پارس تندر مال مارس خودرو
اون یکی مال ایران خودرو
پارس تندر یک درجه از لحاظ کیفی بهتره برید تاپیک رتبه بندی رو بخونید. در عوض قیمتشم کمی بالاتر.
پارس تندر مال مارس خودرو
اون یکی مال ایران خودرو
پارس تندر یک درجه از لحاظ کیفی بهتره برید تاپیک رتبه بندی رو بخونید. در عوض قیمتشم کمی بالاتر.
دوستان ضدیخ چی استفاده میکنید برای تندر؟
روغن گیربکس رو هم شما هر به 60 تا عوض میکنید؟ و به همراه گردگیر پلوس؟
تو فروم ها زده 40 تا برای تعویض روغن گیریبوکس و روغن فرمان.
ولی فروشگاه ها میگن 80 تا.
شما بینشو بگیر ور 60 تا عوض کن!
روغن گیریبکس هم Elf TRANSELF TRJ 75W80 بگیر
ضد یخ را اطلاعی ندارم.
بسلام خدمت دوستان ال 90مشکلی دارم که خیلی اذیتم کرده درترافیک ماشین خاموش می شود همه کار کردم ولی جواب نداده ازجمله تعویض پمپ بنزین استپر شستشوی انژکتور کویل سنسورمپ اورینگهای منیفولدسنسور دور موتور لطفا راهنمایی فرمایید
شمع های ماشین رو چک کردید ؟
شمعها را چند بار عوض کردم دیاگ زدم چیزی رانشان نمیده
مشکل برقی نداره چون هنگام حرکت همه چیز خوبه . پس یه مشکل مکانیکی و ممکن هم هست ECU مشکل داشته باشه .
با توجه به اینکه تقریبا موارد مکانیکی رو بررسی کردید ECU هم بررسی کنید . البته اونم توی دیاگ چیزی نشون نمیده یکم مشکل عجیبیه .
بعضی وقتا خاموش میکنه یا همیشه تا توقف میکنید خاموش میشه ؟
درترفیک سنگین حدودا یک ساعت دراثرکلاج ترمز زیاد دورموتورپایین میاد ریپ می زنه وپس از خلاصی ماشین خاموش میشه واین عمل هنگام کولر گرفتن یا دور زدن زیاد میشه
استپر موتور بازدید کنید
سلام
شاید تجربه من بدرد شما بخوره ... در حالت درجا کولر بگیرید اگه دور افت کنه و برنگرده به احتمال بسیار مشکل از استپر هست ... چون میگید هر کاری بوده انجام دادید جواب نداده میتونید این کار رو انجام بدید ... بدون اینکه سیم های استپر رو جدا کنید اون رو باز کنید و از جاش کاملا خارج کنید تا مسیر ورود هوا به موتور از طرف استپر کاملا باز شه ... استارت بزنید دور موتور باید به حدودای چهار برسه ... اگر دور زیاد بالا نرفت یعنی تو مسر استپر تا سیلندرها چیزی مانع ورود هواست ... فقط حواستون باشه یه نفر موقع خاموش روشن کردن سر استپر رو بگیره که بیرون نپره، اگر هم پرید بذارید سر جاش چن دور بپیچید بسمت داخل ... بعد که گذاشتین سر جاش بعد از چند بار خاموش و روشن کردن خودش رو تنظیم میکنه ...
این رو به این خاطر میگم که ماشین من هم (سمند) برای چند ماه مشکل شما رو داشت و هیچ کس عیبش رو نفهمید تا اینکه همین کار رو کردم و مشخص شد قسمتی از یه واشر لاستیکی وارد مسیر هوا شده ... اونو برداشتم و مشکل کاملا رفع شد ... البته برای من ماشین خاموش نمیشد، دور بشدت افت میکرد
+
باتری و سیم بدنه ، ECU ، سنسور کیلومتر و کویل هم میتونن عامل این مشکل باشن + اگر کسی قبلن ماشین رو دستکاری کرده ممکنه یه خرابکاری کرده باشه ...
Last edited by AMHSIN; 12-06-2017 at 04:51.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)