تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3800 از 4428 اولاول ... 280033003700375037903796379737983799380038013802380338043810385039004300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,991 به 38,000 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان سایت پارس انلاین برای من اخرین سرعتی که قابل خرید هست رو 2 مگ زده . این یعنی خطم روی دو مگ بسته شده دیگه ؟؟؟؟؟؟ حال اگه بخوام سرعت بالاتر بگیرم باید چی کار کنم ؟ باید خطم رو 9 مگ ببندن ؟
    پارس‌آنلاین سرویس بالاتر از 2مگ نداره اصلاً. ولی اگه خطت بکشه سرعت تمامی سرویس‌های 256 به بالا رو می‌بنده روی 9مگ. یعنی شما نیازی نداری کار خاصی بکنی. یکی از همین سرویس‌های تا 2مگابیت رو بگیر. بقیه‌اش رو بعداً باید پیگیری کنی.
    فقط مطمئن بشو که تو مرکزمخابراتی شما پارس‌آنلاین محدودیت پهنای باند نداشته باشه.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

والا یه بنده خدا داره میگه شبی چند گیگ دانلود میکنم فامیلمون هم داره خیلی ام راضیه حالا من موندم چه گلی به سرم بریزم
    اون بنده خدا که می‌گه شبی چند گیگ یکیشون تو تهرانه، اون یکی هم قزوینه. قم تا حالا من نشنیدم اینجا کسی بگه چند گیگ دانلود می‌کنه.

اون فامیلتون هم تو قمه؟ مرکز مخابراتی‌تون یکیه؟

ولی در کل، سرعت روزانه 200 کیلوبایت و شبانه 60 کیلوبایت برای سرویس 512کیلوبیت، یعنی تقریباً حداقل الزامات قرارداد رو داره می‌ده بهت و احتمالاً اگه شکایت هم کنی دستت به جایی بند نمی‌شه. شما مشکلت اینه که همون اول کاری رفتی 1ساله گرفتی بدون این که تست کنی. عملاً هم یکی از این چند تا راه رو داری:
    1. همین وضعیت صبر کنی تا زمانی که پارس‌آنلاین امکاناتش رو تو شهر و مرکز مخابراتی شما ارتقا بده و پهنای باند بیشتری داشته باشه.
    2. شکایت کنی با سامانه 195 که بعید می‌دونم پذیرفته بشه.
    3. سرویست رو ارتقا بدی به 1مگ یا ترجیحاً 2مگ که باز هم ممکنه فرق چندانی نکنه. البته قاعدتاً انتظار می‌ره روی سرویس 2مگ شبانه حداقل 250کیلوبایت رو بهت سرعت بده. ولی بازم باید ببینی بقیه همشهری‌ها و هم‌محله‌ای‌هات چه وضعیتی دارن.
    4. قراردادت رو فسخ کنی و بری از یه شرکت دیگه سرویس بگیری.

حالا خودت سبک سنگین کن ببین کدوم برات معقول‌تره.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohamedx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اون بنده خدا که می‌گه شبی چند گیگ یکیشون تو تهرانه، اون یکی هم قزوینه. قم تا حالا من نشنیدم اینجا کسی بگه چند گیگ دانلود می‌کنه.

اون فامیلتون هم تو قمه؟ مرکز مخابراتی‌تون یکیه؟

ولی در کل، سرعت روزانه 200 کیلوبایت و شبانه 60 کیلوبایت برای سرویس 512کیلوبیت، یعنی تقریباً حداقل الزامات قرارداد رو داره می‌ده بهت و احتمالاً اگه شکایت هم کنی دستت به جایی بند نمی‌شه. شما مشکلت اینه که همون اول کاری رفتی 1ساله گرفتی بدون این که تست کنی. عملاً هم یکی از این چند تا راه رو داری:
    1. همین وضعیت صبر کنی تا زمانی که پارس‌آنلاین امکاناتش رو تو شهر و مرکز مخابراتی شما ارتقا بده و پهنای باند بیشتری داشته باشه.
    2. شکایت کنی با سامانه 195 که بعید می‌دونم پذیرفته بشه.
    3. سرویست رو ارتقا بدی به 1مگ یا ترجیحاً 2مگ که باز هم ممکنه فرق چندانی نکنه. البته قاعدتاً انتظار می‌ره روی سرویس 2مگ شبانه حداقل 250کیلوبایت رو بهت سرعت بده. ولی بازم باید ببینی بقیه همشهری‌ها و هم‌محله‌ای‌هات چه وضعیتی دارن.
    4. قراردادت رو فسخ کنی و بری از یه شرکت دیگه سرویس بگیری.

حالا خودت سبک سنگین کن ببین کدوم برات معقول‌تره.
    اتفاقا توی قم هستش
    فامیلمون هم توی قم ولی منطقش فرق می کنه
    شکایت هم کردم و چند دقیقه پیش از پارس تماس گرفتن و یکم سرعت بالاتر رفت و اپراتور هم می گفتش که الان پارس داره حداقل امکانات رو میده و شکایتتون هم تاثیری نداره
    حالا اگر من بخوام فسخ کنم از پولی که دادم(196 تومن) چقدر دستم رو میگیره؟

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اتفاقا توی قم هستش
    فامیلمون هم توی قم ولی منطقش فرق می کنه
    شکایت هم کردم و چند دقیقه پیش از پارس تماس گرفتن و یکم سرعت بالاتر رفت و اپراتور هم می گفتش که الان پارس داره حداقل امکانات رو میده و شکایتتون هم تاثیری نداره
    حالا اگر من بخوام فسخ کنم از پولی که دادم(196 تومن) چقدر دستم رو میگیره؟
    خود پارس معمولا در صورتی که مشترک ناراضی باشه پول رو پس میده زنگ بزن بخش فروش باشون صحبت کن ببین چی میگن

7. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohamedx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

قبل از شکایت

بعد از شکایت

اگر شبانشم خوب بشه ممنونش میشم

داره خودمونی میشه M Y T H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

قبل از شکایت

بعد از شکایت

زهی خیال باطل...!!!!
    ماهم 3بار شکایت کردیم، بار اول سرعت شبانه ش درست شد بعد یک هفته دوباره اومد پایین
    دو بار بعدی هم لامصب فقط میرفت از cachefly تست میگرفت و هیچ کاری نمیکرد..

10. 4 کاربر از M Y T H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

قبل از شکایت

بعد از شکایت

خوب اینکه موقتیه فعالا برای اینکه شما رو راضی کنن یه مقدار وضعیت رو بهتر کردن
    تو قم تا جایی که بچه ها اینجا گفتن پارس کمبود شدید پهنای باند داره و به نظرم حتی اگه سرویسهای بالاتر هم بگیرین همین وضعیت رو دارین

12. 3 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزیز در حال حاضر نظتون در مورد پارس انلاین چی ؟ اینکه میگین داره شبانه رو اسمی میکنه یعنی مثلا اگر 2 مگ بگیریم سرعت دانلود همون 200 تا 250 ؟ یا نه کمتر ؟ من مرکز مخابراتیم کاشانی کسی هست تو این مرکز سرویس داشته باشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان عزیز در حال حاضر نظتون در مورد پارس انلاین چی ؟ اینکه میگین داره شبانه رو اسمی میکنه یعنی مثلا اگر 2 مگ بگیریم سرعت دانلود همون 200 تا 250 ؟ یا نه کمتر ؟ من مرکز مخابراتیم کاشانی کسی هست تو این مرکز سرویس داشته باشه ؟
    من مرکز مخابرات کاشانی هستم. سرویس 2مگ حجمی دارم از آبان سال گذشته تا الآن. (سرویسم 12ماهه است.)

من مشکلی ندارم. روزانه معمولاً تا دور و ور 900 تا 950 کیلوبایت سرعت دانلود می‌ره بالا. بین سرورهای داخلی و خارجی هم فرق خاصی نیست. شبانه من مشکل خاصی ندارم. یعنی هنوز واسه من محدود نشده شبانه. اما نسبت به 3 - 4 ماه پیش کمتر شده:
    ساعت‌ 2:00 تا 4:00: متوسط سرعت دانلود حدود 450 کیلوبایت
    ساعت 4:00 تا 5:00: متوسط سرعت دانلود حدود 600 کیلوبایت
    ساعت 5:00 تا 7:00: متوسط سرعت دانلود حدود 900 کیلوبایت

اینا سرعت دانلود از سرورهای داخلی مثل اکسپرس و آپلودبوی و ... است. سرعت دانلود از سرورهای خارجی تو همین ساعت‌ها یه 10 درصد کمتر از این عدداست.

تو روز متوسط پینگم از سرور 8.8.8.8 دور و ور 130 تا 135 میلی‌ثانیه است. جدیداً از 4.2.2.4 هم رسیده به 120تا. شبانه هم چون معمولاً بیدار نیستم، آماری از پینگم ندارم.

این وضعیت خط 2مگ منه تو مرکز کاشانی.

البته دوستان می‌گن که پارس‌آنلاین داره شبانه رو روی سرعت اسمی محدود می‌کنه که فعلاً مشمول حال من نشده. اما ممکنه یه دلیلش هم این باشه که سرویس من 12ماهه بوده و هنوز 2 - 3 ماهی ازش باقی‌مونده. شاید اگه این سرویسم تموم بشه و سرویس جدید بگیرم مال من هم محدود بشه به سرعت اسمی. ولی فعلاً اینه.

15. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

قبل از شکایتبعد از شکایتاگر شبانشم خوب بشه ممنونش میشم
    سلام همشهری
    تو قم فعلا های وب خوب سرویس میده بقیه تعطیل هستند
    اگر سرعتت میاد زیر اسمی حتی برای شبا برو شکایت کن و پولت بگیر و اگه نمیاد زیر اسمی نمیشه کاریش کرد

17. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •