پس ما و اینایی که یه هفتس داریم ناله میکنیم و عکس می ذاریم که سرعت اسمی شده خیار تشریف داریم
من تهرانم
پس ما و اینایی که یه هفتس داریم ناله میکنیم و عکس می ذاریم که سرعت اسمی شده خیار تشریف داریم
من تهرانم
صد در صد ارزش داره مخابرات رو ول کنی بیای پارس . ماه اول 512 بگیر
اقا شما میشه یه isp بگی همون سرعت اسمی شبانه رو بده.اون از شاتل اونم از صبانت اونم از مخابرات به خدا پارس خوبه.حیف تو شهر ما سرویس نمیده.کسی میدونه اگه بخایم تو شهرمون سرویس به باید چه کارکنیم؟
تهرانم اسمی شد سرعت ؟؟؟؟شما که پارس داری ینی شبا با 60تا دانلود میکنی؟؟؟؟
![]()
مخابرات که سروره خخخخخ اصلا ازش قطعی ندیدم.شاید هر 2-3 ماه یه بار ! افت سرعت هم نداره ولی خب دیگه تحمل نمیشه کرد سرعت پایین روسرعت شما تو تیم رایگان چقدره؟
صفحات قبل رو مطالعه کنی خودت متوجه می شی
من 1 مگ دارم سرعتم از 100-120 بیشتر نمی شه ولی خوب بازم بستگی به مرکز مخابراتی داره تو هین تایپک هستن کسانی که محدود نشدن شما میتونی یه سرویس یه ماهه بگیری تست کنی
همونطور که گفتم تا یه هفته از میزان دانلود یکی از دوستان پارس آنلاینی که تهران هست عکس میذارم تا کسایی که تهران هستن شففففاف تر بتونن تصمیم بگیرن.
اینم روز دوم :
![]()
دوستان به این مطلبی که دوستمون Bilmazlar اشاره کردن کاملا توجه کنید چون عین واقعیته. من ضمن تایید این مورد باید بگم در کرج هم وضعیت به همین صورته حالا بقیه شهر ها رو نمیدونم. حتما خودتون از افرادی که تو محله شما سرویس دارن بپرسید و فقط به مطالبی که تو این تاپیک اشاره میشه اکتفا نکنید.
Last edited by placebo111; 10-09-2014 at 14:06.
از حجم دانلود شبانه سرویس 256 پارس تهران عکس گذاشتم دو شب پشت سر هم . یه نگاهی بنداز شاید بتونی بهتر تصمیم بگیری
اقا شما نمیفهمی اگه بخایم پارس تو شهرمون سرویس بده باید چه کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)