کسی نمیدونه کجا بیشتر میشه وود الف ها رو پیدا کرد
محل شون کجاست ؟؟؟؟؟
کسی نمیدونه کجا بیشتر میشه وود الف ها رو پیدا کرد
محل شون کجاست ؟؟؟؟؟
کراس بوو
تو دی سی ال وجود داره کجاا؟
بهم برخورد چون من های الفم
کراسبو هم همون اولش که وارد قلعه ی دانگارد میشی یارو که داره تمرین میکنه با هاش حرف بزن.
همون جا جلو همه بهت میده!!
فقط فکر کنم ارک باشه!
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
ناراحت نباش.اگه اين جوري باشه Redguard ها هم شبيه يه چيز قهوه اي رنگن كه من اسم نمي برم![]()
من توی دی ال سی چیزی ندیدم. وقتی مد ِ SkyRe رو گرفتم اومدن. آش دهنسوزی نیست. من الان بهترینشو درست کردم ولی همون کمان ِ Glass ِ لجندری شده ی خودم 3 برابرش Damage داره
ای بابا افسرده شدم
من یه نرد ساختم گفتم می رم جلو همه پرک ها رو می گیرم.(نمی دونستم 80 تا بیشتر نمی شه گرفت)
الان جنگجو هستم.با haevy armor و onehanded weapon که شمشیره.
تو سیو های قبلیم با همین نژاد نرد یه assassin بودم که واقا باش حال کردم.اون پرک که برا sneak هست که باش ظربات مخفیانه 30 برابر دمج می زنه خیلی به درد بخوره.
کلا هم تا حالا فقط نژاد نرد رو انتخاب کردم.
چون دراگورن برن بودن افسانه نرد هاست دیگه.نمی دونم چه جوری سازنده ها بازی نژاد های دیگه ای رو گذاشتن تا دراگورن برن بشن.(اگه دقت کرده باشین وقتی اولین اژدها رو می فرستیم می کشیم اون یارو زنه (دارک الفه) با یکی از سربازا که نرد هست سر دراگورن بودن من بحث می کنن.بعد سربازه به دارک الفه میگه تو درک نمی کنی چون نرد نیستی!!!!)
اتفاقا من از نورد ها بدم میاد
قدرتی که ندارن فقط فریاد 30ثانیه ی دارن که یارت رو هم فراری میده
از بس تو skyrim هستن خسته کننده شدن
بعدشم اصلا اتحاد ندارن همیشه با هم جنگ میکنن ( پادشاه شون)
نژاد های دیگه بهتره مثلا برای جنگ جو ارک ها اگه عضو قلعه هاشون بشی ریسشون میگه
ما ارک ها خیلی قدیمی هسیم میگه ما ارک ها حتی قبل از نورد ها به skyrim آمده بودیم
ود الف ها. کجان؟
جای ودد الف ها لطفاااااااااااااااااااااا اا ؟/؟؟؟؟؟؟؟؟\؟/////////؟؟
دوستان من ویندوز عوض کردم بعدش دوباره skyrim رو نصب کردم و mod هایی رو هم که میخواستم دوباره ریختم...بعد هم dlc Dawnguard رو ریختم و سیو هام رو کپی کردم...اما الآن وقتی میرم تو بازی نه اثری از قلعه ومپایرهاست نه از crossbow و ومپایر لرد...ولی ومپایر معمولی هستم!elder scroll م هم هست!!به نظرتون مشکل از کجاست؟
ارک ها خیلی زشتن.اتفاقا من از نورد ها بدم میاد
قدرتی که ندارن فقط فریاد 30ثانیه ی دارن که یارت رو هم فراری میده
از بس تو skyrim هستن خسته کننده شدن
بعدشم اصلا اتحاد ندارن همیشه با هم جنگ میکنن ( پادشاه شون)
نژاد های دیگه بهتره مثلا برای جنگ جو ارک ها اگه عضو قلعه هاشون بشی ریسشون میگه
ما ارک ها خیلی قدیمی هسیم میگه ما ارک ها حتی قبل از نورد ها به skyrim آمده بودیم
تو جنگلن.ود الف ها. کجان؟
جای ودد الف ها لطفاااااااااااااااااااااا اا ؟/؟؟؟؟؟؟؟؟\؟/////////؟؟
چون سمت اسکای هونت تمپل جنگل زیاده بایدهمون طرفا باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)