تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 380 از 402 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    میشه درمورد آنتی ویروس توضیح بدید چطوری میشه متوجه شد کدام آنتی ویروس قوی است باید چه ویژگی های داشته باشه برای امنینت اینترنت به جزآنتی ویروس نرم افزار یا برنامه ای هست نام ببرید بعضی ازآنتی ویروس که پولی هستند رایگان هستند درباره کرک توضیح بدید کرک بعضی ازآنتی ویروس ها هست نظرتون درمورد آنتی ویروس نود 32 و کومودو چیست و بین آنتی ویروس نود32 وکومودو کدام خوب است توضیح بدید بهترین آنتی ویروس رایگان چیست .و بهترین آنتی ویروس چیست .
    Last edited by fdsag1fdk; 16-02-2016 at 20:11.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

مثل اینکه دوستان قابل دونستن مارو دشمن تست ها اعلام کردن
    البته شما تنها نیستتید تو این مورد، میشه گفت تمام کاربران کومودو به نوعی دشمن تستها محشوب شدند ، از اونجایی که اگر مبنای انتخاب صرفا تستها باشه معمولا کومودو در بالای جدول قرار نگرفته تا به امروز! تستهایی نظیر AV-Test.

بنابراین تمام کاربران کومودو ناخواسته عَاَمِ عدم انتخاب آنتی ویروس صرفا بر مبنای تستها را در دست دارند که این خودش یک شجاعت حساب میشه، جایی که مخالف جریان اب شنا کنی وقتی اکثریت از ریتینگ محصول مورد استفاده شون در تستها پز میدن، یکی مثل من پیدا بشه و تو دلش بگه تستها را با دقت نگاه کنید، شرایط تست را در نظر بگیرد، ویژگیهای هر آنتی را که در اختیارتون میزاره بدونید چیه، مدل حفاظت محصولات را یادبگیرد و بهترین مدل حفاطت که برای شما مهمتر و بهتر است را انتخاب کنید.

اما تستها به عنوان تست (نه همه چیز) میتونه کمک کنه تو انتخاب محصول، نمونه سادش اینکه میفهمیم مثلا پاندا کنترل کمتری در بخش فایروال به شما میده ، همینطور میفهمیم که دیتابیس کومودو در قیاس با برخی محصولات دیگر قدرت کمتری داره. خب، اینها میتونه شاخصهایی باشه که کاربر با توجه به نیازش ، قبل از انتخاب محصول از این اطلاعات برای انتخاب درست استفاده کنه.

در رابطه با تنظیمات مورد استفاده محصولات در تست به فکرم رسید برای کومودو چه تنظیماتی استفاده میشه؟ فکر نکنم چیزی بیشتر از اینکه کومودو را روی پرواکتیو قرار بدهند انجام بشه، برای سایر محصولات هم حداکثر بهترین و قویترین تنظیمات موجود انتخاب میشه ولی ویرایش خاصی در تنظیمات صورت نمیگیره، نمیخوام خیلی بحث را پیچیده بکنم: وقتی محصولی اجازه تنظیمات بییشتر و مورد دلخواه را به شما نمیده، یعنی اون چیزی که کاربر میخواهد و نیاز دارد موجود نیست، حالا بپرسیم آقای آنتی چرا موجود نیست، میفرمایند ما مشتریانی را هدف نگرفیتم که نیاز به این تنظیمات و کنترل و ویژگی داشته باشند بنابراین حذف کردیم یا اصلا قرار ندادیم. به نوعی سیر تحول محصولات امنیتی گاها تحت تاثیر فروش محصول قرار میگیره،

3. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نسخه 9 کی رونمایی میشه؟
    اگه میشه فونت های فارسی بهتری برای این نسخه انتخاب بشه نسخه 8 که فونت فارسیش ش چنگی به دل نمیزنه

5. این کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اوست هر شش موردا شناخت.

راستی اپدیتای اوست چطورین کمن زیادن؟

فایروال خوبیم داره نزدیک 30یا40تا پروتکل داره که من نمیدونم چیه خخخخخ
    آپدیت هاش کم حجم است. جالبه که تو خود برنامه هم آپدیت دیتا بیس داره ، هم آپدیت خود برنامه
    یه ایرادی که داره حتی اگه آپدیتش نکنی تو صفحه اول اخطار نمیده و باز هم میزنه EVERYTHINS IS UPDATE
    یا حتی وقتی تنظیم میکنه رو حالت آپدیت اتوماتیک اگه چند روز آپدیت نکنی در حالی که به اینترنت وصل هم هستی پیغام میده که خیلی وقته آپدیت نشده لطفا آپدیت کنید
    این پیغام رو در حالی میده که صفحه اول باز نوشته همه چیز آپدیته
    ولی در کل آنتی ویروس خوبیه - برای سیستم های قدیمی هم گزینه مناسبیه

رو تلفظ اسم این آنتی ویروس هم نظر واحدی وجود نداره ، مثلا تو نسخه فارسی شده آنتی ویروس نوشته آواست
    اما من چند ویدیو تست آنتی ویروس و ... زبان اصلی دیدم ای-وَست یا اِ-وَست تلفظ میشد که به معنی ایست، توقف است
    Last edited by Nine; 17-02-2016 at 09:56.

7. 4 کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

اوست هر شش موردا شناخت.

راستی اپدیتای اوست چطورین کمن زیادن؟

فایروال خوبیم داره نزدیک 30یا40تا پروتکل داره که من نمیدونم چیه خخخخخ
    درود :
    آپدیتهای اوست حجم خیلیل کمی دارند و روزی حدود 1مگ بیشتر نیست...
    بله فایروال قدرتمندی داره و برای کنترل ارتباطات نرم افزارها عالیه و پیغامهاش گزینه های خوبی داره

9. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چند ساعت پیش خبری در سایت دیجیاتو اومد مبنی بر توزیع آنتی‌ویروس بومی «پادویش»، به «پارس آتنا دژ» سپرده شد
    اولش اینکه اسمش رو میشه با تلفظ پادو – یَش ( به معنی پادوی او – نوکر او) خواند که البته padvish به معنی ضد ویروس است ( پاد = ضد ، ویش = ویروس)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بلافاصله نسخه کاربر خانگی که رایگان هست رو دانلود و در ماشین مجازی ویندوز 10 نصب کردم
    تاریخ آخرین به روز رسانی آنتی ویروس مربوط به اسفند 93 بود . یعنی نسخه ای که الان من از سایت گرفتم باید تاریخ آپدیتش یه سال پیش باشه ؟
    نگران نباشید چون با کلیک رو گزینه به روزرسانی، آنتی ویروس در 17 ثانیه آپدیت شد (8 مگ برای حدود 11 ماه میکنه به حسابی ماهی 700 کیلو، یعنی روزی 25 کیلو – حجم آپدیت رو فشرده نکردن – له کردن - بعد دانلود 8 مگ آپدیت در 17 ثانیه مگه میشه مگه داریم)
    پس از اتمام آپدیت تاریخ آخرین به روز رسانی تغییر نکرد با کلیک مجدد روی بروزرسانی با پیغام جالب زیر روبرو شدم
    با کمی صبر تاریخ به روز میشد اما با کلیک دوباره روی بروزرسانی با همان پیغام قبلی مواجه میشید

نتیجه تست این پک آخر چه قبل آپدیت و چه بعد از آپدیت به صورت زیر بود

پس از حدود 2 -3 ساعت آنتی ویروس "پادوی او" را برای همیشه پاک کردم.
    Last edited by Nine; 18-02-2016 at 00:13.

11. 5 کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان،

اسم ما را از لیست تشکر شوندگان حذف کنید..... من خودم جزو تشکر کنندگان هستم.

====

محتوای مخفی: سلام 
    دقیقا منظور شما را از تبلیغات متوجه نمیشم، گاهی کومودو تخفیفاتی در فروش محصولات میزاره که از طریق اطلاع رشانی میشه با نمایش popup که در بد ترین حالت در ماه یک یا دوبار اتفاق میافته! که این هم قابل فعال/غیرفعال کردن هست.... غیر این مورد من تبلیغی نمیبینم. ....البته اگر عکس میزاشتید بهتربود.

برای عدم نمایش اون پیغام ها میتونید تیک این گزینه را بردارید

درباره تستهای Matousec اول اینکه من اصلا پیگیر این تستها نیستم، ولی تستها در بخش Outbound Protection انجام میشه طبیعتا HIPS مورد تست قرار میگیره، در واقع یک HIPS قدرتمند به یک فایروال قدرتمند در بخش Outbound Protection منتهی میشه، امروزه میشه گفت دیگه اکثر محصولات دارای Tracking suspicious activities هستند، و چاره ای جز این هم نیست و اینکه محصولات دارای این ویژگی هستند نشون میده که یک لایه حیاتی هست. منتهی این قابلیت در دو مدل behavior blocker و Classical HIPS وجود داره، (البته این تئوری هست و درعمل گاهی با هم ادغام میشن یا تغییراتی در هر محصول با محصول دیگر وجود خواهد داشت).

در بحث تست محصول از کاربر حرفی به میون نمیاد، چون قراره قابلیتی که یک محصول به شما ارائه میده بررسی بشه، خب، اشکالی که محصولاتی که صرفا behavior blocker هوشنمد دارند این هست که احتمال اینکه رفتار مشکوک شناسایی نشه وجود داره و یک خلا بعد از این لایه ایجاد میشه و مثالش میشه گفت تغییر تنظیمات شبکه روی سیستم شماست حتی از طریق رجیستری و غیره.... اما HIPS این امکان را به کاربر میده که حتی اگر رفتاری مخرب تشخیص داده نشد کاربر بتونه مدیریت کنه و رفتارهای مشکوک را خودش بلاک کنه. بنابراین بحث امکان مطرح هست. سوال: آیا محصولی که فاقد HIPS قدرنمند هست امکان بلاک هر پروسه و رفتاری را به کاربر میده؟ جواب خیر است.

اما در بحث انتخاب محصول برای یک کاربر؛ این سوال مطرح میشه که آیا شما به عنوان کاربر توان استفاده از یک ماژل یا نیاز استفاده ازش را دارید یا نه؟ که کلا بحث دیگریست و ربطی به تستها نداره.

در رابطه با نوع تستهای Matousec ، زیاد خودتون را درگیر نوع ابزارهای تست بکار گرفته شده نکنید؛ اونها شبیه سازی حملات مخربها هستند. برای اینکه خودتون تست بکنید خیلی راحت مخرب بگیرید و روی سیستم ران کنید. این میشه تست Matousec.
    ضمن تشکر از حسن توجه جنابعالی عکسی که به تظرم جنبه تبلیغات داره ومدام رو صفحه نمایش ظاهر میشه رو ضمیمه کردم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ضمن تشکر از حسن توجه جنابعالی عکسی که به تظرم جنبه تبلیغات داره ومدام رو صفحه نمایش ظاهر میشه رو ضمیمه کردم
    بنده هم چنین موردی رو تجربه کردم .

به هر حال geekbuddy بود و نبودش فرقی نداره می تونین پاکش کنین

14. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

بنده هم چنین موردی رو تجربه کردم .

به هر حال geekbuddy بود و نبودش فرقی نداره می تونین پاکش کنین
    با تشکر یعنی انیستالش کنم و من این کار رو انجام دادم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با تشکر یعنی انیستالش کنم و من این کار رو انجام دادم

سلام

سرویس geekbuddy برای نسخه پولی هست،

کاربران نسخه رایگان بهتره نصبش نکنند، من تو راهنمای نصب کومودو که لینک پستش در پست دوم تاپیک کومودو اومده، عرض کردم نیازی نیست geekbuddy نصب کنید.

من دیدم برخی کاربران نسخه رایگان geekbuddy را نصب میکنند و پیغامهایی دریافت میکنند و حتی وارد چت میشند، بعد در نهایت شرمنده برمیگردن و میاین کومودو را مورد عنایت قرار میدن!!!! غافل از اینکه خدمات geekbuddy رایگان نیست و کارشناسانش اصرار بر خرید محصول میکنند تا بعد به کاربر سرویس بدن و کمک کنند.....

17. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •