فک کنم 5شنبه جمعه ملت بیکارن یکم ترافیک بالاست دانلود بده
بقه روزا خوبه
فقط بدیش اینه شب چند با قطه میشه
باید بیدار باشی دوباره استارت بدی
فک کنم 5شنبه جمعه ملت بیکارن یکم ترافیک بالاست دانلود بده
بقه روزا خوبه
فقط بدیش اینه شب چند با قطه میشه
باید بیدار باشی دوباره استارت بدی
ای خدا دو روزه که از سر کار میرم خونه میبینم اینترنت قطعه دو روز پیش قطع بود اما ساعت 8 شب وصل شد اما دیروز اصلا وصل نشد تا همین الان
مثل اینکه باید از کار بزنم برم مخابرات حسابشونو کف دستشون بزارم![]()
از خواب و سلامتی خودمون بزنیم بیدار باشیم که دانلود کنیم !!!
چقدر ماها بدبختیم . . .
به امید روزی که ایران و ایرانی در جایگاه واقعی خودشون قرار بگیرن و این سختی ها تموم بشه و لذت یه زندگی واقعی رو بچشیم![]()
خداییش وقت میکنین نگاه کنین فیلمها رو من حدود 1 ترابایت فیلم و سریال دارم که هنوز نتونستم نگاه کنم فقط دانلود میکنم
سر اخر هم فکر کنم باید دوباره همه رو پاک کنم و دوباره دانلود کنم جدیدهارو
این چه زندگی هست .......................
خوب وقتی نیاز ندارین براچی دانلود می کنین خداییش نصف ترافیک زمان دانلود شبانه به خاطر دانلود های بدون نیاز الان خود من هفته ای شاید 2-3 شب اونم همون فایل هایی که نیاز دارم رو دانلود می کنم باور کنین اگه همه درست مصرف کنن و فقط اون چیزایی که می بینن و نیاز دارن رو دانلود کنن سرعت تو ساعات شبانه اصلا پایین نمیاد متاسفانه ما ایرانی ها یه باور داریم که وقتی چیزی رایگانه باید تا می تونیم تلاش کنیم تا بیشترین سهم رو ازش ببریم( دوست عزیز طرف صحبتم تو این پست شما نبودی کلی گفتم )
سلام دوستان یه سوال:
من وقتی مودم رو روشن میکنم تو هر ساعت فرقی نداره مثلا الان روی 2مگ هست بعدش روی 1مگ بعضی اوقات روی 3 مگ این حالت طبیعی هست یا برای همه همینجوری هست؟
صد در صد موافقم با نظرتون
ولی یه چیز دیگه هم هست این اینترنت انقدر زغالی هست که وقتی یه مقدار سرعتش خوب میشه خواه و ناخواه همه شروع به دانلود میکنن چون بی ثبات هست سرعتش همه فکر میکنن که ممکنه دیگه همچین موقعیتی پیش نیاد برا دانلود و شروع میکنن به دانلود من خودم که اینطوریم واقعا هم معلوم نیست چه خبره یه دفعه متوجه میشی سرعت اینترنت شده دی ال اپ ....
سلام برا من وقتی روشن میکنم 4 مگ هست تا اخر هم روی 4 مگ میمونه
به احتمال زیاد باید خطتون نویز داشته باشه چک کن ببین نویز خطت تو مودم چند زده
سلام به دوستان میخواستم بدونم سرعت 512 یا 256 قدیمی 16 گیگ مخابرات با سرعت 512 جدید با حجم 2 گیگ فرقی تو سرعت دانلود شبانه یا روزانه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز هیچ فرقی توی سرعت طرح های مخابرات نیست و دان استریم همه طرح ها (چه 64kbpsو چه 2048kbps) رو روی 3294 میبندن
فقط توی حجم و قیمت تفاوت داره!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)