تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 827 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض لوكارلي سپتامبر يوونتوسي مي شود

كريستين لوكارلي كاپيتان ليوورنو در ماه سپتامبر رسماً به عنوان بازيكن يوونتوس قرارداد امضا مي كند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بعد از اتفاقاتي كه طي چند روز گذشته در باشگاه ليوورنو رخ داد و اختلاف بين لوكارلي و روساي باشگاه به اوج خود رسيد اين بازيكن درخواست رسمي خود را براي ترك تيم و پيوستن به يوونتوس را اعلام کرد و اكنون هم اخبار پاياني حكايت از توافق نهايي لوكارلي با تيم توريني دارد.
    به گزارش وب سايت اسپورت نيوز كريستين لوكارلي در اواخر ماه آگوست قرارداد خود را با يوونتوس امضا مي كند و از سپتامبر آينده هم اين بازيكن رسماً عضويت تيم بينكونري را مي پذيرد.
    با اين اوصاف آمدن لوكارلي مي تواند راه رفتن ابراهيموويچ را هموار كند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض يوونتوس؛ ابراهيموويچ را جريمه مي كند

سران باشگاه يوونتوس تصميم دارند زلاتان ابراهيموويچ را به خاطر غيبت در تمرينات مقابل اسپتزيا جريمه كند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در جريان ديدار دوستانه يوونتوس برابر اسپتزيا كه به برتري 4 بر يك تيم توريني انجاميد زلاتان ابراهيموويچ بدون هماهنگي و اطلاع قبلي غيبت كرد تا خشم سران باشگاه را به اوج برساند.
    مطبوعات ايتاليا نوشتند، سران باشگاه در انتظار حضور اين بازيكن در دفتر و پاسخ به سوالت در مورد علت غيبت وي هستند و اين احتمال وجود دارد باشگاه گلزن سوئدي را با جريمه نقدي محكوم كند.
    ابراهيموويچ قصد دارد با اين رفتار سران يووه را وادار كند مجوز خروج او را صادر كنند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دوس سانتوس:چيزهاي زيادي را فرا گرفته‌ام

تيم فوتبال بارسلونا خود را براي شروع فصل جديد رقابت هاي لاليگا آماده مي کند.
    ستارگان اين تيم در اردوي آمادگي بسر مي برند و درحالي که رئال مادريد با ايجاد هياهوي فراوان همچون گذشته در پي جوسازي و به دست آوردن محبوبيت است، بارسلونا آرام و خونسرد کار خود را دنبال مي کند، حتي اگر خوان لاپورتا هم در راس اين تيم حضور نداشته باشد.
    شاگردان فرانک رايکارد مي دانند که رقابت بسيار دشواري را در اين فصل با قوي هاي سپيد پيش رو دارند و به همين خاطر از هر حيث براي رويارويي با آنها مهيا شده اند.
    بازگشت رونالدينيو به تمرينات بارسلونا هم توانسته روحيه مضاعفي را به اين جمع بدهد، اما موضوع ميلان هنوز هم هواداران بارسلونا را رنج مي دهد.
    از سوي ديگر ستارگان تازه وارد نيز در گفت و گوهاي بسياري شرکت مي کنند و از انگيزه ها، اهداف و آرزوهايشان سخن مي گويند.
    اين موضوع در خصوص قديمي ترها نيز البته صدق مي کند.
    اما براي نخستين بار در اين فصل جوواني دوس سانتوس در خصوص حضورش در تور بارسلونا با خبرنگاران صحبت كرد. وي به صراحت گفت: "من در حال فراگيري چيزهاي زيادي هستم و قصد دارم بيشتر وقت خود را با تيم اول سپري كنم."
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ به رغم اينكه جوواني دوس سانتوس تنها 17 سال دارد، اما اين ستاره مكزيكي به راحتي در خصوص خود و تيمش سخن مي گويد.
    وي درباره بازي اول در قاره خود اين چنين گفت: "بارسا براي 3 بازي به اينجا آمده و من از اين بابت احساس خيلي خوبي دارم.
    از اينكه اينجا هستم، بسيار خوشحالم. اکنون به خانه بازگشته ام تا در كنار خانواده‌ام باشم. من تمام سعي خود را مي‌كنم تا آنها را خوشحال كنم."
    دوس سانتوس در تمام دقايق نيمه نخست تيمش مقابل تايگرز آمريكا بازي كرد.
    او در اين خصوص گفت: "خوشحالم كه در برنامه هاي پيش از فصل تيم نقش دارم. بازيكنان بزرگي در بارسلونا حضور دارند و من هر روز چيزهاي زيادي از آن ها ياد مي‌گيرم.
    مي‌خواهم اين شانس را داشته باشم تا در تيم اول بارسا حضور داشته باشم."
    اين در حالي است که او پيش از اين نيز در ديدار تداركاتي مقابل آروس دانمارك به ميدان رفته و عملكرد خوبي را نيز از خود به معرض نمايش گذارده بود.
    دوس سانتوس معتقد است كه مي تواند عملكرد خوبي در بارسا داشته باشد.
    وي در اين باره اظهار داشت: "من بايد بتوانم نقش خوبي در بارسا داشته باشم و قصد دارم چنين هدفي را دنبال كنم."
    در عين حال بسياري او را با رونالدينيو مقايسه مي كنند، اما دوس سانتوس نظر ديگري دارد.
    او مي گويد: "من قصد دارم بهترين بازي هايم را انجام دهم و هرگز قصد ندارم بسان كسي باشم. رونالدينيو، رونالدينيو است و من هم جوواني دوس سانتوس هستم!"
    فرانك رايكارد مربي هلندي بارسا نيز از عملكرد دوس سانتوس در ديدار تداركاتي بسيار راضي است.
    آبي و اناري پوشان در اين بازي با 3 گل تايگرز را با شكست مواجه ساختند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض يوونتوس با كسر امتياز در سري A

جوواني كوپولي كيلي رئيس جديد يوونتوس يقين دارد فرجام خواهي جديد آن ها باعث ماندن تيم در سري A مي شود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، روز جمعه باشگاه يوونتوس در اعتراض به حكم دادگاه پرونده تقلب و تباني فرجام خواهي ديگري را ارائه داد و اين درخواست تجديد نظر مجدد مي تواند خبرهاي خوبي براي طرفداران تيم توريني به همراه داشته باشد.
    رئيس جديد يووه در اين رابطه مي گويد: "من هميشه به پيروزي فكر مي كنم و اميدوارم يووه با كسر 10 يا 15 امتياز به سري A بازگردد و اين موضوع خيلي با ارزش است.
    سزاوار يوونتوس نيست در سري B به ميدان برود و ما مدارك جديدي براي دفاع از خود آماده كرده ‌ايم به اين دادگاه خيلي اميدوار هستيم."

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تعجيل رئال براي جذب ره يس

خوسه ‌آنتونيو ره يس ملي پوش اسپانيايي باشگاه آرسنال انگليس در گفت و گويي با روزنامه ماركاي اسپانيا تمايل خود را براي حضور در تركيب تيم فوتبال رئال مادريد اعلام كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ره يس در اين گفت و گو تاكيد كرد، هيچ فرصتي را براي اينكه در تيم رئال حضور داشته باشم از دست نخواهم داد.
    ره‌يس در مصاحبه‌اي ديگر با روزنامه اخبار جهان چاپ انگلستان ضمن ابراز علاقه شديدش براي سفر به كشورش اظهار داشت.
    وي در اين خصوص گفت: "بازي بين ستارگان رئال افتخار بزرگي براي من محسوب مي‌شود. اميدوارم هر چه سريع تر به اسپانيا بازگردم، زيرا از اينكه در انگليس بازي مي كنم احساس خوبي ندارم.
    مشكلي ميان من و مقامات آرسنال وجود ندارد، بلكه برعكس آرسنال تيم خوبي است و مسوولان آن در اين مدت كمك بسياري به من كرده اند. تنها مشكل من زبان انگليسي و آب و هواي اين كشور است."
    در عين حال اين مهاجم جوان در مصاحبه اي ديگر با تكذيب شايعات اظهار داشت: "هيچ كدام از اين گزارشات از جانب من نبوده است و يك بار ديگر هم مي گويم كه من از حضور خود در آرسنال راضي هستم. به ويژه اينكه در اين فصل نيز در استاديوم جديد حضور خواهيم داشت و آماده‌ايم تا در تمام رقابت ها با كسب پيروزي و افتخار سربلند از ميدان خارج شويم."
    با توجه به حضور آرسنال در مسابقات ليگ قهرمانان اروپا كه مرحله مقدماتي‌ آن از هفته آينده آغاز خواهد شد مقامات رئال تلاش مي‌كنند قبل از شروع اين رقابت ها موضوع انتقال ره‌يس به اين تيم را هر چه سريع تر به اتمام برسانند.
    گفتني است، ره‌يس ژانويه سال 2004 ميلادي با امضاي قراردادي به مبلغ ده و نيم ميليون پوند از تيم سويا به آرسنال منتقل شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تساوي اينتر با آژاكس در آمستردام

در آغاز تورنمنت آمستردام تيم اينتر با تساوي يك بر يك مقابل ميزبان بازي ها يعني آژاكس متوقف شد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، اين تورنمنت كه هر ساله به ميزباني آژاكسي ها در آمستردام برگزار مي شود روز گذشته با ديدار اينتر و آياكس و منچستريونايتد و پورتو آغاز شد.
    در ديدار نخست اينتر ابتدا با گل خاوير سانتياگو سولاري از حريف خود پيش افتاد، اما اشنايدر در نيمه دوم نتيجه را برابر كرد تا اين بازي با تساوي يك بر يك به پايان برسد.
    در دومين ديدار منچستريونايتد با پيروزي 3 بر يك مقابل پورتو نيم بيشتر از راه را براي رسيدن به عنوان نخست جام طي كرد. امشب اينتر مقابل پورتو و آژاكس مقابل منچستريونايتد به ميدان خواهند رفت.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ورنز غايب است

سرمربي بورسيادورتموند در نظر دارد تا در بازي دوستانه تيمش مقابل تاتنهام انگليس از كريستين ورنز مدافع ملي پوشش استفاده نكند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، بوروسيا دورتموند که بايد در اولين بازي فصل جديدش در بوندس ليگا به مصاف بايرن مونيخ مدعي برود، سخت در پي آماده سازي است. به همين منظور قرار است بازي دوستانه اي با تاتنهام انگليس برگزار كند. اما فان مارويچ سرمربي اين تيم قصد ندارد از كريستين ورنز ملي پوش با ارزش خود استفاده كند.
    مارويچ معتقد است بايد خط دفاع تيمش را بدون او نيز محك بزند تا اگر در طول مسابقات بوندس لگيا وي را بنابه دلايلي در اختيار نداشت با مشكل مواجه نشود.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض وضعيت مرتساكر در گرو تصميم فارن هورست

مقامات باشگاه هاي هانوفر و وردربرمن هنوز بر سر انتقال پر مرتساكر به توافق نرسيده اند و همه چيز منوط به تصميم فارن هورست جانشين احتمالي وي در هانوفر است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، كش مكش بين مسوولان دو باشگاه هانوفر و وردربرمن بر سر انتقال پر مرتساكر بيست و يك ساله همچنان ادامه دارد.
    مقامات هانوفر اعلام كرده اند در صورتي كه جانشين مناسب براي وي بيابند حاضر به اين انتقال مي شوند.
    اين در حالي است كه برمني ها حاضرند فارن هورست را به هانوفر بدهند، اما اين مدافع جوان برمني حاضر به اين انتقال نيست و مي گويد دليلي براي اين كار نمي بيند او خواهان ادامه حضورش در برمن است.
    گفتني است، مقامات باشگاه هانوفر اعلام كرده اند در ازاي انتقال مرتساكر ملي پوش و ورود هورست به هانوفر، برمني ها بايد حدود پنج ميليون يورو نيز بپردازند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ميلان از خريد رونالدينيو مايوس نشده است

روزنامه كوريره دلو اسپورت فاش كرد مذاكرات سران ميلان با بارسلونا بر سر خريد رونالدينيو همچنان ادامه دارد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، در هفته گذشته خبرهايي مبني بر علاقه مندي ميلان به خريد رونالدينيو منشتر شد، اما با نپذيرفتن درخواست روسونري توسط ستاره برزيلي بارسلونا همگان آن را يك شوخي معمولي در بازار نقل و انتقالات ناميدند.
    ولي حالا روزنامه كوريره دلو اسپورت خبر مي دهد که درهاي مذاكره بين ميلان و بارسا هنوز باز است و سران روسونري از خريد ستاره آبي و اناري پوش مايوس نشده اند.
    گفت و گوي تلفني با برادر رونالدينيو مدير برنامه اين بازيكن ادامه دارد و اين مي تواند شرايط جديدي را بر سر آمدن وي به ايتاليا به وجود آورد

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ريبه ري: از تصميم خود منصرف نخواهم شد

فرانك ريبه ري، ستاره 23 ساله تيم ملي فوتبال فرانسه در جام جهاني 2006 آلمان اظهار داشت كه تصميم به ترك مارسي گرفته است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ريبه ري در پي اختلافات خود با مديريت باشگاه مارسي در آغاز فصل جديد با ابراز نگراني در مورد آينده اش اظهار داشت كه خواهان پيوستن به باشگاهي است كه به او قول موفقيت و حضور در ليگ قهرمانان را بدهند.
    وي كه به عنوان بازيكني كليدي باعث راهيابي فرانسه به فينال جام جهاني آلمان شد، بدون اينكه اطلاعاتي در مورد مقصد آينده خود ارائه دهد، در مصاحبه اي اظهار داشت: "مديران باشگاه مارسي خود مي دانند كه من به كجا و كدام باشگاه خواهم رفت و در حال حاضر تنها مي گويم كه آرزوي من رفتن از مارسي است.
    مي خواهم بروم، چون قصد دارم به پيروزي دست يابم. مي‌خواهم در ليگ قهرمانان بازي كنم. مي‌خواهم به پيشرفت خود ادامه دهم و سرانجام دوست دارم جزو بازيكنان بزرگ جهان شوم و همه اين دلايل براي من مهم هستند."
    قرارداد ريه بري با مارسي در سال 2010 به پايان مي رسد، اما مقامات باشگاه به طور محرمانه اعلام كرده اند كه هيچ شانسي در مورد جلب رضايت اين بازيكن براي ماندن وجود ندارد.
    با اين وجود، پاپ ديوف، رئيس باشگاه مارسي روز جمعه اظهار داشت كه ريبه ري حداقل تا يك فصل ديگر بايد در استاد دو ولودروم بماند.
    وي در مصاحبه‌اي در اين خصوص گفت: "اخبار اخير در مورد رفتن ريبه ري همه در حد صحبت بوده و هيچ چيز تغيير نكرده است.
    ريبه ري تا سال 2010 با باشگاه قرارداد دارد و مسلماً چه بخواهد و چه نخواهد حداقل در اين فصل بايد به قرارداد خود احترام گذاشته و به آن عمل كند."
    اما ريبه ري كه گزينه مورد علاقه باشگاه هاي بايرن مونيخ، آرسنال، رئال مادريد و ---- نيز بوده است، همچنان بر تصميم خود اصرار داشته و در اين مورد مي گويد: "تصميم خود را گرفته ام و راهي براي تغيير عقيده من وجود ندارد. البته فراموش نمي كنم كه مارسي باشگاه من است و من هم به اين باشگاه و هواداران آن كه بهترين هواداران در فرانسه بوده‌‌اند علاقه دارم و شايد هم از اين تصميم من تا حدي نااميد و ناراحت شوند، اما من هم جوان هستم و دوست دارم بازي در باشگاهي ديگر را تجربه كنم و اميدوارم آنها نيز مرا درك كنند."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •