نحوه ساخت MAP رو هم یاد میدید ؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام
فایل اجرایی بازی game.dat رو اجرا میکنه. ربطی به خراب بودن خود فایل نداره.
سعی کنید بازی رو روی Windows XP SP2 Compatibility اجرا کنید.
سعی کنید بازی رو به پچ 1.04 ببرید.
حواستون باشه که از کرک مناسب استفاده کنید.
فایل های تنظیمات بازی رو از توی My Documents> Command and Conquer Generals Zero Hour Data حذف کنید.
ساختن مپ از نظر گذاشتن ساختمونا، فرو بردن یا بالا آوردن زمین و تکسچر سخت نیست و یکی دو بار که بسازید، دستتون میاد.
بیس هم حتی میشه گذاشت.
ولی اون میشه نقشه برای Multiplayer... اگر تو Skirmish استفاده بشه، AI بازی هیچ کاری نمیکنه.
برای ساخت نقشه Skirmish کار مقداری سخت تره و شما باید محدوده ساختمان سازی، محدوده ساختمان دفاعی سازی، مسیرهای حمله سه گانه (مستقیم و اولیه، ثانویه و Flank یا از پشت) رو تعیین کنید.
یه فایل PDF داشتم، انگلیسی بود، خودم تونستم با توضیحاتش یه مپ بسازم برای Skirmish ولی وقت می گیره.
تکراری شده است ...
یه سوال !
من لپ تاپم کانفیگ زیر ور داره :
CPU : CORE I 7 ---- RAM: 6G --- VGA: 2G
با این حال توی بازی بعضی موقع ها لگ می شه ! در حالی که من دارم با AI بازی می کنم و تو شبکه بازی نمی کنم ! مشکل از کجاست ؟ تنظیمات بازی رو هم رو LOW گزاشتم !
به احتمال فوق العاده زیاد، سیستم عامل بازی رو روی گرافیک تعبیه شده روی CPU اجرا میکنه. نه گرافیک جداگانه.
این مشکل رو برادرم هم داشت ولی به سختی و با تغییر پروفایل های بازی با نرم افزار Nvidia Inspector درستش کردیم و بازی روون شد.
یعنی به چه صورت ! چی کار باید بکنم ؟
کودوم پروفایل رو انتخاب کردید ؟
فایل Generals .exe رو add کردید ؟
کودوم پروفایل رو انتخاب کردید ؟
فایل Generals .exe رو add کردید ؟
نه، توی پروفایل ها، بازی Command and conquer Generals داره، فایل رو هم زده generals.exe خودش.
توی تنظیماتش، یک آپشن هست که توش Optimus داره، اون رو باید به همراه یکی دو آپشن دیگه تغییر بدید.
الان خودم نمیدونم باید از برادرم بپرسم.
بش میگم عکس بگیره از پروفایلش بفرسته برام.![]()
این نسخه رو که گرفتم command and conquer generals نداره . فقط generals 3 و 4 و Red Alert رو داره ! اون نسخه + تنظیماتش رو ممنون می شم بقرستید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)