سلام بچه ها ، خبر داغ:
الان اومدم پستاي قبل رو خوندم انگار هيچ كي متوجه نشده چه خبر شده واقعا تعجب كردم البته يكي از بچه هاي
تازه وارد يه اشاره اي كرده بود ( تشنج رو ) ، بچه ها خبر ندارين مگه چه خبره ؟ بابا ديشب 2 پمپ بنزين رو آتيش زدن
يكيش كه نزديكه خونه ما هست انتهاي اتوبان نيايش امروز صبح خودم اونجا بودم يه عالمه نيرو انتظامي ريخته بودن
اونجا ترافيك و افتضاح بود يه جا ديگه هم مي گفتن پمپ بنزين آزادي هم آتيش زدن اون رو ديگه من نديدم ولي بعيد
نيست ، حالا اين كه خوبه خبراي ديگه اي هم شنيدم يكي مي گفت 7-8 تا پمپ يكي ديگه مي گفت 17 پمپ
به هر حال يكيش رو كه مطمئنم كه خودم ديدم . بابا اوضاع بيريخته 2 ساعت پيش رفتم بيرون 4 تا وانت نيرو انتظامي
رو با يه عالمه چماق بدست تو سر همت - جنت آباد ديدم . حالا sms: امروز از ساعت حول و حوشه 12 sms هاي
ايرانسل قطع شد حالا جالبه همون حول و حوش smsهاي 912 و تاليا هم قطع شد دقيقا از 11 نفر آمار گرفتم ،
3 تا ايرانسلي ، 7 تا 912 و 1 تاليا تا الان هم قطعه بابا م وبرادرم هم 912 دارن . زنگ زدم 140 اولش كه زنه مشكل رو
گفت بعدش با اپراطور هم صحبت كردم يارو گفت اره امروز مشكل داره تا فردا صبح درست مي شه ، يه جورايي
تابلو حرف مي زد بعد من يهو گفتم عزيز جان ماله اپراطور هاي دولتي هم قطع شده يه دفعه قطع كرد ( انگار مي خواست دروغ نگه )
راستي اخبار 14 هم گفت دقيق نگفت چند تا پمپ گفت تعدادي از پمپ بنزين ها رو تخريب كردن !
آره بابا خودتون يه كم فكر كنيد مي فهمين چه خبره !؟ مشكل از ايرانسل نيست