تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 427 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه ژولیوس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

10 میشه چند تا کارو با هم انجام داد

اصولا گوشی های غیر سیستم عامل دار در یک زمان فقط یک کار ( عملی که نیاز به پردازش داشته باشه ) رو میتونن انجام بدن . نه راهی نداره هیچ کاری نمیشه انجام داد.
    برا اینکه بتونی چند تا کارو با هم انجام بدی می تونی از پچ استفاده کنی.
    پچ bookmanager با این پچ میتونی موقع دریافت و ارسال بلوتوس ، هر کار دیگه ای که بخواهی انجام بدی.
    توصیه می کنم اگه تا حالا پچ نصب نکردید اول به آدرس زیر بریدو اونجا رو کامل وبه دقت مطالعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا اینجا رو:
    کد:
    اینم توضیحات پچ:
    این پچ فقط برای w810r4ea031 میباشد.برا ورژن های دیگه خودتون پیدا کنید.
    bookmanager w810r4ea031 در واقع یه جور task manager هست.
    با این پچ می تونید چند تا برنامه مثل دوربین و .. رو minimize کنید و به جاهای دیگه ی منو برید.

تو ضیحات بیشتر :
    باید فایل bookman.ini رو در فولدر : phonememory: other/ini ذخیره کنید
    با فشردن دکمه ی shortcut وارد محیط bookmanager می شوید.
    با فشردن دوباره ی shortcut وارد همون shortcut خودمون می شوید.
    در محیط bookmanager:
    با فشردن 0 بلوتوس رو خاموش و روشن میکنید.
    با فشردن # برنامه ی انتخاب شده را minimize می کنید.
    با نگه داشتن # تمامی برنامه ها بسته می شن.
    1و2و3و4 رو خودتون امتحان کنید.
    با زدن standby صفحه ای که دارید مینی مایز میشه.

دقت کنید bookman.ini پچ نیست وفقط باید تو فولدر مربوطه ذخیره بشه.
    دانلود پچ:
    کد:
    مرجع:
    کد:
    Last edited by ژولیوس; 06-10-2007 at 07:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام . کسی میدونه کدهای ایکان و ابعاد اون ها در w810 رو از کجا میتونم پیدا کنم یا اگر کسی داره
    لطفا بزاره.با تشکر

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه سری فیلم ا فرمت divx دام میخام رو دیلیو 810 نگاه کنم ولی هرچی دنبال کنورتور گشتم کسی بهم نشون نداد شما جایی واسه دانلود سراغ ندارین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اين w810 چقدر کارش درسته؟
    خيلي کيفيت صداش خوبه ، با هر گوشي که تا حالا مقايسش کردم هيچ کدومشون از نظر وضوح صدا به پاش نرسيدند.
    يکمي صداش کمه ولي در عوض وضوح صداش عاليه.يه واکمن تموم عياره.
    وصلش کردم به ساب ووفر کامپيوترم نه کم آورد نه چيزي صداش هم عالي تازه باطريش هم همون قدري مصرف ميشه که موقع استفاده از هد فون مصرف ميشه، به تلوزيون هم وصلش کردم توي صداهاي بلند باند هاي تلوزيون ديدم داره ميترکه ولش کردم . فقط براي وصل کردنش به تلوزيون بايد يه دستگاه ديگه مثل ويدئو سي دي را روشن کنيم با تلوزيون و و صداش را قطع کنيم تا بشه صداي گوشي را روي تلوزيون شنيد ، تلوزيون هاي ديجيتال هم همين طوري هستند؟
    ----
    ميخواستم بدونم اگه گوشي را با اين نوارهاي تبديل وصل کنم به ضبط ماشين کيفيتش چطوره؟کسي تا حالا اين کار را کرده؟اين نوارها دو تومن پولشه ميخوام الکي نرم بخرم بعد هم جواب نده.
    ---
    ديگه اينکه شارژر فندکي براي اين گوشي هست؟کدوم مارکش بهتره؟خود سوني داره؟چند هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یه مموری 2 گیگ انداختم رو گوشیم .بعد از خاموش روشن کردن کار کرد .امروز با برنامه setool2lite یه اکوستیک ریختم توش.مموری داخل گوشی
    بود بعد از روشن کردن گوشی دیگه مموری رو نمیشناخت هر کاری کردم نشد حتی کامپیوتر هم نشناخت .جالب اینجاست که با 512 خودش با همین برنامه هکش کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و گوشی مموری رو میشناخت .
    حالا چیکار کنم دوباره بشناتسش .یعنی مموری سوخت.
    خواهش میکنم کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ميخواستم بدونم اگه گوشي را با اين نوارهاي تبديل وصل کنم به ضبط ماشين کيفيتش چطوره؟کسي تا حالا اين کار را کرده؟اين نوارها دو تومن پولشه ميخوام الکي نرم بخرم بعد هم جواب نده.
    کسی جواب نداد منم خودم رفتم نواره را خریدم و امتحان کردم...عجب کیفیتی حال کردم.
    فقط اگه شخص دیگه ای هم خواست امتحان کنه باید بگم که برای بالاترین کیفیت باید صدای گوشی را تقریبا تا نصف کم کنید و صدای ضبط را به جاش بلند کنید تا صدا شفاف و عالی باشه.

کسی در مورد اون دو تا سوال دیگه نمیتونه راهنمائیم کنه تا خودم زحمتش را نکشیدم؟!

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

اين w810 چقدر کارش درسته؟
    خيلي کيفيت صداش خوبه ، با هر گوشي که تا حالا مقايسش کردم هيچ کدومشون از نظر وضوح صدا به پاش نرسيدند.
    يکمي صداش کمه ولي در عوض وضوح صداش عاليه.يه واکمن تموم عياره.
    وصلش کردم به ساب ووفر کامپيوترم نه کم آورد نه چيزي صداش هم عالي تازه باطريش هم همون قدري مصرف ميشه که موقع استفاده از هد فون مصرف ميشه، به تلوزيون هم وصلش کردم توي صداهاي بلند باند هاي تلوزيون ديدم داره ميترکه ولش کردم . فقط براي وصل کردنش به تلوزيون بايد يه دستگاه ديگه مثل ويدئو سي دي را روشن کنيم با تلوزيون و و صداش را قطع کنيم تا بشه صداي گوشي را روي تلوزيون شنيد ، تلوزيون هاي ديجيتال هم همين طوري هستند؟
    ----
    ---
    ديگه اينکه شارژر فندکي براي اين گوشي هست؟کدوم مارکش بهتره؟خود سوني داره؟چند هست؟
    چه جوری به تلویزیون وصلش کردی
    اگه میشه کامل توضیح بده؟؟

در آغاز فعالیت saido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

bebakhshid man ye soal daram vaghean vase Key lock hich barnamei nist ke vaghti bekhai varede gushi beshi az to code bekhad mesle nokia?

داره خودمونی میشه amir8527's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تفاوت های مو به موی k750i و w810i
    با سلام . من 6ماه w810i داشتم والان هم 2 ماه است که k750i دارم. تفاوت ها را لیست کرده ام.
    1- دوربین ک750 نسبت به و810کیفیت بالاتری دارد وعکسهای واضح تری میگیرد. در عکسهای و810 شما یک نور اضافی مشاهده مکنید.
    2- در ک 750 شما نمی توانید صدای لحظه عکس گرفتن را عوض کنید ولی در و810 میتوانید صداهای مختلفی قرار دهید.
    3- در ک 750 لنز دوربین دارای محافظ است ولی نبود این محافظ در و810 باعث کثیفی فراوان لنز میشود.
    4- در k750i ودر عکسبرداری با اندازه بزرگ شما نمی توانید زوم کنید و در اندازه متوسط فقط تا 2 برابر و در اندازه کوچک میتوانید که تا 4برابر زوم کنید ولی در هنگام فیلم برداری میتوانید در ک750 زوم کنید.
    5- من با ک 750 توانستم عکسی با کیفیت 600kb بگیرم (از فرش عکس گرفتم) ولی حداکثر در و810( 530kb )بود.
    6- حافظه خارجی و810 512mb ودر ک 750 64mb است0
    7- هندفری و810 کاملا در گوش فرو می رود و به راحتی از گوش خارج نمی شود ولی ک 750 اینجوری نیست.
    8- وقتی هندفری و810 به گوش شماست صداهای بیرون را نمی شنوید.
    9- هندفری و810 قابل جدا شدن از وسط را دارد و بدین وسیله میتوانید ان را مثلا به جای هندفری ضبط صوت منزلتان وصل کنید.
    10- و810 دارای کابل اتصال به ضبط صوت است و میتوانید اهنگ های موبایل را از طریق ضبط پخش کنیدولی ک750 نه.
    11- باتری ک750 قوی تر است.
    12- شفافیت وروشناییlcd و810 بیشتر است.
    13- صدای بلندگوهای ک750 واقعا بیشتر است.
    14- هنگامی که و810 را روی زمین میگذارید صدای بلند گوهای ان کم میشود ولی این ایراد در ک750 نیست.
    15- کار کردن با جواستیک ک750 راحتتر وسریعتر است
    16- و810 دکمه مخصوص پخش موسیقی(walkman) دارد.
    17- هنگامی که ک750 را به کامپیوتر وصل می کنید فقط بهmemory stick ذسترسی دارید ولی در و810 به حافظه داخلی تیز دسترسی دارید.
    18- شما با ک750 نمی توانید نوت های ارسالی از گوشی های نوکیا را بخوانید ولی با و810 میشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

1

تفاوت های مو به موی k750i و w810i
    با سلام . من 6ماه w810i داشتم والان هم 2 ماه است که k750i دارم. تفاوت ها را لیست کرده ام.
    1- دوربین ک750 نسبت به و810کیفیت بالاتری دارد وعکسهای واضح تری میگیرد. در عکسهای و810 شما یک نور اضافی مشاهده مکنید.
    2- در ک 750 شما نمی توانید صدای لحظه عکس گرفتن را عوض کنید ولی در و810 میتوانید صداهای مختلفی قرار دهید.
    3- در ک 750 لنز دوربین دارای محافظ است ولی نبود این محافظ در و810 باعث کثیفی فراوان لنز میشود.
    4- در k750i ودر عکسبرداری با اندازه بزرگ شما نمی توانید زوم کنید و در اندازه متوسط فقط تا 2 برابر و در اندازه کوچک میتوانید که تا 4برابر زوم کنید ولی در هنگام فیلم برداری میتوانید در ک750 زوم کنید.
    5- من با ک 750 توانستم عکسی با کیفیت 600kb بگیرم (از فرش عکس گرفتم) ولی حداکثر در و810( 530kb )بود.
    6- حافظه خارجی و810 512mb ودر ک 750 64mb است0
    7- هندفری و810 کاملا در گوش فرو می رود و به راحتی از گوش خارج نمی شود ولی ک 750 اینجوری نیست.
    8- وقتی هندفری و810 به گوش شماست صداهای بیرون را نمی شنوید.
    9- هندفری و810 قابل جدا شدن از وسط را دارد و بدین وسیله میتوانید ان را مثلا به جای هندفری ضبط صوت منزلتان وصل کنید.
    10- و810 دارای کابل اتصال به ضبط صوت است و میتوانید اهنگ های موبایل را از طریق ضبط پخش کنیدولی ک750 نه.
    11- باتری ک750 قوی تر است.
    12- شفافیت وروشناییlcd و810 بیشتر است.
    13- صدای بلندگوهای ک750 واقعا بیشتر است.
    14- هنگامی که و810 را روی زمین میگذارید صدای بلند گوهای ان کم میشود ولی این ایراد در ک750 نیست.
    15- کار کردن با جواستیک ک750 راحتتر وسریعتر است
    16- و810 دکمه مخصوص پخش موسیقی(walkman) دارد.
    17- هنگامی که ک750 را به کامپیوتر وصل می کنید فقط بهmemory stick ذسترسی دارید ولی در و810 به حافظه داخلی تیز دسترسی دارید.
    18- شما با ک750 نمی توانید نوت های ارسالی از گوشی های نوکیا را بخوانید ولی با و810 میشود.
    19-قابليت اجراي فايلهاي فلش در W810 كه K750 چنين قابليتي ندارد
    20-مديريت فايل W810 خيلي قويتر از K750 هست
    21-در قسمت video در W810 ميتوان ليست فيلمها رو مثل ليست عكسها ديد.
    22-براي دسترسي به مموري داخلي و كارد در W810 احتياجي به CD و درايور نيست
    23-(اين نظر خودمه) : نبود جوي استيك احتمال خرابي آن و كثيفي را كاهش ميدهد
    24-وجود سنسور براي تعيين روشنايي LCD باعث كاهش مصرف باتر ميشود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •