تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3800 از 4105 اولاول ... 28003300370037503790379637973798379938003801380238033804381038503900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,991 به 38,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    بالاخره آموزشی ما هم تموم شد. اعزامی 8/1 . آموزشی افتاده بودم 05 کرمان - نیرو زمینی ارتش

خب تجربیاتمو میگم برا دوستانی که میخوان برن 05
    سلام دوست عزیز خیلی ممنون که این هم تایپ کردی و تجربیاتت رو در اختیار دوستان قرار دادی.
    تقسیمات اونجا به چه صورت بود حدودا؟ نزدیکی به شهر محل سکونت رو اهمیت می دادن یا نه؟
    بعد در حین آموزشی امکان داشت که برای معاف از رزم اقدام کرد؟
    بازم ممنون

2. این کاربر از murchehh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    بهترین یگان خدمتی در نیرو انتظامی کجا هست ؟

Sent from my LG-D686 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    بالاخره آموزشی ما هم تموم شد. اعزامی 8/1 . آموزشی افتاده بودم 05 کرمان - نیرو زمینی ارتش

هتل یا جهنم؟!

اول اینکه اینکه هتل باشه یا جهنم یه مقدار خیلی زیادیش برمیگرده به شخصیت و روحیات خودتون. برای من نه هتل بود و نه جهنم...سختی و آسونیش باز به فرمانده گروهان و گردان بستگی داره.

مرخصی ساعتی و میان دوره
    در این مرکز مرخصی ساعتی نمیدن! چرا؟ چون چند سال پیش به یه سربازی مرخصی ساعتی دادن رفته ماشین زدتش و فوت کرده و خانوادش شاکی شدن که چرا مرخصی ساعتی دادین و ... (استدلالو حال کنید. از این تیپ استدلالها زیاد میشنوین!)
    متاسفانه با اینکه تعطیلی خیلی داشت این دوره ولی میان دوره ندادن (چرا؟ چون دوتا قطار تصادف کرده بودن. بازم از اون استدلالا) و ما که غیربومی استان کرمان بودیم تمام 60 روز رو در پادگان بودیم. دریغ از نیم ساعت مرخصی شهری. ولی کرمانیای عزیز هر پنجشنبه و جمعه و در تمام تعطیلات راهی خونه میشدن و توی این دوره طبق حساب کتاب ما حدودا 28 روز در مرخصی بودن! از این بدتر این بود که ما باید تو روزای تعطیل تخت و کمد ها رو میاوردیم بیرون و آسایشگاه رو میشستیم ولی دوستان از ما بهترون در مرخصی ...

تابستون 05 نیفتید!
    سعی کنید تابستون 05 نیفتید که بخاطر گرمای هواش هلاک میشین. ما که اعزامی برج 8 بودیم باز تا اوایل برج 9 داغی خورشید رو احساس میکردیم. شبا هم بشدت سرد بود. یک شب که با دوستم نگهبان زوجی انبار دو بودیم شاهد بودم که با وجود اینکه پتو هم برده بودیم ولی دمدمای صبح دوستم داشت میلرزید از شدت سرما و فکر میکنم ده دقیقه دیگه اگه پست طول میکشید دوستم تشنج میکرد... بطور کلی شبها بسیار سرد و روزها زمانی که آفتاب هست از بوی عرق خودتون حالتون بهم میخوره...

حمام و بهداشت
    من شخصا تا 21 روز نتونستم برم حموم. حموم فقط برا روز 5شنبه هست و گردان ما که گردان 6 بود باتوجه به تازه ساخت بودن ساختمونها (7-8 سال!) هنوز حمام نداشت و مجبور بودیم از حمام دیگر گردانها استفاده کنیم که نمیذاشتن! بالاخره بعد از 21 روز با رایزنی فرماندهان بمدت 5 دقیقه حمام کردیم! بعضیا رو هم بصورت جفتی میفرستادن حموم!!!
    سرویس ها معمولا آب ندارن! (چرا؟ چون آب نیست. بله! به همین راحتی). در ضمن از ساعت 6 صبح تا 12 سرویس ها رو میبستن! (در گروهان ما اینطور بود).

تخریب شخصیت
    مثه تمام پادگان های دیگه شخصیت خودتون رو برای خورد شدن آماده کنید. این رسم نیروهای مسلح هست. ما رو در حالی که آلاچیق ها خالی بودن روی آسفالت گرم مینشوندن و رزم مقدماتی آموزش میدادن! (چرا؟ چون آلاچیق ها کثیف میشن اگه بریم اونجا). معمولا با معترضین و با نمک ها روش سینه خیز و غلت زدن در قسمت خاکی رو تمرین میکنن. از گفتن القاب و اسامی که به سربازان آموزشی گفته میشود با توجه به احتمال فیلترینگ سایت و رعایت شئونات معذورم. در گروهان ما اجازه خوردن غذا در آسایشگاه و اوایل در سایه رو نمیدادن! باید روی آسفالت گرم بصورت ردیفی مینشستیم و ناهار و شام و صبحانه میخوردیم. (البته این مورد آخری فقط برای دو سه هفته اول اجرا شد و فقط در گروهان ما).

وضعیت ظاهری
    موهای ریش، سبیل و سر باید با نمره 4 باشد. در پادگان نمره 4 پیدا نخواهید کرد. نهایتا نمره 2 براتون بزنن. البته دوستانی هم بودم که سبیل گذاشتن و عزیزانی هم بودن که محاسنات داشتن! ولی خب همیشه بهشون گیر میدادن ولی با کمی چاپلوسی و تملق سرگروهبان یا فرمانده رو راضی میکردن که بعدا کوتاه کنن! و خب میپیچوندن دیگه...

نگهبانی
    نگهبانی بیشتر به فرمانده گردان و گروهان بستگی داره. فرمانده داشتیم برا 18 جا نگهبان گذاشته بود. خلاصه اینکه تعداد پست هاتون در هفته به فرماندتون بستگی داره. بطور میانگین هر دو هفته سه بار پست 9 ساعت از 24 ساعت خواهید داشت. پست هایی که ما داشتیم شامل آسایشگاه 1 و 2 ، سرویس ، آبخوری،، آشامیدنی(!) ، آلاچیق 1 و 2 ، پمپ آب، باغچه، انبار فرسوده 1 و 2 و جلو ستاد بود و تقریبا هر 4 روز یبار و گاها یکشب در میان پست داشتیم. در ضمن روزای تعطیل تمام پست ها 24 ساعته هستن و شما باید حداقل 9 ساعت پست بدین ولی در روزای غیرتعطیل بعضی پستا از خاموشی تا بیداری هستن مثله آسایشگاه و ...

اردوگاه و میدان تیر
    از این دو مورد خیلی شما رو خواهند ترسوند! برای گردان ما اردوگاه لغو شد و میدون تیرها رو خلاصه کردن. (از ذکر جزئیات بیشتر معذورم). برا میدون تیر حتما آب آشامیدنی و کلوچه همراه خودتون ببرین چون از صبح میرین تا ظهر و راهپیمایی طولانی ای داره.

بازرسی و عقیدتی
    عموما مربی ها و کمک مربی ها که وظیفه هستن از بازرسی و عقیدتی خیلی حساب میبرن. کسی حق تنبیه بدنی (سینه خیز و غلت و پامرغی و ...) نداره. ولی در دو هفته اول شما رو تنبیه خواهندد کرد و شما که از این مورد آگاه نیستین تن به این تنبیهات میدین ولی بعد از هفته دوم که کلاس بازرسی شروع میشه فرمانده بازرسی روشنتون میکنه و بعد از اون هم بطور خودکار تنبیه بدنی انجامم نمیشه!!!

خب فعلا نکته دیگه ای تو ذهنم نیست. اگه سوالی داشتید بپرسید.

فرمانده گردان ما همیشه میگفت که سربازی تمرین صبر و استقامته. صبر برای جنبه روحی و استقامت برای جنبه جسمی.
    سلام
    انشاالله در تمام مراحل زندگی شاد و موفق باشید خدمت که عددی نیست در طول زندگی مهم بقیشه
    من برج 10 افتادم پادگان شهید گنجوی نزاجا 05کرمان ولی فکرشو کردم گفتم خیلی سرده حداقل بندازمش برج 12 و تمدید کردم برج 12 نظرتون در مورد برج 12 تو پادگان 05 کرمان چطوره ؟خداییش 05 کرمان به سخت بودن دوره آموزشی توی ایران معروفه انقدر همه ترسونده بودن ما رو آخر سرمون اومد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    بهترین یگان خدمتی در نیرو انتظامی کجا هست ؟

اراک
    هتله لامصب
    البته منظورم آموزشیه

6. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اراک
    هتله لامصب
    البته منظورم آموزشیه
    خودم اموزشی اراک بودم
    بهترین پادگان کشور اراکه
    منظورم این بود که بعد از تقسیم شدن کجا خوبه توی نیرو انتظامی ؟

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

[QUOTE=meysam182000;8913615]سلام بر دوستان عزیز

هتل یا جهنم؟!

اول اینکه اینکه هتل باشه یا جهنم یه مقدار خیلی زیادیش برمیگرده به شخصیت و روحیات خودتون. برای من نه هتل بود و نه جهنم...سختی و آسونیش باز به فرمانده گروهان و گردان بستگی داره.

این 05 کرمان یکی از دوستای من آموزشیش اونجا بود پارسال اسفند اونجا افتاده بود ولی میگفت خوبه و هر هفته به من زنگ میزد و انگار راضی بود از اونجا الان یعنی همینطوره ؟ البته اون با مدرک کارشناسی افتاده بود اونجا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

0101010101010101010101
    Last edited by The Winter Soldier; 26-12-2016 at 02:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به دوستان و استادان عزیز
    یه سوال فنی داشتم اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم
    اگه یک خانواده فقط دو فرزند پسر داشته باشه که پسر بزرگتر خدمتشو رفته باشه و پایان خدمت داشته باشه، اگر پدر و مادر طلاق بگیرن، پسر کوچکتر که خدمت نرفته و الان دانشجو هست، به چه شرایطی میتونه معافیت کفالت بگیره؟ اصلا میشه گرفت؟ پسر بزرگتر ازدواج کنه امکانش هست؟
    با تشکر فراوان از دوستان و استادان عزیز
    Last edited by abbaskhani; 24-12-2016 at 11:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز خیلی ممنون که این هم تایپ کردی و تجربیاتت رو در اختیار دوستان قرار دادی.
    تقسیمات اونجا به چه صورت بود حدودا؟ نزدیکی به شهر محل سکونت رو اهمیت می دادن یا نه؟
    بعد در حین آموزشی امکان داشت که برای معاف از رزم اقدام کرد؟
    بازم ممنون
    سلام
    تقسیمات بستگی به نیاز سازمان داره (اگه شرایط نداشته باشین). بین ماها بیشتر دوستان شیرازی ضرر کردن. خیلی کم افتادن شیراز و اکثرا افتادن کردستان و کرمانشاه و شاهرود و ...
    در حین آموزشی خیلی خیلی سخت به شما اجازه میدن کاری انجام بدین. البته بستگی داره به فرماندتون...

12. این کاربر از meysam182000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    انشاالله در تمام مراحل زندگی شاد و موفق باشید خدمت که عددی نیست در طول زندگی مهم بقیشه
    من برج 10 افتادم پادگان شهید گنجوی نزاجا 05کرمان ولی فکرشو کردم گفتم خیلی سرده حداقل بندازمش برج 12 و تمدید کردم برج 12 نظرتون در مورد برج 12 تو پادگان 05 کرمان چطوره ؟خداییش 05 کرمان به سخت بودن دوره آموزشی توی ایران معروفه انقدر همه ترسونده بودن ما رو آخر سرمون اومد
    سلام.
    ممنون و همچنین. خدمت اونقدرام سخت نیست. من از مسخره بازی ها و خنده هاش نگفتم. مسخره بازی و خنده اش به اندازه سختیاش هست...
    کلا برج 12 رو برج طلایی میدونن بخاطر تعطیلات و به احتمال زیاد حداقل 10 روز میاندوره بدن...
    در مورد سردی هواش باید بگم که این اواخر روزاش خنک بود ولی شبها فوق العاده سرد. ولی خب دیگه جلو تخت ها امار میگرفتن و نمیرفتیم بیرون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •