یک تجربه درباره خوردن پفک!
پفک خیلی آدم را تشنه میکنه پس اگر قبل از خواب پفک خوردید حتماً آب هم بخورید بعد بخوابید اگرنه صبح به قدری دهانتان خشک میشه که حتی زبانتان را هم نمیتوانید راحت تکان بدهید!
یک تجربه درباره خوردن پفک!
پفک خیلی آدم را تشنه میکنه پس اگر قبل از خواب پفک خوردید حتماً آب هم بخورید بعد بخوابید اگرنه صبح به قدری دهانتان خشک میشه که حتی زبانتان را هم نمیتوانید راحت تکان بدهید!
تجربه من اینه
بعد از پفک خوردن حتما مسواک بزنید به دل روده تون مثل من رحم نمی کنید به دندوناتون رحم کنید
چه تجربه خفنی!!!
دیگه فریبِ دنیا رو نمیخورم و تویِ سختیها و مشکلات غصه نمی خورم و دلهره و استرس نمیگیرم چون دیگه یاد گرفتم و یقین دارم که مشکلات هر چقدر هم طول بکشه بالاخره یه روز تموم میشه و میگذره و اگر دچار غصه و دلهره شده باشم ضرر میکنم
زنده باد نورِ پر فروزِ و قدرتمندِ علم و دانش
مرگ بر جهل و نادانی و تاریکیش
==================================
توی مشکلات به خودتون بگین :
چته ناراحتی ؟ واسه چی غصه میخوری ؟ چرا دلهره داری ؟
مگه بارها و بارها غصه نخوردی و دلهره نگرفتی و آخرش هم یا مشکل حل شد یا بالاخره یه طوری شد ؟
غصه خوردنت و دلهره ات چه سودی داشت ؟
تو درس نمیگیری از امور دنیا و کار دنیا ؟
یه بار غصه نخور , دلهره نگیر ببین چی میشه ؟
لبخند بزن , بگو ای دنیای ناقلا , دیگه فریبت نمیخورم . مشکل رو یا حل میکنم یا حل نمیکنم اما غصه بخور نیستم .
============================================
یه بار اینها رو به یکی از دوستان گفتم .
گفت :
منِ بدبخت تا غصه نخورم و دلهره و استرس نگیرم مشکلم حل نمیشه !!!!!!
بهش گفتم :
بکش , حقته , وقتی امورِ دنیا عوضی حالیت شده , حقت همینه که دائم تو غصه و استرس باشی
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-11-2014 at 17:56. دليل: تصحیح
افراد زودرنج، احساسی و به طور کلی تمام افرادی که ارزش دوستی رو نمیدونند و با کمترین حرفی ناراحت میشن لیاقت دوستی رو ندارن، به دام دوستی با اونها نیفتید.
خود من هم فردی زودرنج بودم، با کوچک ترین مسایلی از طرف مقابل ناراحت میشدم و یاحتی رشته ی دوستی رو قطع میکردم، حتی پیش اومده بود که توی فضای مجازی و همین انجمن به خاطر مسایلی پیش و پا افتاده افرادی رو از لیست فرند هام حذف میکرم اما فقط خودم زجر میکشیدم نه کس دیگه ای. اما دیگه این عادت رو ترک کردم.
زود رنجی رو ترک کنید چون هم خودتون رو عذاب میدید هم دیگران رو از خودتون میرونید. همچنین باعث میشه با دلیلی غیر موجه ریشه ی دوستی با کسی رو قطع کنید که دیگه اون صمیمیت قبلی قابل جبران نیست.
ممنون.
با کسی که زبانش رو خوب نمیفهمید ازدواج نکنید .
اذیت میشین . بدبینی و شک و سوء تفاهم بوجود میاد و کار ممکنه به جدائی هم بکشه .
خودم تجربه نکردم ولی اگه نخوردیم نونِ گندم , اما دیدیم دستِ مردم
اینجا خیلی از کویتها فقط چند کلمه فارسی بلدند اما زنانشون ایرانی هستند و برای همین وقتی زنشون با کسی خصوصاً مردها فارسی حرف میزنه کلی جوشی میشن و بعضیاشون به زنهاشون میگن حقِ حرف زدن با مردها به زبانی که نمیفهمیمش رو نداری
. کلی هم دردسر پیش اومده تا حالا خصوصاً اگر زنش موقع فارسی حرف زدن با یک مرد لبخند بزنه . اگر بخنده که دیگه وامصیبتا .
حتی کار کردن با کسی هم که زبانش رو درست بلد نیستید مشکلات بوجود میاره (تجربه ی شخصی) چه برسه به زندگی باهاش زیر یک سقف .
حدود 10 سال پیش یه کتاب در زمینه روانشناسی موفقیت می خوندم متاسفانه اسمش رو فراموش کردم از همه اون کتاب چند جمله اش یادم مونده یه جمله اش این بود.
"اگه برای رسیدن به ارزوها و خواسته هاتون تلاش نکنید و بهشون نرسید، یه روزی میرسه که اشباح اون ارزوها به سراغ شما میان و خواب رو از چشمانتون میگیرن".
حالا می فهم که راست می گفت هرچند هنوز هم برای تلاش دوباره دیر نیست ولی افسوس از سالهایی که مثل باد گذشتند...
Last edited by arash59b; 28-11-2014 at 10:28.
دوستان تمام محبت خود را به یکباره برای دوستت (دیگران) ظاهر نکنید...
چون هر وقت اندک تغییری در شما مشاهده کرد شما رو دشمن میپندارد.
قبل از انجام هرگونه تهاجم دورو برتون رو نگاه کنید و یه نفس عمیق بکشید.
دوستان در این درنیا هیچ کس به غیر از پدر و مادرتون خوبی و خیر شما رو نمیخواد ....
تو این دنیا باید برای زنده ماندن جنگید ...با تنبلی و .. نمیشه به جایی رسید ...همیشه رسیدن به خوبی و خوشی نیازمند تلاش فراوانی هست . این تجربه زندگیم شده .
دوستان در این درنیا هیچ کس به غیر از پدر و مادرتون خوبی و خیر شما رو نمیخواد ....
تو این دنیا باید برای زنده ماندن جنگید ...با تنبلی و .. نمیشه به جایی رسید ...همیشه رسیدن به خوبی و خوشی نیازمند تلاش فراوانی هست . این تجربه زندگیم شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)