما یه نگاهی بهش بنداز؛ مطمئن باش که به جواب سوال هات میرسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ان شاء الله تا فردا هم کاملش میکنم.
ولی خب حالا یه جواب کوتاه هم به سوالاتت میدم:
1. شما کلا هیچ وقت پول نقد زیاد پیش خودت نگه ندار، پول بذار داخل کارتت باشه. خرید ها رو که با کارت میتونی انجام بدی اونجا، هر وقت هم پول نقد خواستی که از عابر بانک میگیری.
2. ببر آقا، حتما ببر
.gif)
.
3. قرصت رو هم با خودت ببر، موقع ورود به 05 که اصلا ما رو نگشتند
.gif)
ولی شما احتیاط واجب داشته باش و یه نامه هم قبل اعزام از پزشک بگیر، داخلش بنویسه که این قرص رو به این دلیل باید مصرف کنی. اینطور احتیاط ها (زرنگی ها) همیشه توی خدمت به کار میاد. برای خواب هم نگران نباش، اونقدر خسته میشی که ناخوداگاه بدون قرص شما خودکار خوابت خواهد برد
.gif)
.
4. کارت تلفن هایی که توی 05 به ما مینداختند (مینداختند که لفظ خیلی خوبی هست، کارت تلفن 4 و نیمی رو تا 13 و نیم هم میفروختند!) از این کارت تلفن های همگانی (مشترک بین استانی بود). البته از شانس دوره ی ما میگفتند اینطور شدید دیگه کارت تلفن نایاب شد در استان کرمان که قیمتش اینطور سر به فلک کشید.
5. خیر عزیزم، اینکه دور مو رو سفید کنی و ... این خبر ها نیست
.gif)
قانونا باید سر با 4 کوتاه بشه، حالا بسته به رشد موهات و ... داره، ولی یه نکته ای رو میگم. مو رو بزن، خوبه، بذار حالا که فرصتش شده و پیش اومده، از فرصتش استفاده بشه و مو رو حتی مثلا با 2 هم بزن. خودتم راحت تری اونجا.
درود.
تا اونجا که من گذرا به صفحات قبل نگاه انداختم و اگر (بازم میگم اگر) درست خاطرم مونده باشه، شما اعزامی 10/1 بودی که درخواست تعویق زدی و افتادی 12/1 ؛ اگر این درست باشه که شما 12/1 دوباره از نو تقسیم میشی، ممکنه حتی نیروی انتظامی بیافتی و یا اگر ارتش افتادی، لزوما باز 05 نمیافتی.
در هر صورت، ان شاء الله تا فردا باز هم یه پست کامل میزنم و کلا در مورد دوره ی آموزشی (از مایحتاج گرفته تا اینکه قانون هاش چی هست، چیکار کنید که راحت تر باشید و ...) به ویژه در 05 کرمان میگم که یک یادگاری هم باشه واسه دوستان تازه اعزام و از این تجربیات استفاده کنند.