تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3800 از 4751 اولاول ... 280033003700375037903796379737983799380038013802380338043810385039004300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,991 به 38,000 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

حالا اگه من مثلا 128 بگیرم سرعتم همون 16 کیلو هست یا بیشتر میشه؟؟؟
    معمولا برای ارت روی سرعت اسمی بسته میشه (اگر بخوان حال بدن روی 1-2 مگ هم میبندند)
    پس اگر اسمی باشه تا 18 کیلو هم میشه و اگر 2 مگ تقریبا 250 کیلوبایت
    قبل از گرفتن از خود پشتیبانی بپرسی بهت میگه الان وضعیتش چجوریاست

2. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه star2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ایول شاتل 10 خرداد 2گیگ هدیه میده،آورین آورین
    به دلیل:
    خرسندیم به اطلاع برسانیم شاتل یک بار دیگر موفق به کسب رتبه اول و اپراتور برتر در حوزه ی انتقال داده ها (PAP) گردید. کسب این رتبه بر اساس ارزیابی متخصصان و کارشناسان سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، مطابق با استانداردهای بین المللی و جهانی صورت گرفته است. بر اساس این ارزیابی شاتل به عنوان رتبه اول در میان کلیه ی شرکت های انتقال داده شناخته شد و موفق به دریافت تندیس زرین و لوح تقدیر گردید. افزون بر این، شاتل توانست در حوزه ی ICTINQA، تقدیرنامه دریافت کند. گفتنی ست در میان همه ی فعالان حوزه ی ICT کشور، تنها 4 سازمان موفق به دریافت این درجه گردیده اند.
    این موفقیت را به کلیه ی اعضای خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل تبریک می گوییم و امیدواریم هر روز بیش از پیش، شاهد رشد و بالندگی این مجموعه پیشرو در صنعت فناوری اطلاعات کشور باشیم. به همین مناسبت نیز 2 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 10 خرداد به سرویس شما مشترک گرامی تعلق خواهد گرفت.

امید است فراهم آوردن رضایت خاطر مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ شاتل و ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن همچون همیشه یکی از مهم ترین افتخارات ما باشد.

گروه شرکت های شاتل

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایمیل 2 گیگ هدیه برای منم اومد ضمنا من اکو 128 دارم و از 21/2 تا الان به صورت کنترل شده دانلود شبانه انجام دادم و تا الان هم محدود نشدم ! این هم عکس :

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

ایمیل 2 گیگ هدیه برای منم اومد ضمنا من اکو 128 دارم و از 21/2 تا الان به صورت کنترل شده دانلود شبانه انجام دادم و تا الان هم محدود نشدم ! این هم عکس :

سلام
    دستش درد نکنه برای 2 گیگ
    ولی اگر محدودیت های شبانه ی اکو رو برمیداشتند خیلی مرد بودند

6. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed_2007r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توی دل

پيش فرض

سلام به دوستان گلم. یه سوال داشتم خیلی فکر کنم ساده باشه ولی من جوابشو نمیدونم. سوالم اینه:من که تو یه شهرستان تو ارومیه هستم...میتونم از adsl مثلا تهران یا هرجای دیگه غیر از شهر خودمون استفاده کنم؟ اگه آره...هزینه رو تلفن منزل منظور میشه؟

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام به دوستان گلم. یه سوال داشتم خیلی فکر کنم ساده باشه ولی من جوابشو نمیدونم. سوالم اینه:من که تو یه شهرستان تو ارومیه هستم...میتونم از adsl مثلا تهران یا هرجای دیگه غیر از شهر خودمون استفاده کنم؟ اگه آره...هزینه رو تلفن منزل منظور میشه؟
    شما فقط میتونی از سرویس اینترنت شرکتی استفاده کنی که در شهرتون دایر باشه یعنی اون شرکت تو شهرتون اقدام به ارائه سرویس کنه .
    اگر منظورت دایورت کردن ای دی اس ال از تهران به شما باشه (که امیدوارم نباشه و من بد برداشت کرده باشم) غیر ممکنه .

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام با جمع و تفریق های من شما حدود 9گیگ در طول 15 روز دانلود کردید .
    این یعنی 18 گیگ در طول یک ماه .
    این یه چیز طبیعیه که محدود نشید هرچند یکی از بچه ها باهمین قدر دانلودم محدود شده بود . دوستانی که محدود میشن بیشتر از شما نیاز به دانلود رایگان دارن
    راستی من از محدودیت شاتل در اومدم اما هنوز پست هام تو انجمن کنترل میشه .

10. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

معمولا برای ارت روی سرعت اسمی بسته میشه (اگر بخوان حال بدن روی 1-2 مگ هم میبندند)
    پس اگر اسمی باشه تا 18 کیلو هم میشه و اگر 2 مگ تقریبا 250 کیلوبایت
    قبل از گرفتن از خود پشتیبانی بپرسی بهت میگه الان وضعیتش چجوریاست
    ا
    من درست نفهمیدم.من میوام ارت 128 بگیرم.دقیقا نفهمیدم چی گفتین.ارت 128 روی 1 مگ 2مگ بسته میشه؟یا همون 18 کیلو؟و نامحدود هست ولی 18 گیگ در ماه؟که اگه از 18 گیگ بیشتر بشه محدود میشم؟(محدود شدن یعنی اینکه سرعت کم میشه؟) اطلاعات بالا خواهشا بگید درست فهمیدم یا نه.
    و اینکه اگه زنگ بزنم پشتیبانی بهم میگن که روی 2 مگ میبندن یا نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

ا
    من درست نفهمیدم.من میوام ارت 128 بگیرم.دقیقا نفهمیدم چی گفتین.ارت 128 روی 1 مگ 2مگ بسته میشه؟یا همون 18 کیلو؟و نامحدود هست ولی 18 گیگ در ماه؟که اگه از 18 گیگ بیشتر بشه محدود میشم؟(محدود شدن یعنی اینکه سرعت کم میشه؟) اطلاعات بالا خواهشا بگید درست فهمیدم یا نه.
    و اینکه اگه زنگ بزنم پشتیبانی بهم میگن که روی 2 مگ میبندن یا نه؟
    اگه زنگ بزنم پشتیبانی بهم میگن که روی 2 مگ میبندن یا نه؟ بله نسبت به معرفت اون تلفونچی پشتیبانی احتمال زیاد بهتون بگه
    ارت 128 در حالت نرمال سرعتش چیزی در حدود 18 کیلوبایت تا 20 کیلوبایت ، توی همین حدودا تعیین میشه و در یک ماه حداکثر 18 گیگ به صورت نرمال میشه دانلود کرد و بعد از 18 گیگ سرعت خط شما به حداقل ممکن تبدیل میشه 3-6 کیلوبایت
    ممکن است در حال حاظر art 128 رو روی بیشتر از سرعت نامی بسته باشند (از پشتیبانی سوال کن)

13. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

درود علیکم منظور اینه که شما سرویس 128 اسمی میخرید اما در عمل شرکت توان دریافت شما رو روی یک یا دو مگ تنظیم میکنه (این روش قدیمی شده ) اما براتون میگم چیه دوحالت داره :
    1.اگر روی 128 تنظیم کنه سرعتت 18 میشه (البته فکر کنم منظور 16بوده)
    2.اگر روی یک مگ یا دو مگ خطتون رو تنظیم کنن اونوقت سرعتتون میشه 100 به بالا که برای سرویس آرت محال ممکنه یه همچین چیزی پس شما جزو گزینه یک میشی.
    هرچند دیگه با این روش (تنظیم خط روی یک مگ یا دو مگ ) خط رو کنترل نمیکنند . بلکه خط همه تا دو مگ بازه اونا با برنامه سرعت ها رو کنترل میکنن .
    محدودیت که نه سیاست تنبیهی شاتل : روی سرویس های 1.محدود حجمی یعنی اکو و 2. سرویس های آرت اعمال میشه اینطور که :
    برنامه ای مشغول به کاره که کارش محدود سازیه کساییه که زیاد دانلود میکنن . این برنامه سرعت طرف رو میکنه 6 کیلوبایت .طبق منطقی که هنوز ناشناختست . (دقیقا مثل کنترل شدن تمام جواب های من توسط کمک مدیر انجمن که داره من رو خسته میکنه) .
    لازم به ذکره این برنامه رو هیچ احدالناسی نه میتونه کنترل کنه نه تنظیماتش رو تغییر بده نه کارهاش رو پیش بینی کنه(اینا گفته های پشتیبانی شرکت بود) هیچ جوره نمیشه باهاش در افتاد. پاش بیوفته حقوق همه شرکت رو هم قطع میکنه جون من

15. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •