Pr0G4mer
چرا اواترازت عکس پت ومته؟؟
با مزه نيست؟بخصوص با اون كلاهاشون و دماغشون. هم از تيپشون خوشم مياد هم عكس قشنگيه. معروف و محبوب هم هستند.
بهتربن و بدترین خاطره ی زندگیت چی بوده؟؟
تلخ و شيرين
هفته پيش در مغازه بابام بودم يكي از اين دعا نويسها كه قبلا كارگر سينما بود آمد پيشم و گفت: 400 تومن كاغذ بده ميخوام دعا بنويسم، گفتم: سفيد باشه يا خطدار، گفت: سفيد، گفتم: منظورت خط دار بدون حاشيه؟ گفت: نه به قول بچه ها كاغذ نقاشي، گفتم: خط دار كه بهتره راحتتر ميتوني بنويسي، گفت: نه بابا سواد ندارم چهار تا خط توش ميكشم ميدم مردم، كاغذ خط دار ميخوام چه. بعد بابام امد گفتم: مگه ميشه بدون سواد دعا نوشت![]()
بابام گفت: خوب ميگه دعا رو بايد چال كنيد اگه باز كنيد باطل ميشه كسي بازش نميكنه
![]()
داشتم با همچراغم محفل ميكردم براش تعريف كردم و گفتم طرف سياست هم نداره به همه ميگه بيسوادم. گفت: ديروز پسرش(راهنمايي ميره) امده بود و ميگفت شيشه فلاكس رو برام عوض كن گفتم چي شده شكسته، پسرش گفته: اين مدي خر(باباش) زده شيشه رو شكسته، هيچي عقل نداره. اينجوري هم احترام باباش رو نگه ميداره
![]()
از اين عكسهاش زياد ديدم ولي چون طرفدار پيرمرد تيم ملي بودمنوشته شده توسط nightmare
اين حرف رو زدم، فكر ميكنم منظورت از اون عكس بازي نكردن عليدايي توي تيم ملي بود. نه صرفا خود عكس. والا حرفم به خاطر خود عكس نبود، بلكه منظوري كه از عكس داشتي.
اگر الان بدونی ، که روزی حافظت رو از دست میدی ، برای حفظش تلاش میکنی؟
احتمالش رو ميدم اما نميتونم كاري بكنم![]()