این رو فقط مشترکان جدید میتونن بگیرن؟
این رو فقط مشترکان جدید میتونن بگیرن؟
نه واسه قدیمیا هم تو پنل تو قسمت تمدید سرویس هست (از 5 تا 8 صبح کلا رایگانه و از 2 تا 5 هم 1/3 بها حساب میشه) ولی مشخص نیست تو ساعات رایگان سرعت محدود میشه یا نه
تهران هستید ؟ کدوم مرکز؟ من مخابرات داشتم بهمن ماه تخلیه کردم خیلی اذیت میکرد 512 نامحدود داشتم
بله مركز مخابراتى قدس، والا منم دو سه هفته اى پيگيرى كردم تا شبانه م فعال شد ولى غير از اين پشتيبانى داغونشون الان كه اوكى شده مشكل ديگه اى نداشتم و البته كه تجربه ى سرويس من كمتر از يك ماه هستش و نميدونم همين طور ميمونه يا نه ولى خب تا الان اين طور بوده، بعلاوه من از پارس كاملا ناراضى بودم و مشترى مداريشون صفره..
دوستان من میخوام تلاش کنم نمایندگی پارسانلاین در ایلام رو بگیرم....
به نظرتون این شرکت، امکان رقابت با مخابرات و اسیاتک رو داره؟
بین تلاش برای گرفتن نمایندگی شاتل و پارسانلاین یا هردوش موندم....
اصلا هم نمیدونم یه نمایندگی استانی چه زیرساخت ها و هزینه هایی باید بکنه برای کارش!![]()
نظر حقیر رو بخاین بهتره نمایندگی شاتل رو بگیرید
بعد اگر نشد پارس
ممنون ولی من هر چی میگردم نیستش. تو قسمت کدوم سرعته ؟
درود
اکانت در حال استفاده من 512 ،ماهیانه 10 گیگ هست که یک ماه دیگه به پایان میرسه و روی خط من بیشتر از 400 کیلوبایت نمیکشه . برای تمدید قرارداد یک ساله کدوم مورد را پیشنهاد میکنید
1-سرویس 512 یک ساله ماهیانه 10 گیگ =333.322 تومان
2-سرویس 1 مگ یک ساله ماهیانه 10 گیگ +10 گیگ هدیه =348.909 تومان
فقط با قسمت فروش حرف زدم گفت اگه 1 مگ بگیری سرعتت در تایم شلوغی کمتر از سرویس 512 پایین میاید
باید تو پنل کاربری تون در قسمت تمدید اشتراک، تغییر سرویس رو انتخاب کنید تا گزینه های زیر ظاهر بشه:
راستی من تو پنلم سرویس های با سرعت اسمی بیشتر از 2 مگ (4 و 6 و 8 مگ) موجود نیست میخواستم بدونم مال بقیه دوستان هم به همین شکله یا نه؟
قطعا سرویس 1 مگ بهتره چون اون 10 گیگ هدیه همون مابه التفاوت قیمتش با سرویس 512 رو جبران میکنه و ضمنا همون طوری که پشتیبانی هم بهتون گفته در ساعات شلوغی کیفیت 1 مگ از 512 بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)