تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 942 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430480880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خبر محرمانه

سلام بچه ها ، خبر داغ:

الان اومدم پستاي قبل رو خوندم انگار هيچ كي متوجه نشده چه خبر شده واقعا تعجب كردم البته يكي از بچه هاي

تازه وارد يه اشاره اي كرده بود ( تشنج رو ) ، بچه ها خبر ندارين مگه چه خبره ؟ بابا ديشب 2 پمپ بنزين رو آتيش زدن

يكيش كه نزديكه خونه ما هست انتهاي اتوبان نيايش امروز صبح خودم اونجا بودم يه عالمه نيرو انتظامي ريخته بودن

اونجا ترافيك و افتضاح بود يه جا ديگه هم مي گفتن پمپ بنزين آزادي هم آتيش زدن اون رو ديگه من نديدم ولي بعيد

نيست ، حالا اين كه خوبه خبراي ديگه اي هم شنيدم يكي مي گفت 7-8 تا پمپ يكي ديگه مي گفت 17 پمپ

به هر حال يكيش رو كه مطمئنم كه خودم ديدم . بابا اوضاع بيريخته 2 ساعت پيش رفتم بيرون 4 تا وانت نيرو انتظامي

رو با يه عالمه چماق بدست تو سر همت - جنت آباد ديدم . حالا sms: امروز از ساعت حول و حوشه 12 sms هاي

ايرانسل قطع شد حالا جالبه همون حول و حوش smsهاي 912 و تاليا هم قطع شد دقيقا از 11 نفر آمار گرفتم ،

3 تا ايرانسلي ، 7 تا 912 و 1 تاليا تا الان هم قطعه بابا م وبرادرم هم 912 دارن . زنگ زدم 140 اولش كه زنه مشكل رو

گفت بعدش با اپراطور هم صحبت كردم يارو گفت اره امروز مشكل داره تا فردا صبح درست مي شه ، يه جورايي

تابلو حرف مي زد بعد من يهو گفتم عزيز جان ماله اپراطور هاي دولتي هم قطع شده يه دفعه قطع كرد ( انگار مي خواست دروغ نگه )

راستي اخبار 14 هم گفت دقيق نگفت چند تا پمپ گفت تعدادي از پمپ بنزين ها رو تخريب كردن !

آره بابا خودتون يه كم فكر كنيد مي فهمين چه خبره !؟ مشكل از ايرانسل نيست
    Last edited by Ebrahim202003; 27-06-2007 at 23:26.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 اختلال اس ام اس ایرانسل و مخابرات

از امروز ظهر در سمنان ارسال اس ام اس ایرانسل و مخابرات دچار مشکله و هیچ اس ام س رد و بدل کرد.

فقط برقراری تماس مثل سابق خوبه.

بچه ها از شهرهای خودشون گزارش بدن.بگن سالمه یا مختله.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اینجا اصفهان ساعت 11.30 Sms مخابرات ، ایرانسل ، تالیا ، اسپادان قطع هست و هیچ sms نه دریافت میشه و نه فرستاده میشه /
    تماس صوتی مشکلی نداره /.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تشنج و اختناق در مملكت و جلوگيري از آن با قطع sms

چون ديدم 2 تا پست بعد از پست من اومد و هيچ عكس العملي ديده نشد يا نيفتاد دوباره تكرار كردم :

سلام بچه ها ، خبر داغ:

الان اومدم پستاي قبل رو خوندم انگار هيچ كي متوجه نشده چه خبر شده واقعا تعجب كردم البته يكي از بچه هاي

تازه وارد يه اشاره اي كرده بود ( تشنج رو ) ، بچه ها خبر ندارين مگه چه خبره ؟ بابا ديشب 2 پمپ بنزين رو آتيش زدن

يكيش كه نزديكه خونه ما هست انتهاي اتوبان نيايش امروز صبح خودم اونجا بودم يه عالمه نيرو انتظامي ريخته بودن

اونجا ترافيك و افتضاح بود يه جا ديگه هم مي گفتن پمپ بنزين آزادي هم آتيش زدن اون رو ديگه من نديدم ولي بعيد

نيست ، حالا اين كه خوبه خبراي ديگه اي هم شنيدم يكي مي گفت 7-8 تا پمپ يكي ديگه مي گفت 17 پمپ

به هر حال يكيش رو كه مطمئنم كه خودم ديدم . بابا اوضاع بيريخته 2 ساعت پيش رفتم بيرون 4 تا وانت نيرو انتظامي

رو با يه عالمه چماق بدست تو سر همت - جنت آباد ديدم . حالا sms: امروز از ساعت حول و حوشه 12 sms هاي

ايرانسل قطع شد حالا جالبه همون حول و حوش smsهاي 912 و تاليا هم قطع شد دقيقا از 11 نفر آمار گرفتم ،

3 تا ايرانسلي ، 7 تا 912 و 1 تاليا تا الان هم قطعه بابا م وبرادرم هم 912 دارن . زنگ زدم 140 اولش كه زنه مشكل رو

گفت بعدش با اپراطور هم صحبت كردم يارو گفت اره امروز مشكل داره تا فردا صبح درست مي شه ، يه جورايي

تابلو حرف مي زد بعد من يهو گفتم عزيز جان ماله اپراطور هاي دولتي هم قطع شده يه دفعه قطع كرد ( انگار مي خواست دروغ نگه )

راستي اخبار 14 هم گفت دقيق نگفت چند تا پمپ گفت تعدادي از پمپ بنزين ها رو تخريب كردن !

آره بابا خودتون يه كم فكر كنيد مي فهمين چه خبره !؟ مشكل از ايرانسل نيست

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ابراهیم جان 10000% حق با توست ! کل sms های قطعه !!!! و حالا جالب اینه که شب تمام شد و همین الان sms ها را افــــــتـــاد ...........!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ابراهیم صدای امریکا گفت 12 تا پی30بنز آتش گرفته
    اس ام اس در ایران مثل یک خبر رسان فوری عمل میکنه و خیلی زود پخش میکنه خبرهارو
    قبل از اینکه اس ام اس قطع بشه خبر آتیش زدن پمپ به دستم رسید اما اینم بگم کسی زنگ نمیزنه این خبر رو بده چون پول تلفن زیاد میشه اما اس ام اس بهترین راه برای با خبر کردن مردم هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ابراهیم جان 10000% حق با توست ! کل sms های قطعه !!!! و حالا جالب اینه که شب تمام شد و همین الان sms ها را افــــــتـــاد ...........!!!!
    واسه منم راه افتاد هر کی 912 داره یا 0932 تست کنه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابراهیم صدای امریکا گفت 12 تا پی30بنز آتش گرفته
    اس ام اس در ایران مثل یک خبر رسان فوری عمل میکنه و خیلی زود پخش میکنه خبرهارو
    قبل از اینکه اس ام اس قطع بشه خبر آتیش زدن پمپ به دستم رسید اما اینم بگم کسی زنگ نمیزنه این خبر رو بده چون پول تلفن زیاد میشه اما اس ام اس بهترین راه برای با خبر کردن مردم هستش
    بچه ها همينارو هم كه گفتم با ترس ولرز گفتم مواظب باشين موضوع سياسيه يه موقع پدرمون رو در نيارن ؟ خطرناكه حسن

بچه ها راستي به شهاب بگيم شماره هامونو برداره

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها اصلا کارا اینا تابلو نیست مگه نه ؟!؟!؟!.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

ابراهيم سيم دولتي تو شهر ما مشكلي نداشت
    ساعت 9 هم يه پست دادم كه دولتي براي ما مشكل نداره
    خب الان مال بقيه دولتيام درست شد پس چرا ايرانسل هنوز قطعه
    چند روز پيش بازم اين مشكل برايايرانسل به وجود اومد
    فكر نميكنم ربطي داشته باشه
    عكساي يكي از پمپ بنزينام يكي از دوستان لطف كردن برام فرستادن
    ما ديشب مطلع شديم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •