تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 380 از 461 اولاول ... 280330370376377378379380381382383384390430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه lordfarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم کارم به آزادکشیده
    اره آزاد چیزی نیست دو 3 تا سوال بدن که ادم توش بمونه!مثلا پارسال یه سال از تاریخ انقراضها اومده بود ! همه سوالات آزاد چند سال گذشته بزن نیاز به بررسی نداره فقط سوالات رو دیده باشی

شخصا فکر نمی کنم بتونم 100 بزنم چون خارج از سطح علمی امکان اشتباه کردن و خطا وجود داره! ولی به بالای 90 فکر می کنم چون در آزاد اگه زیست رو پایین 90 بزنی بدبختی
    سوئیت رو نمی دونم فکر نکنم زیاد گیر بیاد! قشم نسیت به بندر خونه گرون تر و یه خونه 2 اتاقه معمولا از 400 - 500 شروع می شه باچند نفر خونه بگیری نفری بیشتر از 100 تومن نمی شه( بچه های می گفتم از 400-*500 کمتر گیر نیومد
    اگه با هزینه بین المللی مشکلی نداری مطمئن با با خونه هم به مشکل بر نمی خوری!
    قشم نسبتا امنیته! شهر بزرگی هم نیست!
    نمیدونم پیش خودم یه تستم زیست و شیمی غلط نمیزنم . سوالای ترکیبی و مفهومی سبز زیست شناسی همرو درست میزنم . ولی میترسم آزاد 7000 نیارم . نمیخوام یه سال صبر کنم برا همین با هر بدبختیه برم بین الملل . سخته . خیلی شهریش بالاس دیگه پولم به اجاره خونه اینا با سختی میرسه .
    اخه 7000 آزادم سخته همه درصدا بالای 80 تو کارنامه ها . من خودمو بکشمم ریاضی چهل بالاتر نمیتونم بزنم .اگه خوش شانس باشم . مگه زیست و شیمی جبرانش کنه .

خدا کنه شهر خوبی باشه قشم . دانشگاهش خوب باشه . 2 سال بیشتر اونجا نباید بود . یه خاکی میریزم تو سرمون

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نمیذاشتید کلیدارو حداقل تا اعلام نتیجه راحت باشیم ! Ah !

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دقیقا . من که هر چی امید داشتم به فنا رفت

4. این کاربر از wwwatiw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مشکل این سوال چیه؟ هر چهار گزینه اشتباه؟ ویتامین آ که در آب حل می شه؟
    کجا در آب حل میشه؟ شوخی نکن... مگه تو زیست نخواندی که ویتامین آ با چربی جذب میشه.... اگه تو آب حل میشد که مثل ویتامین ب و ث با آب جذب میشدن....
    راستی به نظرتون زیست70 امسال اندازه 80 پارسال می شه؟
    بستگی به خیلی عوامل داره...اما خیلی از بچه های ما که حتی معلم خصوصی داشتن هم میگفتن که سخت بوده پس نگران نباش...
    این سوال یکی از گزینه هاش (همین مخلوط 2 فازی ) توی دفترچه های d ناقص چاپ شده بود! هر چی هم که من اعتراض کردم گفتن درسته!! سنجش هم همین گزینه رو درست انتخاب کرده.
    یکی از دوستان من هم ظاهرا تو همین سوال مشکل داشت و برای اون هم قسمتی از گزینه ها ایراد داشت.... واقعا امسال سنجش خیلی افتضاح عمل کرد... قلمچی سالی هزاران سوال چاپ میکنه هیچ کدام غلط املایی یا ویرایشی ندارن اما کنکور.....

6. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ای بابا شروع تقسیم سلول که می تونه اول پروفاز باشه که هنوز دوک در حال تشکیل شدنه ودرست تشکیل نشده که بخواد به کروموزوم ها متصل بشه؟!

اونهایی که فکر می کنن پزشکی ازاد خیلی آسون اتفاقا پارسال سنت شکنی کردن و چندتا سوال خوب مخصوصا از ژنتیک دادن

امسال هم جاسپی رفت و دانشجو برادر وزیر علوم اومده بجاش احتمالا امسال سطحش به سراسری نزدیکتر میشه

من پارسال زیست رو 70 زدم ولی ازادم شد حدود 84

بچه های خواهان پزشکی اصلا نگران نباشید این کارنامه رو نگاه کنید منطقه 1 رتبه 1370 که پزشکی هم قبول شده( تا 1800-900 منطقه حتما قبول می شید پزشکی)
    درصدهاشو توجه کنید....به توجه به این که در کل کنکور امسال یکم از پارسال سخت تر بوده جای بسی امیدواریست
    Last edited by ehsan_; 01-07-2012 at 20:35.

8. این کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

گیر دادینا ، ویتامین C با 5 گروه قطبی در آپ حل میشه و ویتامین A با 1 گروه قطبی نامحلوله در آب !

راستش من اینو واسه خودم رمز گذاشته بودم یکم رمزش ضایع هست نمیگم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کجا در آب حل میشه؟ شوخی نکن... مگه تو زیست نخواندی که ویتامین آ با چربی جذب میشه.... اگه تو آب حل میشد که مثل ویتامین ب و ث با آب جذب میشدن....

یکی از دوستان من هم ظاهرا تو همین سوال مشکل داشت و برای اون هم قسمتی از گزینه ها ایراد داشت.... واقعا امسال سنجش خیلی افتضاح عمل کرد... قلمچی سالی هزاران سوال چاپ میکنه هیچ کدام غلط املایی یا ویرایشی ندارن اما کنکور.....
    سر جلسه هر چی به مراقب گفتم گفت جمله درسته بیـــسواد .من یه اعتراض نوشتم واسه سنجش.ولی نمیدونم اصلا نگاه میکنن یا نه . اون سوال فیزیک هم که عددش مشخص نبود . حالا یعنی این دو تا سوالو حذف میکنن یا طبق معمول حقمون ضایــــــع میشه ؟!!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سر جلسه هر چی به مراقب گفتم گفت جمله درسته بیـــسواد .من یه اعتراض نوشتم واسه سنجش.ولی نمیدونم اصلا نگاه میکنن یا نه . اون سوال فیزیک هم که عددش مشخص نبود . حالا یعنی این دو تا سوالو حذف میکنن یا طبق معمول حقمون ضایــــــع میشه ؟!!
    امیدوارم که هر دوتا سوال حذف بشه... من برای سوال 224 فیزیک که طول پاره خط رو اشتباه داده بود به سنجش هم ایمیل زدم و هم زنگ زدم.جواب ایمیل رو ندادن اپراتور سنجش هم بهم گفت که باید نامه بنویسم....
    دوستان هرکس اعتراضی داره لطفا به سنجش اعلام کنه...شاید شما از حقتون بگذرید اما اعتراض شما علاوه بر این که حق شما رو بهتون برمیگردونه باعث میشه بقیه هم به حقشون برسن.....
    شیوه ی اعتراض رو هم من از یکی که اطلاعات کافی داره پرسیدم اینو بهم گفت.

با سلام
    طبق اعلام خود سازمان سنجش از طریق وب سایت سنجش می توانید اعتراض خود را اعلام کنید
    1- قسمت پاسخ گویی در وب سایت سنجش به آدرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- تماس با بخش روابط عمومی به شماره
    9 الي 88923595 - (021)

3- مکاتبه با مرکز رسیدگی به اعتراضات به آدرس صندوق پستیتهران؛ ص.پ: 1314-15875
    لطفا برای اطمینان از هر سه کانال اقدام کنید

Last edited by M A M M U T; 01-07-2012 at 21:54.

12. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من قبلا گقتم درصد نگیرید یعنی یه نفرم گوش نکردا !
    درصد بگیرید به چند دلیل نا امید میشید
    اولا همیشه درصد واقعیتون از چیزی که حساب کردید پایین تر میشه ! به دلایل مختلف ! مثلا اشتباه وارد کردن . یا مثلا یه سوالو غلط زدید موقعی که چک میکنید درست یادتون نیست کدوم گزینه رو زدید واسه خودتون درست حسابش میکنید
    دوما ! شما چه خوب داده باشید چه بد حساب درصداتون هیچ کمکی نمیکنه ! مثلا فرض کنیم من درصد گرفتم بعد میانگین درصدام شد 60 ! حالا با این درصدا چیکار کنم ؟! تخمین رتبه کنم ؟ تخمین بر اساس چه سالی ؟ از کجا میدونید کنکور شما نسبت به اون سال سخت تر بوده یا ساده تر ؟! میانگین درصد 60 ممکنه یه سال بشه 700 منطقه یه سال بشه 300 ! بین این دوتا کلی فرق هست ! پس جدی به هیچ دردتون نمیخوره . وضع خودتونو نمیفهمید . از استرستون هم کم نمیشه . فقط به جای استرس درصد استرس رتبه رو خواهید داشت

پس
    درصد نگیرید

14. 6 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

بستگی به خیلی عوامل داره...اما خیلی از بچه های ما که حتی معلم خصوصی داشتن هم میگفتن که سخت بوده پس نگران نباش...

باورم نمی شه این قدر منگ شده باشم
    Last edited by urchin7; 02-07-2012 at 02:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •