تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3801 از 4428 اولاول ... 280133013701375137913797379837993800380138023803380438053811385139014301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,001 به 38,010 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من الان نت مخابرات نامحدود دارم 512 که 70تارو میگیرم اما یکی از دوستانم پارس انلاین داره (تقریبا نزدیک ما هستش خونش) و نتش رو 4مگ بسته شده شبی تقریبا 4-5گیگ هم دانلود میکنه خواستم بپرسم ارزش داره من هم عوض کنم بیام محدود؟ چون خودم دیگه خسته شدم از 1.5-2گیگ دانلود :| بیشتر هم شبانش برام مهمه اگه روزانه همون 70تارو بده بسه! حالا ارزش داره عوض کنم یا به شمکل میخورم؟
    با تشکر

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان من الان نت مخابرات نامحدود دارم 512 که 70تارو میگیرم اما یکی از دوستانم پارس انلاین داره (تقریبا نزدیک ما هستش خونش) و نتش رو 4مگ بسته شده شبی تقریبا 4-5گیگ هم دانلود میکنه خواستم بپرسم ارزش داره من هم عوض کنم بیام محدود؟ چون خودم دیگه خسته شدم از 1.5-2گیگ دانلود :| بیشتر هم شبانش برام مهمه اگه روزانه همون 70تارو بده بسه! حالا ارزش داره عوض کنم یا به شمکل میخورم؟
    با تشکر
    اگه مرکز مخابراتیتون یکی میتونی بگیری مشکلی نداره فک کنم از شما هم مثل همون رفیقتون بشه

3. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

بفرما رفیق فقط به خاطر تو فقط خواهشن هر کی میبینه دانلودمو چشم نزنه البته الان 2 شبی هست دانلود نمیکنم چون عقده دانلود ندارم با این که سرعتم بالاست

محتوای مخفی: دانلود 
    ایشالله محدودیتت هم می بینیم !

5. 2 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینکــــــه میگن قراره اسمی بشه سرعت شبانه چی؟ یعنی بیاد رو همون 60 که خیلی بد میشه اصن با این وضعی که این isp ها دارن خیلی میترسم از طرفی از سرعت نتم راضی نیستم شرکت های دیگه وضعیتی بهتر دارن نسبت به پارس یا همه عین هم؟ تعرفه های 2مگ شبانش چطوره؟ چون دوست من 512 گرفته 400کیلوبایت رو میگیره خوستم ببینم 2مگش چطوری میشه.چون 2مگ پارس قیمتش = 512 مخابرات که همین الان میگیرم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینکــــــه میگن قراره اسمی بشه سرعت شبانه چی؟ یعنی بیاد رو همون 60 که خیلی بد میشه اصن با این وضعی که این isp ها دارن خیلی میترسم از طرفی از سرعت نتم راضی نیستم شرکت های دیگه وضعیتی بهتر دارن نسبت به پارس یا همه عین هم؟ تعرفه های 2مگ شبانش چطوره؟ چون دوست من 512 گرفته 400کیلوبایت رو میگیره خوستم ببینم 2مگش چطوری میشه.چون 2مگ پارس قیمتش = 512 مخابرات که همین الان میگیرم!
    کسی نیست جواب سوال مارو بده ؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

معلوم نیست ولی با این سیاستی که isp ها پیشگرفتن امکانداره اسمی شدن زیاده تازه پارس هنر کنه همون اسمی رو بده دیگه نخاد مثل شاتل و صبانت حال هم رو بگیره بعد با سرویس 12 مگ باید با سرعت 15 کیلو دانلود کرد

9. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کسی نیست جواب سوال مارو بده ؟
    کدوم شهری؟ تهران فعلا خبری از اسمی شدن سرعت شبانه نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

والا نباید اینقد نویزت بالا باشه.
    اگه سر خطت وضعیت عالیه،پس حتما مشکل از سیم کشیه داخله خونس.یه سیم از دم در بکش تا اتاقت.
    منم فاصلم عینه شماس( Line Attenuation=32.5) ؛با سرعت 4751، snr ام 30 عه.
    البته اگه بخوای فاصله دقیق‌تر رو گیر بیاری بهتره عدد Atten آپ‌استریمت رو تقسیم کنی بر 13.8. من چند جا امتحان کردم این فاصله رو خیلی دقیق‌تر می‌ده. چون هر چی فرکانس بالاتر می‌ره میزان میرایی در واحد طول کابل هم بیشتر می‌شه و یه عدد ثابت نیست. این 13.8 هم بیشتر برای فرکانس‌های پایینه. یعنی وقتی ریت بالاتر از 1مگابیت نباشه. ولی برای کسایی که پروفایلشون روی 9مگ بسته شده عدد دقیقی نیست. برای همین بهتره که از روی عدد Atten آپ‌استریم که حداکثر روی 1مگابیت بسته می‌شه محاسبه کنی. من با فاصله خیابونی روی نقشه کنترل کردم برای خود من تقریباً یکی در اومد.
    دوست عزیز.
    فاصله مستقیماً با نویز ارتباطی نداره. نویز به کیفیت تجهیزات (شامل دستگاه‌های داخل مخابرات، کابل‌کشی‌ها، اتصالات و ...) استفاده شده بین شما و مرکز مخابراتی مرتبطه. البته هر چی فاصله شما بیشتر باشه پتانسیل افتادن نویز روی خط‌ شما بیشتر می‌شه.

بعدش. اینی که گفتی «تا دم در وضعیت خط در حد عالیه» اگه منظورت اینه که وقتی از دم در تست می‌گیری SNRات عدد بالاتری رو نشون می‌ده، پس تو کابل‌کشی تلفن داخل خونه مشکل داری که باید اونو درستش کنی. اما اگه از دم در خونه هم وضعیتت همینیه که تو خونه داری، کار چندانی نمی‌تونی بکنی.
    ممنون از 4l1r3z4 و bilmazlar عزیز. منظورم از اینکه تا دم در وضعیت عالیه وضعیت سیم کشی داخلی بود چون همونطور که گفتید از دم در یه سیم مستقیم کشیدم پشت مودم حتی گوشی تلفن هم بهش وصل نیست.
    یه نکته جالب اینه که وقتی با Attenuation آپستریم فاصله رو حساب کردم شد 1.58 کیلومتر و روی نقشه هم اگه یه خط صاف از مخابرات بکشی تا خونه 1.58 میشه. حالا واقعا نمیدونم چطوری این دو تا عدد دقیقا با هم یکی شدن انگار که مخابرات کابلو صاف کشیده تا در خونه
    در ضمن bilmazlar عزیز به عقیده من فاصله یکی از فاکتور ها تو وجود نویزه یعنی به خاطر اینکه مقاومت سیم رسانا با افزایش طول بیشتر میشه، حتی در شرایط ایده آل هم حداکثر تا یه فاصله ای سیگنال رو میتونه با کیفیت انتقال بده و هر چه طول کابل بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه. یعنی مثلا اگر در یک شرایط ایده آل همه فاکتور های دیگه رو فرض کنیم که مطلوب باشن، مقدار نویز تو یه خونه به فاصله 500 متری مرکز مخابراتی کمتر از یه خونه به فاصله 3 کیلومتری مرکز هست. حالا در عالم واقع که بقیه فاکتور هایی که گفتید هم میاد وسط (اتصالات، کیفیت کابل ها و دستگاههای مخابرات و ...) و نویز رو بیشتر هم میکنه.

به هر صورت که من اون مقدار از خط که در اختیارم بوده رو به بهترین وجه بهینه کردم ولی ظاهرا بقیه عوامل مشکل دارن و در نتیجه بیشتر از این دیگه خطم کشش نداره.

12. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منظورت اینه که تو شهرهای دیگه قراره سرعت شبانه اسمی بشه؟ این جوری که یعنی یه روزی تهران هم این بلا سرش می‌آد.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تهران هستیم.مرکز قندی.با این اوصاف ارزش داره از مخابرات نقل مکان کنیم بریم پارس انلاین ؟ من به امید دانلود شبانه سرعت بالا میخوام برم محدود اگر ارزش داره 512 خوبه یا 2مگ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •