سلام دوست عزیز خیلی ممنون که این هم تایپ کردی و تجربیاتت رو در اختیار دوستان قرار دادی.
تقسیمات اونجا به چه صورت بود حدودا؟ نزدیکی به شهر محل سکونت رو اهمیت می دادن یا نه؟
بعد در حین آموزشی امکان داشت که برای معاف از رزم اقدام کرد؟
بازم ممنون
سلام دوست عزیز خیلی ممنون که این هم تایپ کردی و تجربیاتت رو در اختیار دوستان قرار دادی.
تقسیمات اونجا به چه صورت بود حدودا؟ نزدیکی به شهر محل سکونت رو اهمیت می دادن یا نه؟
بعد در حین آموزشی امکان داشت که برای معاف از رزم اقدام کرد؟
بازم ممنون
سلام
بهترین یگان خدمتی در نیرو انتظامی کجا هست ؟
Sent from my LG-D686 using Tapatalk
سلام
انشاالله در تمام مراحل زندگی شاد و موفق باشید خدمت که عددی نیست در طول زندگی مهم بقیشه
من برج 10 افتادم پادگان شهید گنجوی نزاجا 05کرمان ولی فکرشو کردم گفتم خیلی سرده حداقل بندازمش برج 12 و تمدید کردم برج 12 نظرتون در مورد برج 12 تو پادگان 05 کرمان چطوره ؟خداییش 05 کرمان به سخت بودن دوره آموزشی توی ایران معروفه انقدر همه ترسونده بودن ما رو آخر سرمون اومد
اراک
هتله لامصب
البته منظورم آموزشیه
خودم اموزشی اراک بودم
بهترین پادگان کشور اراکه
منظورم این بود که بعد از تقسیم شدن کجا خوبه توی نیرو انتظامی ؟
Sent from my LG-D686 using Tapatalk
[QUOTE=meysam182000;8913615]سلام بر دوستان عزیز
بالاخره آموزشی ما هم تموم شد. اعزامی 8/1 . آموزشی افتاده بودم 05 کرمان - نیرو زمینی ارتش
خب تجربیاتمو میگم برا دوستانی که میخوان برن 05
هتل یا جهنم؟!
اول اینکه اینکه هتل باشه یا جهنم یه مقدار خیلی زیادیش برمیگرده به شخصیت و روحیات خودتون. برای من نه هتل بود و نه جهنم...سختی و آسونیش باز به فرمانده گروهان و گردان بستگی داره.
این 05 کرمان یکی از دوستای من آموزشیش اونجا بود پارسال اسفند اونجا افتاده بود ولی میگفت خوبه و هر هفته به من زنگ میزد و انگار راضی بود از اونجا الان یعنی همینطوره ؟ البته اون با مدرک کارشناسی افتاده بود اونجا
0101010101010101010101
Last edited by The Winter Soldier; 26-12-2016 at 02:36.
سلام به دوستان و استادان عزیز
یه سوال فنی داشتم اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم
اگه یک خانواده فقط دو فرزند پسر داشته باشه که پسر بزرگتر خدمتشو رفته باشه و پایان خدمت داشته باشه، اگر پدر و مادر طلاق بگیرن، پسر کوچکتر که خدمت نرفته و الان دانشجو هست، به چه شرایطی میتونه معافیت کفالت بگیره؟ اصلا میشه گرفت؟ پسر بزرگتر ازدواج کنه امکانش هست؟
با تشکر فراوان از دوستان و استادان عزیز
Last edited by abbaskhani; 24-12-2016 at 11:53.
سلام
تقسیمات بستگی به نیاز سازمان داره (اگه شرایط نداشته باشین). بین ماها بیشتر دوستان شیرازی ضرر کردن. خیلی کم افتادن شیراز و اکثرا افتادن کردستان و کرمانشاه و شاهرود و ...
در حین آموزشی خیلی خیلی سخت به شما اجازه میدن کاری انجام بدین. البته بستگی داره به فرماندتون...
سلام.
ممنون و همچنین. خدمت اونقدرام سخت نیست. من از مسخره بازی ها و خنده هاش نگفتم. مسخره بازی و خنده اش به اندازه سختیاش هست...
کلا برج 12 رو برج طلایی میدونن بخاطر تعطیلات و به احتمال زیاد حداقل 10 روز میاندوره بدن...
در مورد سردی هواش باید بگم که این اواخر روزاش خنک بود ولی شبها فوق العاده سرد. ولی خب دیگه جلو تخت ها امار میگرفتن و نمیرفتیم بیرون.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)