چرا من هر چی جلو میرم چمپیونز لیگ شروع نمیشه؟
مگه سال اول تو کریر چمپیونز لیگ نیست ؟
حتی نیم فصل هم رد شد و خبری از چمپیونز لیگ نشد
چرا من هر چی جلو میرم چمپیونز لیگ شروع نمیشه؟
مگه سال اول تو کریر چمپیونز لیگ نیست ؟
حتی نیم فصل هم رد شد و خبری از چمپیونز لیگ نشد
تو فصل اول نیست.باید فصل اول رو تموم کنی و با توجه به رتبه ت تو جدول و سهمیه اون لیگ معلوم میشه که میتونی چمپیونز لیگ شرکت کنی یا نه.اگه هم بخوای از فصل اول چمپیونز لیگ باشه باید موقع شروع کریر یه گزینه هست که میتونی چمپیونز لیگ رو از فصل اول فعال کنی.فقط باید گروه بندیش رو خودت مشخص کنی.
راستی راجع به همین قضیه چمپیونز لیگ تو فصل اول :
اون زمان که با مودینگ وی بازی میکردم گروه بندی رو خودش مثل واقعیت درست میکرد
اما الان که نصب نیست یه گروه بندی در هم بر همی داره . فکر کنم مودینگ وی درستش کرده بود اون زمان . الان واسه کسایی که مودینگ وی دارن هم همینطوره .
البته باید توجه کنین که روی اون گزینه که میرین دو بار باید x رو بزنین که گروه بندی واقعی بشه .
نه نمیرزه !
نه به خاطر پینگ یا از این چیزا
صرفا به خاطر خود بازی که 2 قرون نمیرزه
پولشو برو یه چیزی بخر بخور کیف کن
برو تفریح کن باهاش
پولشو بده سیگار بخر بکش والا شرف داره به اینکه فیفا بخری
سیگار که از مد افتاد . الان دور دوره قلیونه .
آغا این مشکل توپ جمع کن کی حل میشه . گاهی باید بازیکن بیست متر بدوه دنبال توپ !!!
به قول بابام بزار بازیکنا یه کم بدو بدو کنن پاهاشون باز شده![]()
من یک مشکلی که با فیفا دارم این هست که همزمان مود مربیگری و بازیکن (لجند) رو بازی می کنم. الان در سوئیچ کردن بین اینها به مشکل خوردم. همانطور که وارد بازی میشم چون قبلا پرو لجند رو بازی کردم همچنان اون میاد و نمی تونم به مود مربیگری و سیوی که ازش دارم سوئیچ کنم. سیو مود هستا اما جایی رو پیدا نمی کنم که لودش کنم و اون رو بازی کنم.
برو تو قسمت play بعد تو قسمت مود لجند که یک مستطیل هست در جنوب شرقیش 3 تا دایره وجود داره با موس رو یکی یکی دایره ها کلیک کن تا بتونی لود کنی.اگه هم با دسته بازی میکنه با شک میشه سویچ کرد.
سلام دوست گرامی روش نصبش چجوریه ممنون میشم کمک کنید من نصبش کردم ولی هیچ نقلو لنتقالی اتفاق نیوفتاد آیا با این پچ انتقال ماتا به منچسترهستش
Last edited by wwe1man; 01-03-2014 at 16:47.
سلام به همه دوستان فیفا باز...
من یه مشکل جالب دارم و اونم اینه که همیشه از پنالتی گل می خورمچجوری دروازه بان می پره؟! من با جوی استیک (دسته) بازی می کنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)