تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 624 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

این که جزو مزایا نیست! شما حدود 70 هزار تومان پول دادی ، بعد دستگاه بدون مدیا پلیر خریدی!
    بعد آپدیت 131 را به شما دادن و ریختی روی دستگاهت تا مدیا پلیر هم بشه اضافه شده!
    این یعنی اینکه
    دستگاه 101 و 131 و 333 با هم یکی است و تفاوتی نداره، اختلاف قیمتش هم به خاطر ایجاد تنوع مجازی و یه جورایی عوام فریبی است.
    دوست عزیز خیلی ازانواع دیگر ازاین دستگاه ها هم تو بازار ریخته که حتی یه سایت هم ندارن وهمین کارهای ابتدایی مثل پخش چند تا فرمت مولتی مدیا روندارن و دارن با همین قیمت فروش میرن که قطعا شما بهتر از من اینو میدونی!

بله این که شما میگی 131 و 333 یکی هستند قبول دارم ولی 131 به خاطر مشکلاتش دیگه تولید نمیشه واین101 با همون قیمت جایگزینش شده .333 هم یه کابل روش هست وبه خاطر اون 10 تومان اضافه قیمت داره که منطقیه

اما یه نکته ای رو بگم که من چون این دستگاه رو خریدم نمی خوام ازش طرفداری کنم واین مزایا ومعایبی که نوشتم ازدیدگاه خودم بود وسعی کردم یه جورایی تجربیاتم رو تو خرید این دستگاه دراختیار دوستانی که تمایل دارن قرار بدم

2. این کاربر از saeedblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ازانواع دیگر ازاین دستگاه ها هم تو بازار ریخته که حتی یه سایت هم ندارن وهمین کارهای ابتدایی مثل پخش چند تا فرمت مولتی مدیا روندارن و دارن با همین قیمت فروش میرن که قطعا شما بهتر از من اینو میدونی!

بله این که شما میگی 131 و 333 یکی هستند قبول دارم ولی 131 به خاطر مشکلاتش دیگه تولید نمیشه واین101 با همون قیمت جایگزینش شده .333 هم یه کابل روش هست وبه خاطر اون 10 تومان اضافه قیمت داره که منطقیه

اما یه نکته ای رو بگم که من چون این دستگاه رو خریدم نمی خوام ازش طرفداری کنم واین مزایا ومعایبی که نوشتم ازدیدگاه خودم بود وسعی کردم یه جورایی تجربیاتم رو تو خرید این دستگاه دراختیار دوستانی که تمایل دارن قرار بدم
    بله عزیزم خیلی از این مدلها توی بازار هست که ارزش ... هم نداره ولی چون اونها کار اشتباه می کنند ، کار مادیران را توجیه نمی کنه! داشتن سایت هم ملاک خوب یا بد بودن دستگاه نیست!

قیمت مدل هایی که مدیا پلیر ندارند حدود 55 تا 65 است ولی باز هم خریدشون اشتباه است چون مدلهای با مدیاپلیر هم حدود 57 تومانی داره

من نگفتم 333 غیر منطقی است
    گفتم دستگاه با امکانات 333 هست با قیمت 101 !

تشکر از لطف و عنایت شما و اینکه وقت خودتون را صرف اطلاع رسانی عمومی کردید.

4. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مديران شبكه‌هاي «ورزش» و «فيلم و سريال» قبل از راه اندازي معرفي شدند

طي حكمي از سوي معاون سيما، حسين كرمي به سمت سرپرستي شبكه تخصصي «فيلم و سريال» و فرشاد صادقي به سمت مديريت شبكه تخصصي «ورزش» منصوب شدند.

به گزارش ايسنا دكتر حسين كرمي در سال 85 پس از رفتن از مديريت شبكه چهار، به عنوان قائم مقام معاون سيما انتخاب شد.

فرشاد صادقي هم تهيه‌كنندگي برنامه‌هاي «جنگ فوتبال آسيا» و «با جام جهاني» (2002) از شبكه سه را عهده‌دار بوده است. او تهيه‌كننده «دايره طلايي» شبكه سه هم بوده است. كارگرداني جنگ فوتبال آسيا در شبكه سه از ديگر فعاليت‌هاي صادقي بوده است.

بر اساس اين گزارش ايسنا، حسين كرمي و فرشاد صادقي درحالي به سمت سرپرست و مدير شبكه‌هاي «فيلم و سريال» و «ورزش» انتخاب شدند كه هنوز اين شبكه‌ها به صورت رسمي راه‌اندازي نشده‌اند.

رييس سازمان صداوسيما چندي پيش اعلام كرد كه تا پايان امسال پنج شبكه جديد تخصصي در تلويزيون راه اندازي مي‌شود.

عزت‌الله ضرغامي اين مطلب را در حاشيه افتتاح شبكه راديويي نمايش مطرح كرد و گفت: تكثر و تخصصي شدن شبكه هاي صدا و سيما جزو اولويت هاي كاري اين سازمان است و در همين راستا راه‌اندازي پنج شبكه تخصصي برنامه ريزي شده است.

ضرغامي افزود: برنامه‌ريزي براي راه اندازي شبكه توليدات مراكز استاني با عنوان شبكه «شما» و نيز شبكه‌هاي تخصصي فيلم و سريال، ورزش و كودك و نوجوان انجام شده و كارهاي اوليه آن در دست اقدام است.

رييس سازمان صداو سيما از شبكه «معرفي كالا و خدمات» به عنوان ديگر شبكه تلويزيوني ياد كرد كه طراحي و برنامه ريزي هاي اوليه براي راه اندازي آن صورت گرفته است اما ممكن است عنوان اين شبكه در آينده تغيير كند.

ضرغامي خاطر نشان كرد: مهمترين بحث در راه اندازي شبكه هاي جديد تلويزيوني، مسايل فني مربوط به آن است و در صورت رفع اين مسايل شبكه هاي ياد شده به مرور در سيماي جمهوري اسلامي ايران راه اندازي مي شوند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام در مورد زير نويس دستگاه مارشال كسي اطلاعي داره ؟ چحوري ميشه خط رو درشتنمايي كرد چون خيلي خط زير نويس ريز و البته قرمز رنگ هم هست !
    در ضمن يك بنده خدايي از فاميلمون ميخواد يكي از اين دستگاه ها بخره يك مدل ارزون و خوبش رو ميخواد چي معرفي ميكنيد ؟

8. این کاربر از رعد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام در مورد زير نويس دستگاه مارشال كسي اطلاعي داره ؟ چحوري ميشه خط رو درشتنمايي كرد چون خيلي خط زير نويس ريز و البته قرمز رنگ هم هست !
    در ضمن يك بنده خدايي از فاميلمون ميخواد يكي از اين دستگاه ها بخره يك مدل ارزون و خوبش رو ميخواد چي معرفي ميكنيد ؟
    منوی دستگاه قسمت تنظیمات PVR "ضبط شخصی" میشه زیرنویس را کوچک و بزرگ کرد و یا تغییر رنگ داد.

10. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من یه دستگاه دیجیتال سیم ویو گرفتم و وقتی اسکن اولیه رو انجام داد شبکه های 1 تا 8 رو فقط گرفت و شبکه مستند و جام جم و دیگران رو نگرفت! البته آنتن وصل نکردم سیم رو همین جوری به یه میله وصل کردم ولی 8 تا شبکه رو صاف میگیره.
    حالا من باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی مارک سیم ویو از نظر کیفیت خوبه یا نه؟
    ضمنا من یه دستگاه مبدل دیجیتال pin avid رو هم برای لپ تاپ خریدم ولی اونم با آنتن هوایی اصلا کار نمیکنه و میگه سیگنال موجود نیست!
    Last edited by elyas_55; 06-09-2011 at 19:16.

12. این کاربر از elyas_55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان این HDTV ها که گیرنده دیجیتال دارن هم باید تاییده صداوسیما داشته باشن؟
    راستش این LCD من هر چند وقت یکبار تصویر بعضی از شبکه هارو نشون نمیده البته بیشتر شبکه استانی اینجوری میشه - بعضی موقع فقط صدا نداره - برای درست شدن هم باید از دوباره کانال یابی کنم تا درست شه

14. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان این HDTV ها که گیرنده دیجیتال دارن هم باید تاییده صداوسیما داشته باشن؟
    راستش این LCD من هر چند وقت یکبار تصویر بعضی از شبکه هارو نشون نمیده البته بیشتر شبکه استانی اینجوری میشه - بعضی موقع فقط صدا نداره - برای درست شدن هم باید از دوباره کانال یابی کنم تا درست شه
    احتمال داره یه باگ از پخش دیجیتال باشه. شما چک کن ببین درصد سیگنالت نوسان داره یا نه. اگه کم و زیاد میشه کابل آنتن و اتصالاتش رو بازبینی کن.

16. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

احتمال داره یه باگ از پخش دیجیتال باشه. شما چک کن ببین درصد سیگنالت نوسان داره یا نه. اگه کم و زیاد میشه کابل آنتن و اتصالاتش رو بازبینی کن.
    آره بعضی مواقع درصدش تا زیر 80 هم میاد و گاهی نوسان هم داره - البته کابل آنتن درست و حسابی هم به lcd متصل نکردم

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

8 ماه یه گیرنده دیجیتال مارشال me-885 خریدم از دیروز تا حالا به مشکل خورده

وقتی کانالها را جستجو میکنم همه 15 کانال رو با کیفیت و قدرت سیگنال بالا پیدا میکنه

بعد از پایان جستجو فقط کانالهای فرکانس 618000 را توی لیست کانال ها قرار میده و 7 کانال فرکانس 634000

رو توی لیست کانال ها قرار نمیده

آیا گیرنده مشکل داره یا مشکل از صدا و سیماست؟

درضمن بنده از اصفهانم

خواهشا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •