خیر دوست گرامی
گفتم پینگ کرمان تا شیراز 13 میلی ثانیه شده
کسی که خود شیراز باشه پینگش 1 دو یا حداکثر 3 میلی ثانیه هست .
خیر دوست گرامی
گفتم پینگ کرمان تا شیراز 13 میلی ثانیه شده
کسی که خود شیراز باشه پینگش 1 دو یا حداکثر 3 میلی ثانیه هست .
Dns چیه جریانش ؟
Dns چیه جریانش ؟
شما هم پس پرداخت هستید ینی اگه ترافیک زمان دار بیاد براتون قابل خریداری و فعال شدن هست؟ گرفتید تاحالا؟
بله من چند نوبت گرفتم. مثلا ااگه ترافیک عادی باشه 500 گیگ 700 هزار تومن
ترافیک زمان دار هست 300 گیگ 100 تومن ..
دستی تو ویندوز 11
الان هم با کروم باز میشه هم با اج مرورگر خود مایکروسافت
جریان خاصی نداره
شانسی کشف کردم
دی ان اس اولی را بزارید 1111
دومی 8888
به احتمال زیاد این سایت ها رو باز میکنه
سلام دوستان. من ۴ماهه پشت هم مخابرات منطقه رودهن تهران سر میزنم میگن کل استان تهران ثبت نام فیبر نوری نداره هنوز ابلاغیه ثبت نام نیومده و ازین چیزا. ساختمان ما هم نوسازه و سازنده کلا جای کابل مس فیبر نوری کار کرده. کوچه پایینیمون هم سه تا ازین پستای نوری کشیدن. ولی مارو نمیدم. میخوام بدونم کسی تو این یکی دوماهه تهران اینترنت تونسته بگیره یا نه.ممنون
دوست من سر کار گذاشتن شما رو.. موضوع فوق در رابطه با سرویس adsl بود که مخابرات همون زمان هم به همه سرویس میداد.. چه برسه الان... سرویسی هم که شما میخوای فیبر نوری هست که اصلا ربطی به موضوعی که توضیح داده نداره.. بله من همین مدت برای یکی از دوستان سرویس فیبر درخواست کردم کارهاش رو به سادگی انجام دادن و در حال حاضر منتظر برای فعال شدن هست.. پس هیچ مشکلی نداره.. برو پیش رییس مرکز و بهشون بگو ساختمان تعداد اینقدر فیبر میخواد.. و با بازرسی صحبت کردید و اگر براتون انجام ندن از طریق بازرسی روند رو ادامه خواهید داد..
البته این رو هم بگم اگر توی خیابان یا کوچه شما فیبرکشی شده باشه مشکل خاصی وجود نداره و باید بیان بهتون سرویس بدن.. اگر نشده باشه کار مقداری سخت و زمان بر هست...که البته در زمان شکایت بهتره یک نفر نباشی و تعداد درخواست دهندگان بالا باشه...
اگر گفتن خیر سرویس داده نشده و اونها ماله قبل هست و این حرفها بگو شما فکر کنم سرتون توی حساب کتاب نیست.. اگر شرکت شما(مخابرات) روزی یه دونه مشتری جدید در سطح کل استان تهران نداشته باشه باید درش رو بست... اینکه مشتری خودش میاد و درخواست میده و میگه نیاز دارم و شما قبول نمیکنید یا احتمالا بلد نیستید یا از پول درآوردن برای مخابرات راضی نیستن که اگر من به بازرسی اعلام کنم شما میگید ۴ماه سرویس فیبر فروخته نشده و نمیشه و برو پی کارت.. مطمين باشید هفته بعدش شما دیگه رییس مخابرات نیستن..!
Last edited by pipo4713; 30-08-2021 at 00:27.
ایراد فنی دارید احتمالا…سرعت کسی محدود نیست
من سرعت آپلودم ۱۰۰ مگ هستش که البته نهایت ظرفیت مودمم هستش
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)