تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 602 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من چند وقتیه که audio technica m50 گرفتم
    راستش با توجه به قیمتش نتونسته منو راضی کنه !
    از کسی که خریدم پرسیدم میگه این هدفون با آمپلی فایر صدای خودش رو نشون میده !

حالا نمی دونم ارزش داره یه آمپ fiio هم براش بگیرم یا نه؟
    بحث دیگر هم خستگی گردن و سر هست، یه سریال 40 - 45 دقیقه ای رو که آدم با این هدفون می شنوه، واقعا خسته میشه

کاش به جای این هدفون یه اسپیکر غول می خریدم
    به نظرتون الان چند می تونم بفروشمش؟

شما یکماه دیگه صبر کنی نتیجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بار می شینه. با کارهایی که انجام دادم هزینه ساخت و بسیار تعدیل کردم و فکر میکنم این امپلیفایر تمام لامپی با این مشخصه های های-اندی که داره و با این هزینه معقولی که داره میتونه ایده آل خیلی ها باشه. از 100 اهم تا 600 اهم رو درایو میکنه و در مواردی که نیاز هست میشه ترانس تعدیل امپدانس در سر راه هدفون کار گذاشت که حتی هدفون های 8 اهم تا 100 اهم رو هم درایو کنه.
    امتحانش ضرر نداره. طبق صحبت هایی که کردم احتمالا 4-5 جا در تهران یک نمونه برای تهران در معرض دید علاقمندان خواهد بود. هر دوستی هم تمایل داشته باشه میتونه بصورت مونتاژ شده یا کیت تهیه کنه یا بصورت امانتی تحویل بگیره و تست کنه.

2. 8 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بحث دیگر هم خستگی گردن و سر هست، یه سریال 40 - 45 دقیقه ای رو که آدم با این هدفون می شنوه، واقعا خسته میشه

داداش صبر کن کار جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تموم بشه تا تجربه بهتری بتونید داشته باشید.

4. 5 کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

یه مقدار بیشتر توضیح میدید صداش چطوری بوده که شما رو راضی نکرده؟

6. این کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوستان mx 365 سنهایزر چجور صدایی داره؟چه تفاوت هایی با ep-630 داره؟ و mx375 در مقایسه با اونها در چه جایگاهیه؟

در حال حاضر هم از هندزفری اورجینال گوشی نوکیا استفاده میکنم و از صداش و بیس نه چندان قویش راضیم.دنبال نمونه با کیفیت صدای بالاتری میگردم. wh-207

هر دوی اینها در مقایسه با cx271 سنهایزر چطورن؟

وایا جایی هست که بشه صدای مدل های سنهایزر رو شنید؟
    Last edited by yoosefshaskol; 02-10-2013 at 19:50.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان mx 365 سنهایزر چجور صدایی داره؟چه تفاوت هایی با ep-630 داره؟ و mx375 در مقایسه با اونها در چه جایگاهیه؟

در حال حاضر هم از هندزفری اورجینال گوشی نوکیا استفاده میکنم و از صداش و بیس نه چندان قویش راضیم.دنبال نمونه با کیفیت صدای بالاتری میگردم. wh-207

هر دوی اینها در مقایسه با cx271 سنهایزر چطورن؟

وایا جایی هست که بشه صدای مدل های سنهایزر رو شنید؟
    سلام.
    مدلی که شما معرفی کردید عملا" بیس ندارد ولی EP-630 بیس دارد در حد انفجار . در ضمن این مدل Isolation بسیار ضعیف دارد یعنی صدای محیط کاملا" شنیده خواهد شد و اطرافیان هم صدای موزیکی را که شما گوش می دهید به راحتی با جزئیات بالا خواهند شنید اما EP-630 در این زمینه خیلی بهتر عمل می کند. MX375 فرق چندانی با MX365 ندارد.
    Sennheiser CX271 را برای مدت بسیار کوتاه تست کرده ام و تنها چیزی که دقیقا" یادم هست این بود که بیس هدفون قوی است و مید پشت این بیس قوی کمی محو می شود. این مطلب در مورد EP-630 هم صدق می کند.
    بعضی (تعداد کمی) از مدلهای سنهایزر را در مجتمع پایتخت می توانید تست کنید.
    موفق باشید.

9. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

سلام.
    مدلی که شما معرفی کردید عملا" بیس ندارد ولی EP-630 بیس دارد در حد انفجار . در ضمن این مدل Isolation بسیار ضعیف دارد یعنی صدای محیط کاملا" شنیده خواهد شد و اطرافیان هم صدای موزیکی را که شما گوش می دهید به راحتی با جزئیات بالا خواهند شنید اما EP-630 در این زمینه خیلی بهتر عمل می کند. MX375 فرق چندانی با MX365 ندارد.
    Sennheiser CX271 را برای مدت بسیار کوتاه تست کرده ام و تنها چیزی که دقیقا" یادم هست این بود که بیس هدفون قوی است و مید پشت این بیس قوی کمی محو می شود. این مطلب در مورد EP-630 هم صدق می کند.
    بعضی (تعداد کمی) از مدلهای سنهایزر را در مجتمع پایتخت می توانید تست کنید.
    موفق باشید.
    بسیار ممنون
    در مورد مید و های چه تفاوت های دارن 630 و 365 ؟
    راستش بیس 630 واسه من خیلی خیلی خیلی زیاده و اصلا دوسش ندارم.
    بیس کمتر چیو پیشنهاد میکنین؟

داره خودمونی میشه amir_tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به تمام دوستان موزیک باز

خواستم تجربه ام رو در ضمینه خرید هدفون به اشتراک بگذارم شاید بدرد کسی بخوره...

امروز هدفون Audio technica m50 رو فروختم و از یکی از دوستان Beats Studio رو خریداری کردم که در یک کلمه بی نظیره

با اینکه هدفون m50 هدفون بسیار خوب و با کیفیتی هست اما بدرد موزیک گوش دادن نمی خوره و نیازهای منو برآورده نکرد!!
    با اینکه ضرر کردم اما از خرید Beats واقعا راضی هستم روی لپ تاپ انقدر عالی درایو شده که ولوم رو از وسط بیشتر نمی شه برد بدون افت فرکانس و بیس تازه هرچی بیشتر ولوم میدی بیس همراهیت میکنه و بیشتر میشه

خلاصه واسه خرید هدفون حتما حتما قبل از خرید تست کنین و صدا بگیرید
    حتما هدفون رو مستقیم به گوشی یا کامپیوتر وصل کنین و اجازه ندید فروشنده اونو به آمپلی فایر وصل کنه! (اشتباهی که من کردم)

12. 2 کاربر از amir_tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به تمام دوستان موزیک باز

خواستم تجربه ام رو در ضمینه خرید هدفون به اشتراک بگذارم شاید بدرد کسی بخوره...

امروز هدفون Audio technica m50 رو فروختم و از یکی از دوستان Beats Studio رو خریداری کردم که در یک کلمه بی نظیره

با اینکه هدفون m50 هدفون بسیار خوب و با کیفیتی هست اما بدرد موزیک گوش دادن نمی خوره و نیازهای منو برآورده نکرد!!
    با اینکه ضرر کردم اما از خرید Beats واقعا راضی هستم روی لپ تاپ انقدر عالی درایو شده که ولوم رو از وسط بیشتر نمی شه برد بدون افت فرکانس و بیس تازه هرچی بیشتر ولوم میدی بیس همراهیت میکنه و بیشتر میشه

خلاصه واسه خرید هدفون حتما حتما قبل از خرید تست کنین و صدا بگیرید
    حتما هدفون رو مستقیم به گوشی یا کامپیوتر وصل کنین و اجازه ندید فروشنده اونو به آمپلی فایر وصل کنه! (اشتباهی که من کردم)
    سلام.
    امیدوارم از خریدتان راضی باشید.
    یک هدفون 150 دلاری را با یک هدفون 300 دلاری عوض کردید.
    برای بسیاری از کاربران آماتور بیتس گزینه ی مناسبی است. اما متاسفانه قیمت آن بالا است و همین مسئله باعث می شود که این برند به آخرین انتخاب برای خرید تبدیل شود. از مسئله فیک و کپی هم بگذریم.
    کمی صدای آن را توصیف کنید.
    با قسمتی از پست شما که Bold کردم کاملا" موافقم. این یکی از مشکلات ما در خرید هدفون به شمار می رود.
    موفق باشید.
    بسیار ممنون
    در مورد مید و های چه تفاوت های دارن 630 و 365 ؟
    راستش بیس 630 واسه من خیلی خیلی خیلی زیاده و اصلا دوسش ندارم.
    بیس کمتر چیو پیشنهاد میکنین؟
    سلام.
    بیس کمتر مدل Sony XBA-1 با قیمت دو برابر EP-630 موجود بود که دیگر نیست. (مگر این که جدیدا" وارد شده باشد.)
    در مید و های از نظر من تفاوتی بین این مدلها وجود ندارد فقط این که MX365 در ولوم بالا شدیدا" تیز می شود (EP-630 هم تیز می شود اما نه در آن حد) و این که مید EP-630 پشت بیس آن محو شده است.
    بیشتر (تقریبا" همه) هدفون های زیر صد هزار تومان بیس قوی دارند زیرا سلیقه کاربران صدای گرم با بیس قوی است.
    خرید Earbud را خیلی پیشنهاد نمی کنم چون بیس و Isolation بسیار ضعیف دارند و معایب آنها از مزایای آنها بیشتر است.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 03-10-2013 at 20:01.

14. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BeauTeenBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

14 خرید هدست تا 40 تومن

سلام دوستان
    لطفا یه هدست خوب فول سایز استریو با میکروفون قوی و خوشگل تا 40 تومن معرفی کنید که مقاوم هم باشه و جدا از مکالمه کیفیت و وضوح صداش واسه آهنگ هم خوب باشه و تا چند سال هم جواب بده
    در ضمن جدا از استفاده واسه پی سی روی گوشی هم جواب بده گوش رو هم خسته نکنه و صدا هم ازش خارج نشه و دیگه یادم نیست!!
    خیلی مرسی

داره خودمونی میشه amir_tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    امیدوارم از خریدتان راضی باشید.
    یک هدفون 150 دلاری را با یک هدفون 300 دلاری عوض کردید.
    برای بسیاری از کاربران آماتور بیتس گزینه ی مناسبی است. اما متاسفانه قیمت آن بالا است و همین مسئله باعث می شود که این برند به آخرین انتخاب برای خرید تبدیل شود. از مسئله فیک و کپی هم بگذریم.
    کمی صدای آن را توصیف کنید.
    با قسمتی از پست شما که Bold کردم کاملا" موافقم. این یکی از مشکلات ما در خرید هدفون به شمار می رود.
    موفق باشید.

سلام.
    بیس کمتر مدل Sony XBA-1 با قیمت دو برابر EP-630 موجود بود که دیگر نیست. (مگر این که جدیدا" وارد شده باشد.)
    در مید و های از نظر من تفاوتی بین این مدلها وجود ندارد فقط این که MX365 در ولوم بالا شدیدا" تیز می شود (EP-630 هم تیز می شود اما نه در آن حد) و این کهمید EP-630 پشت بیس آن محو شده است.
    بیشتر (تقریبا" همه) هدفون های زیر صد هزار تومان بیس قوی دارند زیرا سلیقه کاربران صدای گرم با بیس قوی است.
    خرید Earbud را خیلی پیشنهاد نمی کنم چون بیس و Isolation بسیار ضعیف دارند و معایب آنها از مزایای آنها بیشتر است.
    موفق باشید.
    در توصیف صداش باید بگم که صدای تفکیک شده و بیس بسیار خوبی داره
    من از بیس زیاد خیلی خوشم میاد و این هدفون به خوبی اون صدای مورد نظر من رو ارائه میده...

یک مدل هدفون بیتس به نام BeatS studio 24 هم هست، اون چه فرقی با نمونه اصلی داره و قیمتش چند هست؟
    از نظر صدا فرق داره؟

17. 2 کاربر از amir_tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •