تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 720 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تو نمایندگی های شهر ما فقط یکجا این TV رو به نمایش گذاشته بود و من قبل از اون تهران توی شریعتی دیدم این TV رو هر دوجا فقط یه تصویر گذاشته بود(اون فوتبال مرسوم) توی تهران گفتم اینکه هنوز برایتنسش میلنگه به نسبت LED و LCD کناریش طرف رفت چندتا چراغ رو خاموش کرد و گفت نور زیاده بیا عالی شد!
    توی شهرماهم که یارو اصلا نمیذاشت نزدیک TV شی چه برسه بخوای باهاش ور بریو تستش کنی.
    خوب عزیز تو که میدونستی خونتون چهل چراغ روشن میکنید رفتی این تی ویو دیدی اینجا تو نت 10000000 نفر بهت گفتن اگه زیر نور زیاد تی وی نگاه میکنی پلاسما نخر حالا مشکل از خودته این همه بهت اطلاع دادن رفتی تو فروشگاه بهت توضیح دادن بازم رفتی خرید کردی به نظرم مشکل از خودت بوده نه از تی وی.

2. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان عزيز سلام من تو خروجي هاي hdmi , av ,usb تو تنظيمات تصوير مد پروفشنال رو اصلا نديدم اين مد كجاي منو هست vt30--50
    احیانا غیر فعال هست.شما تو منو گزینه isf رو پیدا کن و on کن.اونوقت مد پروفشنال رو هم خواهی دید.

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مات تر شد

رسیورم Full HD هست و با کابل اوریجینال خود پاناسونیک (HDMI) وصل شده
    متاسفانه رسیورم تنظیمات تصویر نداره فقط یه گزینه داره که اونم گذاشتم روی 1080P تایپ هم گذاشتم روی Auto( که خودش بین pal و NTSC شیفت میکنه)
    مارک ----- چیه؟ کابل دیگه داری باهاش تست کنی شاید کابلت مشکل داره کابل 360 بزن.

6. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مات تر شد

رسیورم Full HD هست و با کابل اوریجینال خود پاناسونیک (HDMI) وصل شده
    متاسفانه رسیورم تنظیمات تصویر نداره فقط یه گزینه داره که اونم گذاشتم روی 1080P تایپ هم گذاشتم روی Auto( که خودش بین pal و NTSC شیفت میکنه)
    متاسفانه با توجه به شرایط نور منزل شما و عادت کردن چشمان شما به LED کاری نمیشه کرد.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

احیانا غیر فعال هست.شما تو منو گزینه isf رو پیدا کن و on کن.اونوقت مد پروفشنال رو هم خواهی دید.
    دوست عزيز ممنون از كدوم قسمت منو بايد isf رو ببينم اخه از ديشب دارم دنبال اين گزيينه مي گردم ولي پيدا نميكنم ممنون ميشم اگر مسير رو بهم بگي در ضمن mr_rayan عزيز من اون 20 تا عكسي كه دوستمون براي تست گذاشتند دارم براي اب بندي به صورت اسلايد شو استفاده ميكنم وزمان عوض كردن عكسها هم 5 ثانيه هست مشكلي كه نيست كه تو 100 ساعت اول از اين عكسها استفاده بشه چون تلويزيون رو گذاشتم تويه اتاق ديگه فعلا هم باش كاري ندارم تا چند روز ديگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نکاتی روکه اینجا میخوام به دوستان عزیز یاد آور بشم این که :
    1- مصرف کننده معمولی برند ، چشم و هم چشمی ، طراحی ظاهری و در زمانی هم که ژست حرفه ای به خود میگیرن برایتنس بالا و اشباع رنگها براشون اهمیت داره و توضیخات فنی و آوردن ریویو از این سایت و اون سایت فقط خسته کردن خود بیشتر نیست بارها شد ه دوستان و فامیل ساعتها وقت منو حضوری و تلفنی گرفتن که چی بخریم بعد از کلی صحبت و توضیح میبینی که کاملا برعکس عمل کرده به گفته فلان مغازه داره و یا چیز دیگه
    2- اکثر دوستان اینجا وقتی میخوان تست بگیرن سورس SD رو مهواره (غلط عمدی ) ویا گیرنده دیجیتال معرفی میکنن اینو خدمت دوستان بگم که 90% ریسیور (غلط عمدی ) های موجود در بازار ایران تصویر استاندارد sd پخش نمی کنن و غالبا تحت برندی در چین تولید میشن و شما اگه توی فرومهای و مجلات تخصصی دنبال این برندها گردید اصلا وجود خارجی ندارن حتی تستی من کردم برند آی کلاس با خروجی اچ دی ام آی تصاویر به مراتب پائین تر از استرنگ 4622 با خروجی کامپونت داره تصاویر ارسالی از صدا و سیما هم وضع بهتری نداره و در مورد تصاویر اچ دی هم متاسفانه باید یک سورس خوب در دسترس باشه که اکثرا نیست پس وقتی که نمیشه شرایط یکسان تست رو فراهم کرد بهتره به نتیجه تست فرومهای خارجی اعتماد کرد نمی خوام وارد بحث تخصصی ریسیور بشم ولی توی میان قیمتها به غیر از استرانگ و توی قیمتهای بالا به غیر از vu - ap box - dream تقریبا بقیه فقط کار راه انداز هستن به لحاظ کیفیت تصویر ولی تا دلتون بخواد فیچرهاشون عین موبایلهای 5 سیمکارتشون زیاده

3- تجربه شخصی من در استفاده از پلاسما ( هر چند مدل قدیمی ) علاوه بر دقت رنگها کنتراست عالی و برایتنس مناسب ( به نظر من برایتنس غیر واقعی ال ئی دیها آزار دهنده هست و فقط به در امکان عمومی یا فضاهای پرنور میخوره ) اینه که تصاویر دل نشین تر و صمیمی تر ی ارائه میکنه خستگی کمتری در تماشای دراز مدت داره با توجه به اینکه حرفه ام دکوراسیوت داخلی هست نور پردازی و میزان شدت نوری موجود در سبک زندگی امروز و در آپارتمانها به حدی هست که اگر بخوایم با برایتنس پنلهای شو شده در فروشگاهها بخواهیم فیلم ببینم مطمئنا احساس بصری خوبی نخواهیم داشت و اذیت خواهیم شد بدون اینکه بخوام از برندی اسم ببرم با اینکه تی وی من پانا سونیک ا س 10 هستش و باید دیگه توی تاریخ دنبالش گشت در مقایسه با یک ال ئی دی 2 میلیون تومانی 46 اینچ که همسایمون10 روزه خریده هیچوقت وسوسه جایگزینی رو برام ایجاد نکرده ولی وقتی با یک وی تی 30 مقایسه اش میکنم بیشتر به مانده حساب بانکی ام فکر میکنم به طور کلی تر اگر میخواهید به دیدن حرفه ای تر نگاه کنید بهتر چک لیست انتخاب و آزمون و مشاور هاتون رو هم حرفه ای انتخاب کنید برای بهترینها باید هزینه بهتری هم کرد
    Last edited by reza_amir54321; 30-12-2011 at 22:37.

11. 11 کاربر از reza_amir54321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جالبه كه اين تي وي تو تاريكي بهترين تصوير رو داره ...پس كاملا مناسب خونه منه ...چون همه بهم ميگن انگار توي غار زندگي مي كنم !...من عاشق محيط هاي تاريك با نور پردازيهاي مختصر هستم و خونه ام شبيه رستوران و كافي شاپه !

13. این کاربر از sarafara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوست عزيز ممنون از كدوم قسمت منو بايد isf رو ببينم اخه از ديشب دارم دنبال اين گزيينه مي گردم ولي پيدا نميكنم ممنون ميشم اگر مسير رو بهم بگي در ضمن mr_rayan عزيز من اون 20 تا عكسي كه دوستمون براي تست گذاشتند دارم براي اب بندي به صورت اسلايد شو استفاده ميكنم وزمان عوض كردن عكسها هم 5 ثانيه هست مشكلي كه نيست كه تو 100 ساعت اول از اين عكسها استفاده بشه چون تلويزيون رو گذاشتم تويه اتاق ديگه فعلا هم باش كاري ندارم تا چند روز ديگه
    Menu / Set up / Advanced isfcc : on

بعدش میری اینجا :

Menu / picture / Viewing Mode : Professional

عکسها رو ولش کن. تو مدلهای جدید ضرورتی نداره.
    بزار رو مد Normal و از TV استفاده کن.

15. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

@ arash_a59

ببین آرش یه کاری بهت میگم انجام بده.
    این عکسارو بریز روی usb:

ببر بزن به vt30 این عکسا همشون برایتنس یکی دارن ببین نتیجه چی میشه اگه راضی شدی که سعی کن با وایت بالانس و گاما روی مدای دیگه یا همون داینامیک اگه بشه تصویرو یه جوری دستکاری کنی که white crush کنه اگه که راضی نشدی مشکل از نور زیاده اتاقه یا نور اتاقو کم کن یا پنلو بفروش بره من میخرمش اگه فروشنده بودی pm بزن.

17. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مارک ----- چیه؟ کابل دیگه داری باهاش تست کنی شاید کابلت مشکل داره کابل 360 بزن.
    xcruiser 400Plus
    کابل 360 رو هم زدم فرقی نکرد.
    ضمنا یه نویز محسوسی هم از TV بگوش میرسه( ازون 4تا فن قابل مشاهده پشتش نیست توی تصویر زیر منبع نویز رو خط کشیدم)نویز رو اگه تلوزیون رو Mute کنید و خونه ساکت باشه از فاصله 2 متری میشه شنید(با دقت و البته خفیف)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •