یک جهان تشکر ، مشکلم با همین راهنمایی شما حل شد![]()
یک جهان تشکر ، مشکلم با همین راهنمایی شما حل شد![]()
دوست عزیز یه توضیح مختصر میتونی بدید؟ من چند روز پیش سرعت تک کانکشن دانلود منجیرم 1 مگ میشد ولی بعد چند روز افت کرد به خاطره mtu هست؟
بعد از اینکه نرم افزار مقدار بهینه mtu رو پیدا کرد، چه طوری این مقدار رو تنظیم کردید؟ چه تاثیری بر روی سرعت و ... داشت؟
سلام دوستان D100 رو ميشه قفلش رو باز كرد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
افت سرعت دانلود شما بعد از چند روز ربطی به mtu نداره، ولی mtu شما باید بهترین عدد قرار بگیره تا بیشترین کارایی رو داشته باشین.مخصوصا در سرعت باز کردن صفحات وب و...( یه سرچی در نت انجام بدین با مفهوم mtu بیشتر اشنا خواهید شد)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dvb55; 07-04-2016 at 12:05.
ام تی یو 1460 معمولا معتدل ترین ه
مفهومی به عنوان معتدل یا معتدل ترین نداریم. mtu تنها و تنها یک عدد خواهد بود و اون رو هر مشترک باید با استفاده از نرم افزار و یا روش دستی بدست بیاره و در کانکشن خودش اعمال کنه.
سلام
من میخوام از پارس آنلاین به شاتل بیام
با شاتل تماس گرفتن و گفتن که پورت خالی نداریم و شما از روی سایت ثبت نام کنید تا توی نوبت قرار بگیرید تا زمانی که ظرفیت اضافه میکنیم باهاتون تماس بگیریم
میخواستم بپرسم که معمولا چند وقت یکبار ظرفیت اضافه میشه و چقدر باید در انتظار بمونیم؟
شما تهران هستی؟
من خودم الان 10 ماهه که در صفم! مرکزای مختلفی رو هم ازشون پرسیدم که گفتن محدودیت داره! معلوم نیست دارن چیکار میکنن که تقریبا 80% تهرانو سرویس نمیدن !!!
من نویز خطم زیاده هرکاری ک میشد در باره سیم کشی انجام داد انجام دادم کمی بهتر شد.
به شاتل یا مخابرات زنگ بزنم هیچکدوم نمیتونن کاری کنن برای کاهش نویز؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)