بنظرتون درصد قبولی یک فرد با رتبه 120 هزار سهمیه کشوری (روزانه هم مجاز نشده) در رشته دندانپزشکی و پزشکی در دانشگاه های بین المللی چابهار و کرمان-بم، چند درصد هست؟
بنظرتون درصد قبولی یک فرد با رتبه 120 هزار سهمیه کشوری (روزانه هم مجاز نشده) در رشته دندانپزشکی و پزشکی در دانشگاه های بین المللی چابهار و کرمان-بم، چند درصد هست؟
دوره ي شبانه ي دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي هم مثه روزانش فقط ماله فرهنگياس آيا؟؟؟
كيست كه مرا ياري كند؟؟؟
اره درسته یا زبان قبول میشید یا تجربی!فقط یکیش!
یه کارنامه هم مهر ماه میاد به نام کارنامه نهایی که شما تو انتخاب های بعدیتون و قبلیتون بین کسایی که اون رشته/ شهر انتخاب رو کردند رتبتون رو می بینید!
میگن میشه انتقالی گرفت به انتخاب های بعدی ولی فوق العاده سخت و بعضی جاها هم غیر ممکن!
ممنون می شم اگه کسی جواب من رو هم بده!!!!
تو زمان ویرایش میشه رشته ای رو هم اضافه کرد؟
دوستان، کسی میدونه لطفن،
که شیمی فناوری اطلاعات دیگه چه کوفتی ـه؟!
و صنعتی قم چطوره؟! من خیر سرم میخوام بعد لیسانس برم از ایران. حتا مطمئن نیستم علوم پایه سراسری تهران قبول شم.. شیمی میخوام فقط و حالا چنگ زدم به مواد قزوین و پلیمر قم.. پیشنهادی توصیه ای فحشی دارید؟!
فکر میکنم آزاد قبول شم. همونقد که میدونستم سراسری گند زدم فکر میکنم آزاد خوب دادم. پلیمر علوم تفریحات! زدم. با توجه به همون قضیه رفتن بعد لیسانس، آزاد رو توصیه میکنید؟
و در آخر، میرزه آدم بره رشته ای که دوست نداره در ازای این که یه سال دیگه نخونه؟!
ممنونم زیاد.
تاحالا کسی جواب داده ما اینقد میپرسیم؟
کارگردانی سپهر رو زدم رتبه کل من 1017 شده و رتبه سهمیه در زیر گروه 4 شده 675 ولی زتبه بدون سهمیه در زیر گروه 4 شدم 1785 حالا امکان قبولی دارم ؟غیر انتفاعی چیو میخوای بزنی سوره یا سپهر؟
دوره ي شبانه ي دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي هم مثه روزانش فقط ماله فرهنگياس آيا؟؟؟
شما فرهنگي هستين كه دانشگاه رجايي ميزنين؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)