با سلام به دوستان عزیز
به نظر دوستان زبانه اهن ربایی که برخی کیف های، گوشی و تبلت دارن باعث خراب شدن صفحه نمایش اونها نمیشن؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
به نظر دوستان زبانه اهن ربایی که برخی کیف های، گوشی و تبلت دارن باعث خراب شدن صفحه نمایش اونها نمیشن؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
سخت افزار قوی با این قیمت به xperia ZR هم فکر کن..این مدل LG تازه اومده و افت قیمتش هم نکرده و تقریبا درحد SP هست
یکی از دوستانم zr داره خوش دست و خوب هستش
با سلام.
دوستان می بخشید این سوال رو اینجا می پرسم. آخه میخوام Galaxy S5 بگیرم بیشتر واسه عکاسی اما میخوام ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیر میاد براش؟
میخوام بوسیله پایه از خودم عکس بگیرم. چون هیشکی رو ندارم ازم عکس خوب و باب میلم بگیره.
یه مدل دیجـی کالا شبیه این داره اما گیره نگهدارنده گوشی روش نیست.
اگه که گیر نمیاد مجبورم قید گوشی خریدن رو بزنم.
![]()
Last edited by poonel; 03-07-2014 at 12:56.
سلام دوستان
یه گوشی میخواستم با مشخصات زیر:
دوربین حداقل 3 مگاپیکسل
2سیمکارته
سیستم عاملش آندروید باشه
قیمت حدودا 500 تومان
سپاس از لطفتون
xperia M ببین
من گوشی Huawei Ascend G610 رو پیشنهاد می کنم.
دیجیکالا میده 540 تومن بیرون 520 یا 500 تومن هم پیدا میشه.
مزایا:
1- صفحه نمایش 5 اینج با پنل IPS (زاویه دید بالا)
2- دو سیمکارته بودن
3- مقرون به صرفه بودن
معایب
4- کیفیت متوسط دوربین
5- باطری می توانست بهتر باشد.
سلام
یکم دیگه بزار روش Huawei Ascend G6 بخر(بدون گارانتی فکر کنم 600 گیر بیاد) که از G610 هم نازک تر و جدیدتر و بهتره.
سلام . من گوشی Huawei G700 دارم و به دلیل کیفیت فوق العاده پایین دوربین تصمیم به تعویض آن دارم . گزینه های انتخابی من Galaxy S3 Neo , Galaxy Grand2 , Lg G2 mini Dual , دوربین گوشی های گرند 1 و گالاکسی اس تری قدیمی عالی هستند اما با توجه به نظرات متناقضی که در سایت های مختلف خوندم انتخاب یکی از اینها سخت شده . ممنون میشم با دلیل راهنمایی کنید .
دوستان برای وبگردی و بازی بخصوص وب گردی هواوی G610 بهتره یا G730?????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)