تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 473 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

یه سری ه ک ها هست که این کار رو انجام میده ولی بهتره از اونها استفاده نشه چون حسابی گوشی رو به هم میریزه
    پیشنهاد من برنامه x-plore هست چون براحتی اونجا میشه فایلها رو به صورت یکجا به مموری انتقال داد.
      خب نصبش کردم حالا بايد چيکار کنم؟ راستش هرچي گشتم چيزي دستگيرم نشد. بسيار متشکر. 
    Last edited by Honradez; 22-04-2010 at 13:42.

داره خودمونی میشه tehran_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید من یه گوشی Aino خریدم روی هدست بلوتوث 3 دکمه برای گوش دادن موسیقی هست اونا رو میزدم مدیا پلیر شروع میکرد به پخش آهنگ و راحت آهنگ رو هم با هدست عوض میکردم . الان نمیدونم تو تنظیمات دستم خورده یا نمیدونم چه طوری هر چی روی این سه تا دکمه میزنم آهنگ نه پخش میشه نه عوض میشه ولی این دکمه ها رو زدنی روی هدست چراغ هاشون روشن میشه اگر منو راهنمایی کنید در این مورد ممنون میشم .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا کسی جواب سوال منو نمیدونه اگر لطف کنید بگید اگه خرابی یا چیز جدی باشه من ببرم یا بدم به یارو یا ببرم گارانتی . فقط میخوام بدونم چیز جدی هست یا تنظیمات به هم ریخته کلا هر چی میزنم پخش نمیکنه

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یه بار تنظیمات گوشی رو ریست کنید ببینید درست میشه
    از قسمت
    Settings/Master reset/Reset settings کد گوشی هم 0000 هست

5. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام آقا ممنون اصلا به عقلم ریست ستینگ نرسید ممنون درست شد . اگر احتمالا بازم اینطوری شد ریست کنم یا ببرم گارانتیش یا اصلا ببرم هم کاری نمیکنن ؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

خب نصبش کردم حالا بايد چيکار کنم؟ راستش هرچي گشتم چيزي دستگيرم نشد. بسيار متشکر.
    دوســت عزيز شما از قسمت Menu > Tools > Messaging
    رو بزنـــي هر چي فايل بلوتوثي تو مسج ها باشه اونجا هم هســت همه رو Mark ميكني
    بعد گزينه Edit > Copy . Move رو انتخاب ميكني و تو هر درايوي دوست داري اونا رو كپي كنيـــد
    موفق باشيد!

8. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا یه مشکل خوردم اساسی.K800 دارم . قاب فابریک نو انداختم .از اون موقع تا حالا هر کی زنگ می زنه یا زنگ می زنم صداش نمی یاد باید بزنم روی اسپیکر.باید چی کار کنم؟

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11

سلام آقا ممنون اصلا به عقلم ریست ستینگ نرسید ممنون درست شد . اگر احتمالا بازم اینطوری شد ریست کنم یا ببرم گارانتیش یا اصلا ببرم هم کاری نمیکنن ؟
    خواهش می کنم تازمانی که ریست کارت رو راه می اندازه ریست کن اگه دیدی کارت راه نیوفتاد از یه تعمیرکاری سوال کن

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا کسی مشکل ما رو نمی دونه چه شکلی حل می شه؟ مشکل به احتمال زیاد سخت افزاری باید باشه. چون با هندزفری و اسپیکر صدا می یاد وقتی زنگ می زنیم یا بهمون زنگ می زنند.
    please

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

آقا یه مشکل خوردم اساسی.K800 دارم . قاب فابریک نو انداختم .از اون موقع تا حالا هر کی زنگ می زنه یا زنگ می زنم صداش نمی یاد باید بزنم روی اسپیکر.باید چی کار کنم؟
    آقا کسی مشکل ما رو نمی دونه چه شکلی حل می شه؟ مشکل به احتمال زیاد سخت افزاری باید باشه. چون با هندزفری و اسپیکر صدا می یاد وقتی زنگ می زنیم یا بهمون زنگ می زنند.
    please
    سلام دوست عزيز
    سخــت افزاري نيســت
    به احتمال زيــاد قاب خوب جــا نزده ! ببريــد پيش خودش براي درســت كردن بهتــره
    موفق باشيد!

13. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •