مرسی عادل خان ولی من خانومم نه آقا
مرسی عادل خان ولی من خانومم نه آقا
ج) برنامه S1tool را باز کرده و با کلیک بر روی DO JOB آنرا اجرا کنید
حالا کلید بازگشت را فشار دهید و گوشی را با کابل به کامپیوتر متصل نمایید.
د) خط "XXXX SIMLOCK CERTIFICATE" را دنبال
این قسمت و میشه توضیح بدین
Last edited by lilitopoli; 02-05-2012 at 22:39.
ببخشید خانوم lilitopoli واقعا برام جالبه که یه خانوم تا حد باز کردن بوت لودر پیش اومده ایول
خب اول نگاه کنید سریال پشت باتری گوشیتون چند هست؟ اگه 11 دبلیو هست و بعد بعد از دبلیو عدد نوشته شده از 26 کمتر هست شما به راحتی و بدون هیچ مشکلی میتونید بوت لودرتون رو باز کنید اما اگه بیش از 26 هست دیگه میشه یه کار ریسکی و باید ریسکشو قبول کنید چون ممکنه گوشیتون بریک بشه یعنی گوشیتون کاملا خاموش بشه و باید برای تعمیر اونو به تعمیرگاه ببرید و یه 30 تومان خرج داره و نکاتی که هنگام باز کردن بوت لودر باید توجه کنید 1 اینکه درایو هاتون نصب باشه 2 اینکه انتی ویروستون غیر فعال باشه 3 اینکه سیم کارتتون رو در بیارید چون برای بعضی از بچه ها هنگامی که میخواستن بوت لودر رو باز کنن سیم کارت رو گوشی بوده و بعد از باز کردن بوت لودر گوشی سیم کارت رو نمیشناخته که مجبور شدن بوت لودرشون رو دوباره ببندند پس سیم کارت رو بیرون بیارید.
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
در ضمن وقتی کلید بازگشت رو میزنید گوشیتون باید خاموش باشه خاموش کردید؟
تلفن را روشن کرده ، و در حالت Debugging آن را به کامپیوتر وصل کنید.
XXXX SIMLOCK CERTIFICATE"
اگر بجای اون ایکس هایی که بالا نوشته و به رنگ قرمز نشون دادم این عبارت ها نوشته بود.
ب) اگر XXXX باشد "NOT RECOGNIZED" یعنی متاسفانه ، آن را نمی توان باز کنید.
پ) اگر XXXX SEMC مشاهده شد سپس "msm7227_semc.cmd" را اجرا کنید
ت) اگر "XXXX SIMLOCK CERTIFICATE" یافت نشد ، پس فایل "msm7227_Setool2.cmd" را اجرا کنید
ث) صبر کنید
ج) اگر پیغام "Press any key to continue . . ." نمایان شد، برای ادامه یک کلید را فشار دهید
مرحله سوم: (تایید)
الف) خاموش کردن تلفن
ب) S1tool را باز کنید ، با کلیک بر روی DO JOB اتصال گوشی با کامپیوتر با نگه داشتن کلید بازگشت برقرار کنید.
پ) به خط RUNNING S1_EROM VER "x8A029 نگاه کنید
ت) اگر x مانند r بود پس تبریک میگم انجام شده ، ...
ث) اگر x مانند R بود یعنی با عرض پوزش ، یا باید همه چیز را دوباره پیگیری کنید یا گوشی شما باز نمیشود
* توصیه میشود این عمل را با رام استوک و اصلی که همان ۲.۱ هست ، انجام بدهید تا نتیجه بهتر بگیرید(ابتدا به رام اصلی برگردید سپس بوت لودر را باز نمایید)
فهمیدید چی شد خیلی راحته.
موفق باشید.
در ضمن برنامه ی S1tool لینکش دانلودش تو همین اموزشی که لیینکشو بهتون دادم یعنی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست اول باید این برنامه رو دانلود و سپس اکستراکت کنید سپس اونو اجرا کرده و روی گزینه ی do job بزنید سپس گوشی رو خاموش کنید و در حالی که دکمه ی بک رو یعنی دکمه ی سمت راستی رو گرفتید اونو به کابل یه سر ان وصل هست به کامپیوتر و سر دیگش به موبایل شما وصل کنی سپس لامپ بالای صفحه روشن میشه برای انجام شدن این عملیات حتما باید درایو های گوشی نصب باشه.
نصب درایو ها هم اموزشش با لینک دانلودش تو وبلاگ هست.
اینم لینک درایو ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ی s1tool هم اگه لینک دانلودش مشکل داشت از تو قسمت نظرات پست های اولی وبلاگ درخواست بدید که بچه ها براتون اپلود کنن من میخواستم اپلود کنم اما بدلیل اینکه اینترنت دیال اپ دارم نتونستم اپلود کنم.
میخواستم اپلود کنم که رو 54 درصد گیر کرد.
مرسی مشکل من این بود که گوشی و که خاموش میکردم کابل و وصل میکردم کامپیوتر گوشی و نمیشناخت
عادل خان واقعا ممنونم ازتون تازه بازش کردم.مشکلی هم پیش نیومد فقط حالا اگه بخوام رامی که نیاز به باز کردن بوت لودر داشت و نصب کنم باید چیکار کنم؟مثلا gingerdx 25
سلام دوست عزیز. تبریک میگم بابت باز کردن بوت لودر.
حالا که بوت لودرتون رو باز کردید میتونید از رام بسیار زیبا و کاربردی آقا نریمان استفاده کنید که ویرایش اولش هست:
از اینجا میتونید هم میتونید برای دانلود و هم اطلاع بیشتر رام استفاده کنید :
شادباشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من هم x8 گرفتم
میخاستم بدونم میشه بدون دنگ وفنگ روش نرم افزار و بازی نصب کرد مثل گوشی های جاوا؟
اگه نه چرا سازنده هاش همچین کاری کرن؟
در کل قبل از این که وارد مسائل حرفه ای تر مثل قفل شکستن و اینا بشم میخوام قابلیت های خود گوشی رو بشناسم
مثلا تم و نصب نرم افزار روی x8 رو بدونم یا رام های قانونی منتشر شده که بشه بدون دردسر نصب کرد؟واینکه چطوری؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلام.
مبارك باشه.
ميشه روش نرم افزار و بازي نصب كرد خيلي هم راحته . ولي الان اگه زياد بازي و برنامه نصب كنيد با كمبود حافظه مواجه ميشيد.
كلا براي استفاده از گوشي هاي اندرويدي بايد يه سري اماده سازي انجام بديد كه خيلي ساده هستند و فقط كمي وقت و حوصله ميخواد. خوشبختانه تو اين تاپيك هم به صورت خيلي مفصل همه چيز توضيح داده شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خيلي مفيده همه چيز توش هست.
در مورد رام رسمي اخرين ورژن 2.1.1 هست كه احتمالا مال شما همينه. بعد اين ديگه رام رسمي منتشر نكردن و بهونشونم سخت افزار گوشي بود. ولي رام هاي غير رسمي الان خيلي بهتر از رام رسمي هستن. مشكلاتشونم برطرف شده.
در مورد نصب تم و اينجور چيزا ، فقط بدونيد خيلي چيزا هست كه ميتونيد نصب كنيد و لذت ببريد. به نظر من يكي از جالب ترين قسمت ها Live Wallpaper ها هستن . شما اول با روت كردن و نصب يه رام شروع كنيد تا دستتون باز شه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)