تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 380 از 2605 اولاول ... 2803303703763773783793803813823833843904304808801380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,791 به 3,800 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    محله ما چهار ساله فیبر نوری شده.توی این مدت همش دارن میپیچونن هی میگن روی فیبر نمیتونیم اینترنت بدیم ولی الان خیلی مناطق دیگه دارن این کاررو میکنن.چندین بار رفتم مخابرات و فرم هم پر کردم تا مثلا در الویت باشم ولی هنوز خبری نیست.به چند شرکت خصوصی زنگ زدم گفتن ما از مخابرات استعلام میگیریم میگن مشکلی نیست ولی پورت خالی نداریم.در حالیکه به خودم جواب دیگه ای میدن.
    راه حلی هست بشه این مشکل رو حل کرد؟
    شهر ری - منطقه مخابراتی 3-مخابرات عرب سرخی

2. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    محله ما چهار ساله فیبر نوری شده.
    فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده انقدر سر میدوننت که پشیمون بشی
    چنتا راه داری
    اینترنت بی سیم
    بری اونجا بگی من خط مستقیم میخوام کابل مستقیم مسی
    بری یه خط قدیمی که کابل مستقیم هست بخری و انتقال بدی به خونتون
    در حالتی که تعداد کاربر زیاد باشه مخابرات براتون اینترنت راه میندازه ولی اونم مشکلات خاص خودش رو داره
    اینایی که گفتم به صورت تئوری امکان پزیره ولی عملا بستگی به منطقت و اینکه اونجا اشنا داشته باشی یا نه داره
    در ضمن شرکتای خصوصی روی فیبر نوری خدمات نمیدن
    تو روح سازنده این فیبر نوری که ما استفاده میکنیم بیچارمون کرده

4. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان از وقتی خط رانژه شده صدای هوا افتاده تو تلفن ... چاره چیه ؟ کسی تجربه ای تو این زمینه داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان از وقتی خط رانژه شده صدای هوا افتاده تو تلفن ... چاره چیه ؟ کسی تجربه ای تو این زمینه داره ؟
    عادیه این موضوع.
    باید از اسپلیتر استفاده کنی. (بهش نویزگیر هم میگن!)

داره خودمونی میشه hamed619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام سرعت دانلود من قبلا 17 بود حالا 13 پنگ زیر 100 بود حالا 1000 فکر کنم همین جور پیش بره تبدیل میشه به دایل اپ برای شماهم همینجوری .مخابرات هروز بدتر از دیروز

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام سرعت دانلود من قبلا 17 بود حالا 13 پنگ زیر 100 بود حالا 1000 فکر کنم همین جور پیش بره تبدیل میشه به دایل اپ برای شماهم همینجوری .مخابرات هروز بدتر از دیروز
    سلام، نگفتید سرویستون چنده، ولی نه من مشکلی ندارم، سرویس من 512 و سرعت دانلودم مدتهاست فیکس روی 60 هستش(گاهی هم بیشتر) و مناسبه...
    کلیه پورتها هم برام بازه...و این موضوع هم فوق العاده مهمه

داره خودمونی میشه hamed619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، نگفتید سرویستون چنده، ولی نه من مشکلی ندارم، سرویس من 512 و سرعت دانلودم مدتهاست فیکس روی 60 هستش(گاهی هم بیشتر) و مناسبه...
    کلیه پورتها هم برام بازه...و این موضوع هم فوق العاده مهمه
    128 اقا 521 چطوری به شما دادان شما هم لیسانس دادری

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

128 اقا 521 چطوری به شما دادان شما هم لیسانس دادری
    کارت دانشجوییم رو ارایه دادم و یک فرم امضا کردم(تلفن بنام خودمه...) کل کاغذبازیش 5 دقیقه هم نشد و همون روز هم ارتقا داده شد...-مرکز شهید مدنی-

11. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده انقدر سر میدوننت که پشیمون بشی
    چنتا راه داری
    اینترنت بی سیم
    بری اونجا بگی من خط مستقیم میخوام کابل مستقیم مسی
    بری یه خط قدیمی که کابل مستقیم هست بخری و انتقال بدی به خونتون
    در حالتی که تعداد کاربر زیاد باشه مخابرات براتون اینترنت راه میندازه ولی اونم مشکلات خاص خودش رو داره
    اینایی که گفتم به صورت تئوری امکان پزیره ولی عملا بستگی به منطقت و اینکه اونجا اشنا داشته باشی یا نه داره
    در ضمن شرکتای خصوصی روی فیبر نوری خدمات نمیدن
    تو روح سازنده این فیبر نوری که ما استفاده میکنیم بیچارمون کرده
    اینترنت که تنها راهم وایمکسه که دارم.ولی adsl خیلی برام بهتره دردسرش هم کمتره.
    در رابطه با فیبر نوری هم تو تهران چند تا مناطق که فیبر نوری هم هست adsl میدن.(اون اوایل هم اصفهان شروع کرد روی فیبر نوری adsl میداد)ولی نمیدونم این منطقه ما چه مرگشه.از اولین مناطقی بود که فیبر نوری رو تستی راه انداخت ولی حالا توش مونده.اصلا براشون اهمیت نداره که چند نفر تقاضا دارن چون مطمئنم تقاضا زیاده ولی انگار تا خودشون نخوان کاری نمیکنن.
    در رابطه با انتقال خط هم قبلا چند تا خط پیدا کردم ولی مخابرات گفت پست مخابراتی محل شما فیبر نوریه و حتی اگه بازم انتقال بدیم مشکل در محله شماست.
    اینم که از پست تا منزل کابل مسی بکشن محاله!
    کسی این مشکل رو نداشته؟راهی پیدا نکرده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینترنت که تنها راهم وایمکسه که دارم.ولی adsl خیلی برام بهتره دردسرش هم کمتره.
    در رابطه با فیبر نوری هم تو تهران چند تا مناطق که فیبر نوری هم هست adsl میدن.(اون اوایل هم اصفهان شروع کرد روی فیبر نوری adsl میداد)ولی نمیدونم این منطقه ما چه مرگشه.از اولین مناطقی بود که فیبر نوری رو تستی راه انداخت ولی حالا توش مونده.اصلا براشون اهمیت نداره که چند نفر تقاضا دارن چون مطمئنم تقاضا زیاده ولی انگار تا خودشون نخوان کاری نمیکنن.
    در رابطه با انتقال خط هم قبلا چند تا خط پیدا کردم ولی مخابرات گفت پست مخابراتی محل شما فیبر نوریه و حتی اگه بازم انتقال بدیم مشکل در محله شماست.
    اینم که از پست تا منزل کابل مسی بکشن محاله!
    کسی این مشکل رو نداشته؟راهی پیدا نکرده؟
    خط ما هم فیبر هست
    من الان 512 گرفتم ، مجوزشو از محل کارم گرفتم.
    تا همین پارسال اینترنت نمیدادن میگفتن خط فیبره، ولی الان دارن به راحتی میدن بدون تغییر در کابل کشی ها.
    اگر اطلاعات من خیلی ضعیف نباشه تا این حد میدونم که اکثر خط های ارتباطی در دنیا فیبر نوری هستن و این بستر خیلی بهتر از کابل مسی توان و تکنولوژی برای اینترنت رو داره
    مشکل اصلی مخابرات اینه که تجهیزات لازم برای اینترنت رو هنگام کابل کشی نصب نمیکنه (به علت هزینه)
    این تجهیزات رو هم که به صورت یه کارته باید در مرکز مخابرات نصب کنن و هیچ ربطی به کابل شما نداره چون همین الانم از مرکز تا منزل شما کابل مسی هست!!!(شک داری زمین رو بکنید کابل رو چک کنید) فقط یه مسیر کوتاه در مرکز مخابرات به صورت فیبر نوری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •