سلام خدمت دوستان،
اسم ما را از لیست تشکر شوندگان حذف کنید..... من خودم جزو تشکر کنندگان هستم.
====
دقیقا منظور شما را از تبلیغات متوجه نمیشم، گاهی کومودو تخفیفاتی در فروش محصولات میزاره که از طریق اطلاع رشانی میشه با نمایش popup که در بد ترین حالت در ماه یک یا دوبار اتفاق میافته! که این هم قابل فعال/غیرفعال کردن هست.... غیر این مورد من تبلیغی نمیبینم. ....البته اگر عکس میزاشتید بهتربود.
برای عدم نمایش اون پیغام ها میتونید تیک این گزینه را بردارید
درباره تستهای Matousec اول اینکه من اصلا پیگیر این تستها نیستم، ولی تستها در بخش Outbound Protection انجام میشه طبیعتا HIPS مورد تست قرار میگیره، در واقع یک HIPS قدرتمند به یک فایروال قدرتمند در بخش Outbound Protection منتهی میشه، امروزه میشه گفت دیگه اکثر محصولات دارای Tracking suspicious activities هستند، و چاره ای جز این هم نیست و اینکه محصولات دارای این ویژگی هستند نشون میده که یک لایه حیاتی هست. منتهی این قابلیت در دو مدل behavior blocker و Classical HIPS وجود داره، (البته این تئوری هست و درعمل گاهی با هم ادغام میشن یا تغییراتی در هر محصول با محصول دیگر وجود خواهد داشت).
در بحث تست محصول از کاربر حرفی به میون نمیاد، چون قراره قابلیتی که یک محصول به شما ارائه میده بررسی بشه، خب، اشکالی که محصولاتی که صرفا behavior blocker هوشنمد دارند این هست که احتمال اینکه رفتار مشکوک شناسایی نشه وجود داره و یک خلا بعد از این لایه ایجاد میشه و مثالش میشه گفت تغییر تنظیمات شبکه روی سیستم شماست حتی از طریق رجیستری و غیره.... اما HIPS این
امکان را به کاربر میده که حتی اگر رفتاری مخرب تشخیص داده نشد کاربر بتونه مدیریت کنه و رفتارهای مشکوک را خودش بلاک کنه. بنابراین بحث
امکان مطرح هست. سوال: آیا محصولی که فاقد HIPS قدرنمند هست امکان بلاک هر پروسه و رفتاری را به کاربر میده؟ جواب خیر است.
اما در بحث انتخاب محصول برای یک کاربر؛ این سوال مطرح میشه که آیا شما به عنوان کاربر توان استفاده از یک ماژل یا نیاز استفاده ازش را دارید یا نه؟
که کلا بحث دیگریست و ربطی به تستها نداره.
در رابطه با نوع تستهای Matousec ، زیاد خودتون را درگیر نوع ابزارهای تست بکار گرفته شده نکنید؛ اونها شبیه سازی حملات مخربها هستند. برای اینکه خودتون تست بکنید خیلی راحت مخرب بگیرید و روی سیستم ران کنید. این میشه تست Matousec.