ممنون يه pakege باتري اكون باتري
ممنون كمك كني
![]()
ممنون يه pakege باتري اكون باتري
ممنون كمك كني
![]()
دوست عزیز این تایپک رو بخون همه کار میتونی انجام بدی
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
چرا اتفاقا هك كردم همه كاري هم روش كردم!این چند وقت گوشی رو هک نکردین؟
اما اولش درست بود نميدونم حالا چه مرگشه اينجوري ميكنه!
جون هر كي دوست دارين يكي به دادم برسه!
خودم يه راه حل به فكرم رسيدهاما...
آيا كسي ميتونه اين كار رو براي رضاي خدا و كمك به هم وطنش انجام بده؟و اون كار اينه كه اولا دوستي كه ميخواد به من كمك كنه گوشيش اين مشكل رونداشته باشه!
و بعد، خب راه حل اينه كه يك عزيزي كه گوشيش اين مشكل رو نداره ! بياد و با استفده از الف (ELF) فايل منيجر (FileManager) از تمام سه قسمت گوشي ( يعني IFS و System و tpa ) يه نسخه كامل توي مموري كارد ايجاد كنه و تمامشون رو فشرده كنه ( براي اين كه حجمش كم بشه! ) و بي زحمت براي من يه جايي آپ كنه و لينكش رو حالا يا خصوصي يا همينجا بزاره منم با كمال تشكر از ايشان اونا رو دان كنم و گوشيمو دوباره درستش كنم!
كسي هست كه هم گوشيش مشكل گوشي من رو نداشته باشه و طريقه نصب و استفاده از الف رو بدونه و بخواد به من بي نوا كمك كنه! (خواهشاً)
هم اكنون نيازمند كمك تو هم وطني عزيز كا 800 دار هستم!
![]()
تو Opera اینجوریه تو برنامه ای که واسه Gmail دارم اینجوریه تو مرورگر خود گوشی هم اینجوریه
سلام دوستان
یادش بخیر زمانی که این تاپیک رو راه انداختیم چه کل کلی بود روی k800وn73
هر روز سر دعوای بچه ها یا از forum اخراج میشدن یا تاپیکشون بسته میشد
موفق باشید
با سلام
من گوشی k800 یکی از دوستانم رو دیدم که در قسمت گالری ویدئو preview ویدئو هارو به صورت کوچیک در حال پخش نشون میداد
ولی تو k800 من اینشکلی نیست و نصاویر ویدئویی در گالری ثابت هستند
کسی میتونه منو راهنمایی کنه چجوری میتونم اون کارو انجام بدم؟
با تشکر
دوست عزیز K800 تو ورژن های قدیمیش این ورژن رو داشت ولی تو ورژن (Firmware) جدید این امکان وجود نداره .
شما می تونید مرژن دوستتون رو ببینید و اگه دوست دارید گوشیتونو به اون ورژن فلش کنید و همون امکان رو شما هم داشته باشید .
درسته دوست عزيز فريمور هاي قديمي مثل اين فريمور R1JG001 رو اگه روي گوشيت فلش كني ميتوني تو قسمت فيلم ها در حالت نمايش 5*5 يا 3*3 انتخاب كني فيلم پخش ميشه بدون اينكه پخش فيلم بزنيعكس ها با پسوند Gif هم همين جوريه
دوست عزيز تو فريمور هاي جديد اين قابليت وجود نداره
موفق باشيد!![]()
خوب دیگه گزشت زمان خیلی چیز ها رو تغییر میده
الان هم اون بحث هاست منتهی در مورن کا 850 و ان 82
با تشکر از شما
این یک ویژگی خوبی بود واقعا چرا تو فریمور های جدید این قابلیت رو حذف کردند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)